Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebing boşa harcamıcam canım benim yarın ne olur ne olmaz çalışıcaz gece gece hem de:=))))))))))))))

özlleeeeeeeemmm olsa bile düşük ihtimeli mi olur muş
oooooooooooffffffffffffffffffffffffff
hayırlısı artık
tam vazgeçip eve gelecekken bulduk iğneyi pes ediyodum kıyısından döndüm merak etmeyin hemen bırakmıyorum bu ay olmazsa önümüzdeki aylar inşallah:))))))))))))))
ilhan bana kürtajdan sonra rahim kalınlığı normal demişti 10 mm sanırım
neyse amaaaaan
hayırlısı artık

tuanay geçmiş olsun canım ben de bayılırım çorum leblebisine:=)))))))))))))))
canım çektiiii
sağol mavicim.Cnm bence senin yumoş şu an tam istenilen büyüklükte.Bu şekilde takiple hamiş kalan çok.Senin zaten daha önce gerçekleşmiş bir hamileliğin var.Çok yüksek bence tutma olasılığı.hadi hayırlısı bakalım:lepi:

özleeeeem yaaaa threee lineee ne olaaaa yaaaaaaaaaa
aradım nette bişi bulamadım incemiymiş benim duvarım şimdi
çizgi oluyomuş adam üşenmeden çizdi:=))))
bende çizgi mizgi yok

tuanay sağol canım şu three line zımbırtım olmamış o olsaydı çok umutluydum
güzelim yumurtam boşa gidecek
bi de adama bi yumurtam mı var diyorum
yazık o da yeter bi tane kanaatkar ol biraz diyo:=)))))))))))))))

özlem gittin sanırım
tuanay çıktım ben canım iğne kasık ağrısı yaptı ince ince sızı var
iyi geceler

özlem evet ya three line dedi çizdi kağıda bişiler
o incelmemi demekmiş sende de mi oluştu
nasıl geçti
aaayyyy çabuk yaz nolur merak ettim

hayır hayatım o iyi birşey demek belirgin üç çizgi artık ben bile ultransonda seçiyorum sora sora öğrendim valla:))

canım ya üzmek istemem seni ama sanırım o zımbırtı şart çünkü aşılama aşamasında bende yumurtadan sonra baktığı ilk şeydi o... ama yine diyorum ALLAHTAN kimse bilemez ve Ondan ümit kesilmez bence hiç moralini bozma ve devam et....

sağol özlemcim ben de biraz heyecanlıyım bakalım sonuç nasıl olucak dualarınızı bekliyorum hamileysem hemen yazarım yarın yazmazsam anlayın ki hamile değilim psikolojim bozulmuş demektir

sağol özlemcim ben de biraz heyecanlıyım bakalım sonuç nasıl olucak dualarınızı bekliyorum hamileysem hemen yazarım yarın yazmazsam anlayın ki hamile değilim psikolojim bozulmuş demektir

olur mu hayatım ya buraya uğrayacaksın ki üzüntünü paylaşarak azaltalım değil mi yada sevincini paylaşarak arttıralım değil mi ?

inşallah güzel haber vereceksin bu kadar aradan sonra senden bari duyalım ne olur...

bak yarın benim doğum günüm sizden alacağım haberler en güzel hediyem olacak inanın....
(NBNH ve burp lütfennnnnnn)

bebingim bu arada bu gece pek uğramamışsın sanki .... performans düşüklüğü olmuş acaba performans ödevi mi versem sana:)))

inşallah canım güzel haber vermek istiyorum semra dan başka hamile kalan olmadı değil mi henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…