Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar hepinizi çok seviyorum ve kocaman öpüyorum... iyi gecelerrrrrrrrrropuyorumnanaktan

özlemcim saat 24 oldu sayılır şimdiden doğum günün kutlu olsun inşallah bir dahaki yıl bebişinle birlikte doğum gününü kutlarsınkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

bu arada özlemcim nice yıllara canım... ömrün boyunca hep mutlu ol bundan sonraki doğum günlerini bebişlerinle geçirmen dileklerimle kocaman öpüyorum fıstığım....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydın....

ÖZLEMCıM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM,YENı YAŞIN SANA HERŞEYDEN ÖNCE SAĞLIK,MUTLULUK,HUZUR VE TABıKıııı BEBıŞ GETıRSıN CANIM.HEP MUTLU OL,BU YIL SENıN HAYATINDA GEÇıRDıĞıN EN GÜZEL YIL OLSUN...ıNŞALLAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

gece kaynatmıssınız ama sabah sesiniz çıkmamış sekerler..

iyi ki dogdun özlem iyi ki dogdun mutlu yıllar sana bunları yazarken kendi kendime sarkısınıda söyledim ona göre öyle kabul et bu yıl bütün dileklerin gerçeklessin canım bebişiniz gelsin cok saglıklı cok mutlu olun inşallahopuyorumnanaktan

mavicim 10mm olması istenilen kalınlık ama takma kafana sanki herkes bunlara uyarak hamile kalıyor sen aksamı boş geecirme söyle romantik mumlu filan müzikte olsun nede olsa super yumurta var

aşermeler basladı galiba sıcak leblebi istekleri filan.
sen zopaık olmussun tuanay kuş.adama da eziyet etmiş

hım ne güzel okumakta yarar var o zaman belirli bir sayısı yok dimi istedimiz kadar okuyabiliriz bende hatimi bitince başlayım 4 cüz kaldı itmesine inşş Allahım hepimizin dualarını kabul eder

canım iyiyim yemek yapıyorum :)) sende iyiki varsın biz her zaman diyoruz kapımız bizi satmayacak herkese sonuna kadar kapımız açık.... sende öylesin ki bizimlesin şekerim...
satmam cnm benim internet olduğu sürece burdayım :))))) oda 1.5 sene oooo iyi desene burda uzun bir süre herşeyimizi paylaşıcağız cnmmolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…