daha önce çok negatif aldğım için canım beklemeyi tercih ediyorum...
merak etme cnm benim ben eşimi ikna ederim ömür boyu internet alırız bol bol görürşürüz gerçi siz buraya gelecektiniz dimi diğer arkadaşlarda sivasta buluşucaktıkbayanssulusmilekaydirigubbakcemile3
canım benim bende onları hergün mıncık mıncık seviyorum... doğuda çalışırken bile onları öperdim şapır şupur eşim ya çok pisler öpme derdi bende öğretmen olsaydın anlardın derdeim... bir keresinde 2. sınıfları okutuyorum yine orada ama hiçbiri okuma bilmeden sınıf geçmiş bende azmettim öğrettim türkçeden haberleri bile yok( neyse birini tahtaya kaldırdım yaz kızım söylediklerimi dedim ben söyledim o yazdı öyle mutluydu ki öğretmenim artık bende okuyup yazıyorum diye tahtanın önünde öyle bir sevinçle zıplayışı vardı ki anlatamam çok duygulandım ve ağladım .... zaten ağlak bir tipim:)) neler yaşıyoruz bir bilsen bazen komedi bazen hüzün içiçe işte:)))
biz sinop-elazığ arasında sivastan geçiyoruz uğraraız bir ara yaza:)))
tabi canım ya internetsiz olur mu hiç? inşallah kısmet olur buluşuruz....
evet cnm yaa şu hayatta neler oluyor neler bizim yine çekiğimiz sıkıntılar iyi yinede bi umudumuz var coçuğumuz olucak die doktor hiç olmuyacak evladınız dien o kadar çok insan varki geçen eşimin arkadaşı anlatmış bir çift varmış coçuk isteyen doktor ne yaparsanız yapın sizin coçuğunuz olmas demiş aradan zaman geçmiş kadın hamile adam şüpelenmiş kadından bakasının coçuğudur die sonra coçuk doğmuş adamın aynısı o kadar benziyormuş kii adam coçuk benden değil die karısını bile boşuyacakmış Allahımın işine bak Rabbim herşeyin zamanında veriyor eşim anlatınca çok duygulandım banada bir umut oldu Allahım dermansız dert vermesin kimseye hayatta neler oluyor nelerle karşılaşıyoruz cnm
ayyy bak buna çok sevindim cnm yaa kapım her zaman sizlere açık arkadaşlar :teyteylumunekankayizsmile
öslem doğum günün kutlu olsun cnm nice mutlu senelere eşinle ve
teyzesi yesin onu bebişinle inşş A llahım senin yanında olsun
canım ya aynı durum benim eşimin bir akrabasında da oldu... 6 yaşlarında falan kızları vardı yeniden bebiş istemişler ama 3 yıl falan olmamış derken dr sizin asla çocuğunuz olmaz demiş bizimkide nasıl olur benim bir kızım var demiş dr yine olmaz canım olur mu öyle şey deyince tabi eşinden şüphelenmiş kim olsa bir kez düşünür yani nasıl diye... derken üstünde fazla durmuyorlar ve denemeye devam ediyorlar şimdi yine bir kızları var rabbim ol deyince oluyor işte gerisi boş...
canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inşallah canım ya inşallah yeğenin gelirde yersin:)))
kızlar çok üzgünüm maalesef bu ay da olmadı şimdi adet olmayı bekleceğim ve adetin 2.günü yine başlayacağım iğnelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?