Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet canım bir kere daha dünyaya gelsem yine öğretmen olurdum ben öyleyim öğrencilerimle ağlayarak ayrılıyoruz her sene(( çok seviyorum ve fazlasıyla belli ediyorum sanırım....

ne güzel cnm sevap kazanıyorsun her konuda onlar günahsız melek ler hayatı öğretiyorsun onlara düşünsene ömür boyu seni hatırlıyacaklar alkisalkisalkis ne güzellllll ben yolda gördüğüm coçuklara bayılıyorum sense onların içindesin her gün çok şanslısın

sağol cnm hepimizkini
bende kuru fasulyeyi sevmem millet bayılır valla o pişince o kokusu beni maf ediyor hiç ağzıma sürmedim babanneme çekmişim :1ninca:

teşekkürler cnm hepiniz çok yakın davranıyorsunuz bize valla buluşalım kızlar sivasa gelin burda buluşalım ben hamile olucam yaa o yüzden yolculuk yapamam biliryomusunuz o yüzden sivasta buluşalım dedim delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

canım benim hayılısı olsun üzülme sen bak demiş doktorun 1 kere bebiş olmuş bir daha olur cnm sen prengly 5000 limi bulamadın o bulunuyor cnm ama 1500 bulunmuyor çok zor yaa arayıpta bulmamamk insan sinir oluyor ben bulamasaydım sizlere söylüyecektim kargoyla gönderin die Allahtan cnm yüzümüze baktıda R abbim bulduk son eczanede
cnm yumurta destekleyci hamilleliği kolaylaştırıyormuş iğne ilk aşılamamdada vurundum 4 kere 3 günde 1 vurunuyorum ben izmirdeki doktorumu aradım sordum buda bir tedavi çeşidiymiş bazı doktorlar veriyormuş
hayırlısı cnm zaten popom süzgeçe döndü valla hele geçen bi vurmuş iğneyi oram mosmor nasıl açıyor bide geceleri ateş yapıyor geçenkinde iğne dokunmuştu istifar ede ede ölmüştüm gece 3 de çok kötüydü-tatlicadiarzu- Allahım duy Rabbim çaresizlimizi

gamze nasılsın sende varmı belirti falan ne durumdasın....

canım yaa kusura bakma yazılanları okuyordum cvp veremedim sana cnm belirti öyle çok feci bir adet olucakmışım gibi ağrılarım yok ilk aşılamamda hiç kalkamamıştım belimin ağrısından sırt üstü yatamıyorsum ateşlenirdim geceleri bide iğne dokunmuştu galiba istifar etmiştim sürekli yatıyordum ilkinde bu seferkinde aşılamam zor oldu canım acıdı sonu rahattım ilkinde öyle değildi işte ama ilkindede kanımda gebelik çıkmıştı belkide tuttuda öyle hastalandım derler ya bi hastalıkla gelirmiş hamilellik die belkide bu kez hiç tutmadı rahatım bilmiyorum valla cnm kokulara çok hassasım bide canım dün akkşam şeftali istedi bi kokusu geldi burnuma anlatamam psikolojikte olabilir cnm az kaldı 6 gün sonra öğreniceğiz hayırlısıynan inşş cnm Allahım yüzümüze baksın hepimizin
senin belirtiler nasıl ?
ha bide akıntım çok koyu renkte

kızlar bu gün bi rüya gördüm artık hayırlısı
kan testi yapmışım kanını sonçlarını öğrenmeye gidiyorum yanımda kuzenim var pcden bakıyorlar testlere adım yazılı karşısındada sonuç yazıyor 21.41 çıkmış değerlerim sevinçten ağlıyorum doktora sormaya gidiyorum hamilemiyim die doktorun biri hamilesin diğeride 2 gün sonra tekrar yaptır değerlerin düşmezse hamilesin dedi uyandım cnm
bilmiyorum rüyalar hep ters çıkar derler hayırlısı olsun artık
tahlil sonucuyla yatıp kalkıyorum yaa

kızlar ben iğne vurunmaya gidiyorum cısss olucak yine ayyy çok cnm acıyor mafoldumben yaa iğneden korktuğumdan değil artık vuruna vuruna popom kabul etmiyor selületlerdenmidir nedir kaydirigubbakcemile3 artık pos pos olmuşş artık

kocaman öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
bana dua edin çok ihtiyacım var ben hepinize dua ediyorum:Saruboceq:

valla canım benim dün geceden beri hafif hafif belim ağrıyor birde aşırı şişkinlik var oturup kalkarken hafif kasıklarımda batma oluyo aşırı uykum var...

arkadaşlar lütfen okuyun...

--------------------------------------------------------------------------------
BEN yatıyorum .....

Akşam annele babam televizyon seyrediyorlardı.
Annem, 'Geç oldu,' dedi, 'zaten yorgunum, ben yatıyorum.
Annem kalktı, mutfağa gitti.
Çerez-meyve tabaklarını çalkaladı kaldırdı.
Sabaha hazır olsun diye çaydanlığı doldurdu, demliğe çay koydu.
Şekerliğe baktı, dibinde az kalmış, üstüne ekledi.
Kahvaltı için buzluktan ekmek çıkardı, akşam yemeği için çözülsün diye de eti aşağıya koydu.
Kahvaltı masasını hazırlamak için masanın üstündekileri topladı.
Telefonu Sarja koydu, telefon defterini kapatıp yerine koydu.
Sonra çamaşır makinesinden ıslak çamaşırları çıkarıp asti ve makineyi tekrar doldurdu.
Banyodaki çöp sepetini boşalttı.
Islak bir havluyu Kurusun diye duş perdesinin borusuna asti.
Bir gömlek ütüledi, kopuk düğmesini dikti.Çiçekleri suladı.
Esneyerek gerindi ve yatak odasının yolunu tuttu.
Çalışma masasının yanından geçerken durdu, öğretmene Tezkere yazdı, okul gezisi için para sayıp ayırdı,
eğildi, sandalyenin altına girmiş ders kitabını aldı, masanın üstüne koydu.
Kek tarifleri defterini çıkardı, arkadaşına söz verdiği tarifi bir kağıda yazdı, çantasına koydu.
Bakkaldan alınacakları not etti, notu da çantasına koydu.
Sonra gitti, 3'ü 1 arada temizleme losyonuyla yüzünü yıkadı, dişlerini fırçaladı.
Gece kremini ve Kırışık önleyici nemlendiricisini sürdü.
Tırnaklarına baktı, törpüledi.
Içeriden 'sen yatmaya gitmemiş miydin' diye seslenen babama 'şimdi gidiyorum' deyip köpeğin su kabini doldurdu.
Pencereleri kapıları kontrol etti, holdeki lambayı yaktı.
Kardeşimin Odasına gitti, oğlan uyumuş, lambasını söndürdü, bilgisayarını kapattı,
gömleğini asti, yerdeki kirli Çorapları toplayıp sepete attı.
Bana geldi, 'haydi yat artık, biraz da yarın çalışırsın,' dedi.
Kendi Odasına gitti, saati kurdu, Ertesi gün giyeceklerini hazırladı.
6 maddelik acil işler listesine 3 madde daha ekledi.
Kendi kendine iyi geceler diledi, hayallerinin gerçekleştiğini gözünün önüne getirdi.
ışte o sırada babam televizyonu kapattı, ortaya öylece bir 'ben yatıyorum' dedi ve gitti yattı.
Sizce bu işte bir Gariplik yok mu?

Kadınların neden daha uzun yaşadığını merak etmiyor musunuz?
ÇÜNKÜ BıZıM Yapımız UZUN ÇEKıŞLı
(ve işimizi bitirmeden öyle çabuk çabuk ölemeyiz)!
Şimdi bu yazıyı tanıdığınız olağanüstü kadınlara gönderin - emin olun, hepsi bayılacaktır.
SONRA DA ARTIK YATIN! ARTIK UYU MÜKEMMEL KADIN

işte bu yazıyı okudukdan sonra anlıcaksınız ki kadın olmak bize allahın verdiği en güzel hediye..

dirençliyiz,güçlüyüz,sağlamız,herşeye kolayca göğüs gerebiliyoruz,üstünüz erkeklerden çünkü biz kadınız..

valla semracım ben sinirleniyorum böyle yazıları okuyunca.o adam niye işlerin ucundan tutmuyor azcık yardım etse kadına ne olur...
dunyaya köleliğe mi geldi bu kadınlar diye düşünüyorum ya
bide bu yazı bir kadının tum haftasını anlatsa nasıl olurdu düşünsenize....

carsıya gidicem akşam gelirim demitim dayanmadım arada ugradım dukkana nete girdim yine cıkmam lazım.

burp nasıl simdi acaba....

bebingcim bunlar hepimizin hayatında bizler ne kadar kabullenemesekde gerçek.en iyisi bile hep aynı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…