evet canım bir kere daha dünyaya gelsem yine öğretmen olurdum ben öyleyim öğrencilerimle ağlayarak ayrılıyoruz her sene(( çok seviyorum ve fazlasıyla belli ediyorum sanırım....
gamzecim Allah kabul etsin hatimini canım bende eski yazı ögrenmek cok istiyorum oyle okuyabilmek şimdilik idare ediyorum yeniden baslıcam meryem suresine şimdi baslasam olmaz mı yaaa
siz bana hatırlatırmısınız sekerlerrr
özlemcimi lk defa menü beni sarmadı ben pırasa hiç sevmem hatta tadını bile bilmem hiç yemedim.nasıl oluyorsa tadını bilmeden sevmemek annem hiç yapmaz ondan sanırım.kokuyor derler bide pişerken öyle seylere dayanaamam.burp e gideyim bu akşam ben nohut severim çünki
bu arada kac soru cözdün şekerim...
bebingcim senin o lafına netbooku dişimde taşırım ben beaaah
özlemcim belli suratından sevecenliğin öğrencilerin çok şanslı nekadar güzel keşke herkez işini senin gibi severek yapsa
gamze nursim delimisiniz siz iyiki siz geldiniz katıldınız aramıza renk kattınız
tuanay geçmiş olsun canım ne yaptın soğuk biramı yuvarladın bakiiim :))))
denizcim ben iş kolik manyakkolik biri olduğum için çalış diyorum sana canım yaa boşver neden iki ay sonra ayrılman gereksinki devam edersin kocişin sen başladıktan sonra eminim anlayış gösterir çalışmana
selam kızlar
öldüm bugün yaaaaaa
doktora gittim özlemcim mehmet ekif e
1 yumaoş var 17-18mm çok güzel dedi doktor 13.gün bugün çatlama iğnesi ol dedi
bi de endometrium olması gereken gibi değilmiş yani daha tam toparlanamamış gibi dedi çok umutlanma diye söylüyorum dedi olabilr de ama olmayabilir de dedi ama bu bence boşa umutlanma bebek mebek yok demek((((((((((((((((((
neyse bi kere hamile kalan bin kere kalır korkma dedi
olmazsa yine gel takip edelim falan filan
canım sıkıldı
bi de iğneyi bulamadık biz de gamze gibi bu arada gamze sen niye aradın o iğneyi aşılaman oldu ya senin????
ara ara ara iğne yok
gittim doktora başka b,i iğne yazdırdım
ara ara ara o da yok olsa bile rapor lazımmış
rapor olmadan devlet karşılamıyomuş
ağladım yollarda bi eczane yarına getirtiriz dedi ama çok geçti:=(((((((((((((((((((((((
ağlarken eşim son bi eczaneye girdi orda doktorun ilk yazdığı iğne varmış:)))
ucuz olan:))))))))))))))))))
aldım yaptırdım iğneyi
36 saat sonra çalışacaz işte
yarın gece yarısından sonra:))))))))))))))))))
ama bişey beklemiyorum kafam karıştı endometrium falan filan bi araştırym netten
gelirim yine öptüm herkesi
gamze nasılsın sende varmı belirti falan ne durumdasın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?