Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar yumurtalarım toplandı 4 tane ama boşmu dolumu yarın belli olacak anesteziyi biraz ağır verdiler hala kendime gelemedim biraz dinlenmem lazım hiç iyi hissetmiyorum

canım çok teşekkür ederim ... inşallah hepimiz mutlu oluruz bu yıl bize büyük sevinçlerle gelir inşallah... bebişlerim kulağa çok hoş geliyor inşallah canım:))

canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.... umarım bu yıl senin meleğinin yanına arkadaş getirmeme yardımcı olan güzel bir yıl olur .... inşallahhhhhhhhhopuyorumnanaktan

sesin çok güzelmiş :))) çok teşekkür ederim canım benim inşallah hepimizin dilekleri gerçekleşir ve bebişlerimiz gelir ve hepimiz çoooooooooooooook mutlu oluruz....opuyorumnanaktan

burpum sen dinlen kendine gel inanıyorum o 4 yumurtadan en az biri olacak bu kez ben ii haber duyacağıma eminim canım....

hım ne güzel okumakta yarar var o zaman belirli bir sayısı yok dimi istedimiz kadar okuyabiliriz bende hatimi bitince başlayım 4 cüz kaldı itmesine inşş Allahım hepimizin dualarını kabul eder

canım her gün 1 kez okuyoruz 41 e tamamlamak gerekiyormuş mavi öyle dedi hamiş kaldığında okumuş ve kabul olmuş inşallah bizimkide olur.....

aaa gamze 1,5 sene mi beraberiz daha bebişlerimiz olacak isim koyacağız, boylarını kilolarını konuşacağıa anne mi dedi baba mı dedi diyeceğiz:))) daha çooooooooooooook görüşeceğiz....

sen dualarını et inşallah hepimizinki kabul olur...

canım benim bende onları hergün mıncık mıncık seviyorum... doğuda çalışırken bile onları öperdim şapır şupur eşim ya çok pisler öpme derdi bende öğretmen olsaydın anlardın derdeim... bir keresinde 2. sınıfları okutuyorum yine orada ama hiçbiri okuma bilmeden sınıf geçmiş bende azmettim öğrettim türkçeden haberleri bile yok( neyse birini tahtaya kaldırdım yaz kızım söylediklerimi dedim ben söyledim o yazdı öyle mutluydu ki öğretmenim artık bende okuyup yazıyorum diye tahtanın önünde öyle bir sevinçle zıplayışı vardı ki anlatamam çok duygulandım ve ağladım .... zaten ağlak bir tipim:)) neler yaşıyoruz bir bilsen bazen komedi bazen hüzün içiçe işte:)))

biz sinop-elazığ arasında sivastan geçiyoruz uğraraız bir ara yaza:)))

ya niye olumsuz düşünüyorsun belki malum oldu.... rüyasında bebeşinin cinsiyetini görüp aynısını doğuranda var yani o nedenle rüyaya takma o kadar...

kızlar yumurtalarım toplandı 4 tane ama boşmu dolumu yarın belli olacak anesteziyi biraz ağır verdiler hala kendime gelemedim biraz dinlenmem lazım hiç iyi hissetmiyorum

canım dikkat et ve dinlen yorma kendini fazla lütfen... inşallah bu kez olur düşünme rahat ol stres yapma ne olur....

burpcum canım geçmiş olsun yumişin en az ünden güzel heber bekliyoruz.sen yat dinlen canım kendine dikkat et.iyi olunca yazarsın heberlerini bekliyoruz.

merak etme cnm benim ben eşimi ikna ederim ömür boyu internet alırız bol bol görürşürüz gerçi siz buraya gelecektiniz dimi diğer arkadaşlarda sivasta buluşucaktıkbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…