bu arada özlemcim nice yıllara canım... ömrün boyunca hep mutlu ol bundan sonraki doğum günlerini bebişlerinle geçirmen dileklerimle kocaman öpüyorum fıstığım....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın....
ÖZLEMCİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM,YENİ YAŞIN SANA HERŞEYDEN ÖNCE SAĞLIK,MUTLULUK,HUZUR VE TABİKİİİİ BEBİŞ GETİRSİN CANIM.HEP MUTLU OL,BU YIL SENİN HAYATINDA GEÇİRDİĞİN EN GÜZEL YIL OLSUN...İNŞALLAHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
gece kaynatmıssınız ama sabah sesiniz çıkmamış sekerler..
iyi ki dogdun özlem iyi ki dogdun mutlu yıllar sana bunları yazarken kendi kendime sarkısınıda söyledim ona göre öyle kabul et bu yıl bütün dileklerin gerçeklessin canım bebişiniz gelsin cok saglıklı cok mutlu olun inşallahopuyorumnanaktan
hım ne güzel okumakta yarar var o zaman belirli bir sayısı yok dimi istedimiz kadar okuyabiliriz bende hatimi bitince başlayım 4 cüz kaldı itmesine inşş Allahım hepimizin dualarını kabul eder
ne güzel cnm sevap kazanıyorsun her konuda onlar günahsız melek ler hayatı öğretiyorsun onlara düşünsene ömür boyu seni hatırlıyacaklar alkisalkisalkis ne güzellllll ben yolda gördüğüm coçuklara bayılıyorum sense onların içindesin her gün çok şanslısın
teşekkürler cnm hepiniz çok yakın davranıyorsunuz bize valla buluşalım kızlar sivasa gelin burda buluşalım ben hamile olucam yaa o yüzden yolculuk yapamam biliryomusunuz o yüzden sivasta buluşalım dedim delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
kızlar bu gün bi rüya gördüm artık hayırlısı
kan testi yapmışım kanını sonçlarını öğrenmeye gidiyorum yanımda kuzenim var pcden bakıyorlar testlere adım yazılı karşısındada sonuç yazıyor 21.41 çıkmış değerlerim sevinçten ağlıyorum doktora sormaya gidiyorum hamilemiyim die doktorun biri hamilesin diğeride 2 gün sonra tekrar yaptır değerlerin düşmezse hamilesin dedi uyandım cnm
bilmiyorum rüyalar hep ters çıkar derler hayırlısı olsun artık
tahlil sonucuyla yatıp kalkıyorum yaa
kocaman öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan
bana dua edin çok ihtiyacım var ben hepinize dua ediyorum:Saruboceq:
valla canım benim dün geceden beri hafif hafif belim ağrıyor birde aşırı şişkinlik var oturup kalkarken hafif kasıklarımda batma oluyo aşırı uykum var...
kızlar yumurtalarım toplandı 4 tane ama boşmu dolumu yarın belli olacak anesteziyi biraz ağır verdiler hala kendime gelemedim biraz dinlenmem lazım hiç iyi hissetmiyorum
semracım 6. gün test yapıcam tabi adet olmazsam canım...
benim gibi inatçısın sende:)))
aaa gamze 1,5 sene mi beraberiz daha bebişlerimiz olacak isim koyacağız, boylarını kilolarını konuşacağıa anne mi dedi baba mı dedi diyeceğiz:))) daha çooooooooooooook görüşeceğiz....
sen dualarını et inşallah hepimizinki kabul olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?