Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağolun arkadaşlar umutlarım bir dahaki aya kaldı sonucum 2,06 canım aşılamam 1 şubatta yapılmıştı

ayyy o yumurta toplama çok zor oluyormuş Allah kolaylık versin bizim gelinde çok kötü olmuş
burpcum inşş cnm çektiğin acıların mükafatını bebeklerine kavuşarak alırsın cnm inşş

sağolun arkadaşlar umutlarım bir dahaki aya kaldı sonucum 2,06 canım aşılamam 1 şubatta yapılmıştı

cnm regl olmadıysan belki olmazsın değerlerin yükselir her geçen gün 2 ye katlanıyormuş değerler bekle bakalım olmazsan 48 saat sonra kan tahlilini yeniletecekmişin inşş cnm :Saruboceq:

gamzecim aşırı şişkinlik var ve karnım çak ağrıyo dün geceden beride belim hafiften ağryo ve çok uykum var....

cnm 18 de ikimizinde benim adet tarihimde 18 geliyor ama nursimin 16 adet olmazsa 18 istemiş kan tahliliğini doktor ikimizinde 18 işte

gamzecim aşırı şişkinlik var ve karnım çak ağrıyo dün geceden beride belim hafiften ağryo ve çok uykum var....

cnm yaa inşş hamilesindir bende ilk aşılamada aynı şeyleri yaşamıştım belin çokmu ağrıyor üzerine yatamıyormusun? regl belirtileriyle hamilelik belirteleri o kadar çok benziyor ki cnm içimden bi his bu kez oldu sen hamilesin die içiime doğuyor

cnm regl olmadıysan belki olmazsın değerlerin yükselir her geçen gün 2 ye katlanıyormuş değerler bekle bakalım olmazsan 48 saat sonra kan tahlilini yeniletecekmişin inşş cnm :Saruboceq:

adet olmadım ama hamile olsam en azından 5 in üzeri olmaz mıydı dr tekrar yaptır da demedi adet olduğunda 2.gün gel dedi sadece

canım ben 33-34 günde bir oluyorum bugün 28.günümdü senin aşılaman ne zaman yapılmıştı

benim de aslında adet tarihim 17-18 i umarım sizlerden güzel haberler alırız

sağol cnm hayırlısı benimde bu ay pek umudum yok ama bakalım ilkindede pek umudum yoktu ama yine ii kötü kan tahlilimdem bi sevinç yaşadım bu ay pek sanmıyorum

adet olmadım ama hamile olsam en azından 5 in üzeri olmaz mıydı dr tekrar yaptır da demedi adet olduğunda 2.gün gel dedi sadece

cnm ben burdaki sağlık ocağında kan tahlili yaptırıyorum orda 1.05 den yüksek çıkan 1.10 hafta aralığı die yazıyordu kan tahlilimde ona göre söyledim ama ikinci kez yaptığım da üniverste hastenesinde yaptırdım ordada 5 den yüksekse hamilelik var yazıyor demmek ki hasteneden hasteneye farklılık oluyor

demek ki hastanelere göre de değişiyor canım benim 2 çıkması da çatlatma iğnesinin etkisidir muhtemelen şimdi kekik çayı içtim bende daha çabuk adet olayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…