Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemim seni denizi kendimi ayrı utmusum öyle içimden geldi demekki sanırım bizim biraz daha var simdi deniz 2 ay sonra yaptıracak ya tüpcanı sizinde ameliyat etkisi gecmiş olacak belki benim tüp öne cekilir

kızlar sağolun ama ben artık umutlu değilim

özlemcim niçin tedirginsin canım buraya yazarken bilmeden bişi mi dedim((((

burp endometrium kalınlığı iyi dedi bilimiyorum kaç sormadım
endometrium u ayıran 3 çizgi olmalıymış benimki öyle değilmiş falan filan kalınlıkla değil de yapıyla ilgili sanırım
bi kaç. aya düzelir dedi

özlemin de dediği gibi bebeğim in tutunacağı yatak hazır değil yumurta tutsa nolur ki((((((((((((((((((((

bu ay beni saymayın yumurta döllenecek te
benim endometrium o zamana kadar normale dönecek te tutunacak biraz zor
ölme eşeğim ölme yani

kızlar kafam dalgın geçmişi okuyup duruyorum cevap yazmak için ama kafamı toplayamıyorum aaammmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
semracım nursim bebing burp ve özlemcim sağolun
nasıl umutluydum bu aydan halbukiiiiiiiii((((((((((((((

özlemim seni denizi kendimi ayrı utmusum öyle içimden geldi demekki sanırım bizim biraz daha var simdi deniz 2 ay sonra yaptıracak ya tüpcanı sizinde ameliyat etkisi gecmiş olacak belki benim tüp öne cekilir

aman artık o kadar alıştım ki ne olursa olsun ne yapalım... süpriz atlar gibi yarışı geçerim belki kimbilirkaydirigubbakcemile3

yok bitanem senden kaynaklı değil yaşadıklarımızdan dolayı öyle dedim güzel bir haber alamadık ya o yüzden korkuyorum canım ....
mehmet akif bey hep der three-line diye bende de o oluşuyor yumiş yok ikimiz bir kadın etmiyoruz valla... aslında çok kullanır bu terimi bizzat kendisi:))
zaten kürtajdan sonra bendede incelme olmuştu ilhan bey öyle demişti ... o nedenle 3 ay bekleyin diyorlar rahmin kendini toplaması için bana hamile kalırsan düşük riski çok olur demişti... gerçi gebebliğimde maşallah annemizde bebeğimizde çok sağlıklı demişti adamın iyi dediği 3 gün yaşıyor valla:)))
aman allahın bileceği iş hiç belli olmaz senin çocuğun olmaz deyip gönderdikleri adamların bile çocukları oluyor sonuçta:)))

kızıyorum baklmaz: allahtan ümit kesilmez:Saruboceq:

valla gizemli olmusun sen özlemcim.yesilin yanıyor ama yoksun listede.

mavi kendine gel 18 mm yumişide boşa harcama lütfen bu bir işaret yarına randevu alsYDIN HERŞEY ıÇıN GEC OLACAKTI MESELA...

benim kurabiyem tuanayım nerede ya.... ösledim ben onu...
cnmmmm,öslemim,ben hasta oldum.Boğazım çok yanıyor.Annem de zaten Hollandada.Çok özledim.Hasta nazımı bir tek eşim çekiyor şu anda.4 gündür canım acayip sarı leblebi çekiyor.Ama inanamazsın.Bir türlü almaya fırsatım olmadı ama şöyle sıcak sıcak olacak.Market leblebisi değil.Bu akşam eşim aradı işte çıkarken.Var mı bir isteğin diye.Ben de leblebi almdan gelme dedim.Akşam geldi eve.Özel çerezcisi var oraya gitmiş almak için.Ama bir baktım poşete.Sarı çifte kavrulmuş leblebi ama benekli olandan değil.Düz sarı.Yani benim istediğimden değil.Delirmeye başladım birden ağlamaya.Ama benden bundan istememiştim diye.Adamcağız hemen çıktı,gitti,istediğim leblebiden aldı.Sonra utandım bu yaptığımdan ama hastalığımdan geliyor herhalde bu huysuzluğum.Şimdi de bir yandan ders çalışmaya çalışıyorum.İşte böyle şekercim.Sen nasılsın öslemimŞeniz

canım benim çok geçmiş olsun dikkat et kendine lütfen.... aman aman sen birde hamiş kalsan kocişin yandı:))) bende o dediğin leblebiyi çok severim... canım ya sen neyi seviyorsan evde bulundur mazallah kocişin yollarda helak olur... geçenlerde(1 ay önce) markette erik gördüm ay acaba alsam mı canım falan isterse dedim ... sonrada ay özlem manyak mısın dereyi görmeden paçayı sıvıyorsun diye kızdım kendime... sen ne dersi çalışıyorsun hala öğrenemedim ne kursu bu tatlım? neyse umarım başarılı olursun şekerim...

özlem evet ya three line dedi çizdi kağıda bişiler
o incelmemi demekmiş sende de mi oluştu
nasıl geçti
aaayyyy çabuk yaz nolur merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…