sağolun arkadaşlar umutlarım bir dahaki aya kaldı sonucum 2,06 canım aşılamam 1 şubatta yapılmıştı
gamzecim aşırı şişkinlik var ve karnım çak ağrıyo dün geceden beride belim hafiften ağryo ve çok uykum var....
cnm regl olmadıysan belki olmazsın değerlerin yükselir her geçen gün 2 ye katlanıyormuş değerler bekle bakalım olmazsan 48 saat sonra kan tahlilini yeniletecekmişin inşş cnm :Saruboceq:
cnm 18 de ikimizinde benim adet tarihimde 18 geliyor ama nursimin 16 adet olmazsa 18 istemiş kan tahliliğini doktor ikimizinde 18 işte
benim de aslında adet tarihim 17-18 i umarım sizlerden güzel haberler alırız
adet olmadım ama hamile olsam en azından 5 in üzeri olmaz mıydı dr tekrar yaptır da demedi adet olduğunda 2.gün gel dedi sadece
canım gamzem ağzından bal damlıyor....
canım ben 33-34 günde bir oluyorum bugün 28.günümdü senin aşılaman ne zaman yapılmıştı
cnm ben burdaki sağlık ocağında kan tahlili yaptırıyorum orda 1.05 den yüksek çıkan 1.10 hafta aralığı die yazıyordu kan tahlilimde ona göre söyledim ama ikinci kez yaptığım da üniverste hastenesinde yaptırdım ordada 5 den yüksekse hamilelik var yazıyor demmek ki hasteneden hasteneye farklılık oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?