Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merak etme cnm benim ben eşimi ikna ederim ömür boyu internet alırız bol bol görürşürüz gerçi siz buraya gelecektiniz dimi diğer arkadaşlarda sivasta buluşucaktıkbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3

tabi canım ya internetsiz olur mu hiç? inşallah kısmet olur buluşuruz....

evet cnm yaa şu hayatta neler oluyor neler bizim yine çekiğimiz sıkıntılar iyi yinede bi umudumuz var coçuğumuz olucak die doktor hiç olmuyacak evladınız dien o kadar çok insan varki geçen eşimin arkadaşı anlatmış bir çift varmış coçuk isteyen doktor ne yaparsanız yapın sizin coçuğunuz olmas demiş aradan zaman geçmiş kadın hamile adam şüpelenmiş kadından bakasının coçuğudur die sonra coçuk doğmuş adamın aynısı o kadar benziyormuş kii adam coçuk benden değil die karısını bile boşuyacakmış Allahımın işine bak Rabbim herşeyin zamanında veriyor eşim anlatınca çok duygulandım banada bir umut oldu Allahım dermansız dert vermesin kimseye hayatta neler oluyor nelerle karşılaşıyoruz cnm

öslem doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu senelere eşinle ve
teyzesi yesin onu bebişinle inşş A llahım senin yanında olsun

canım ya aynı durum benim eşimin bir akrabasında da oldu... 6 yaşlarında falan kızları vardı yeniden bebiş istemişler ama 3 yıl falan olmamış derken dr sizin asla çocuğunuz olmaz demiş bizimkide nasıl olur benim bir kızım var demiş dr yine olmaz canım olur mu öyle şey deyince tabi eşinden şüphelenmiş kim olsa bir kez düşünür yani nasıl diye... derken üstünde fazla durmuyorlar ve denemeye devam ediyorlar şimdi yine bir kızları var rabbim ol deyince oluyor işte gerisi boş...

nbnh ne oldu cnm tahlilin sonuçu merak ettim arkadaşlar sordu cvp vermedin cnm herşeyin hayırlısı üzülme bak gelirkene bir coçuk gördüm akli dengesi yerinde değil cnm herşeyin hayırlısını istiyeim ne yapalım zor beklemek ama Allahım bizim sabrımızı sınıyor onu daha çok anmamızı dua etmemizi istiyor cnm bizde şunu unutma Allah sevdiği kullanara yaşatırmış böyle sıkıntıları

öyle cnm valla yaa çok duygulandım düşünsene tıbkı babasıymış bide erkek olmuş Rabbim yeter ki ol desin ağaçlar bile zamansız çicek açmıyor her şeyin vakti zamanı gelince oluyor sadece hayırlısı olsun istiyoruz biz onunda zamnı var işte

nbhb canım sonucunu bekliyoruz????????????????????????????bizi merakdan çatlatıcaksın heralde....

kızlar çok üzgünüm maalesef bu ay da olmadı şimdi adet olmayı bekleceğim ve adetin 2.günü yine başlayacağım iğnelere

olumsuzda ondan bişeyler yazmıyor galiba hayırlısı olsun cnm bu ay olmadı öbür aya olmuyacağı ne mağlum Rabbim bilir bu zamanda umutsuzluğa kapılmak yerine bol bol dua edelim

burp cum geçmiş olsun canım dinlen güzel güzel anestesiyle mi yapılıyormuş yumurta toplama işlemi 4 tane yumurtadan ikiz üçüz bile doğurursun valla

hayırlısı olsun cnm kaç çıktı değerin cnm merak ettiğim için soruyorum yanlış anlama ltfen ilaçlar yükseltiyor diyorlar ya ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…