öyle cnm valla yaa çok duygulandım düşünsene tıbkı babasıymış bide erkek olmuş Rabbim yeter ki ol desin ağaçlar bile zamansız çicek açmıyor her şeyin vakti zamanı gelince oluyor sadece hayırlısı olsun istiyoruz biz onunda zamnı var işte
ben buna inanıyorum cnm benim kızım senin oğlun olucak inşşşş
kızlar çok üzgünüm maalesef bu ay da olmadı şimdi adet olmayı bekleceğim ve adetin 2.günü yine başlayacağım iğnelere
adet olmadım ama hamile olsam en azından 5 in üzeri olmaz mıydı dr tekrar yaptır da demedi adet olduğunda 2.gün gel dedi sadece
kızlar sizinle bişeyler paylaşmak istiyorum.ben uzun zamandır düşünüyorum bu gebe kalma takıntı mı ve gercekten cocuk sahibi olmak istemekten değil de ona buna hamileyim demek karnımın şişmesiyle gurur duymak elbiseler giyip gezmek benim için daha önemliymiş bunu farkettim.evet hamile kalmayı beceremediğim için çok üzülüyorum sanki okuldaki bir sınavdan kalıyormus giibi hissediyorum kendimi.ama hata yaptıgımın bugun birkez daha farkkına vardım illa bişeylerinn yüzüme carpması gerekmiyormus aslında.bir bebeğin güülüşü sarılışı öpüşü elbette cok guzel bu acıdan bakıldıgı surece ama kusması aglaması huzursuzluğu inadı gibi seyleri düşününce fikrim değişiyor.hala istiyorum bebek sahibi olmayı cünki kendimi yarım hissediyorum eksik hissediyorum ama en azından bundan sonra tarihlere takılmamaya karar verdim günüm gectimi heyecanlanmaktan da vazgeciyorum zaten hamile kalırsam eger olmıcam regl di mi beklemiycem bi süre.sizinlede paylaşmak istedim içimden gecenleri.bi siz varsınız cünki...
arkadaşlar busefer çok kötü oldum şukadarını söyliyeyim 8 senedir hiç gün içinde uyumamıştım anestizi aldığım halde bugün uyudum bir türlü açılamadım batmalarımda var çok fazla
nbnh çok üzüldüm canım yaa şu sayfada bir güzel haber veremiyecekmiyiz
simdi ne oldu bu kıza diyeceksiniz nerden cıktı.ama hayatımı sürekli ertelediğimin farkına daha cok varır oldum bu aralar.herşeyimi erteliyorum herşeyimi sürekli hamileymişim yada en kısa sürede olacakmısım gibi düzenliyorum ayarlıyorum ve bu beni rahatsız ediyor mesela caydan kahveden uzak durmak midye kalamar yememek alkol almamak özen göstermek herşeye niye ki ...
niye yapıyorum bunları belki hiçbirzaman elde edemeyecegim bir sey ugruna paralıyorum bu kadar kendimi ne gerek var.sanki ben bunları yapmayınca daha mı kolay oldu hayır....
peki yapmasam bişey değişecek mi.....
becerebilecekmiyim bilmiyorum ama en azından deneyecegim. mesela yoga ya geri dönücem dans kursuna yazılıcam yapmak istediğim ama ertelediğim şeyleri yapıcam aklımdan cıkarmak için cabe sarfedicem.ne dersiniz denemeye deger diy mi....
arkaama baktınca evlendiğimden beri yapmak istediğim ama yapmadıgım bircok şey oldugunu farkettim.
bi ara calışmaktan bile vazgecicektim bunun için.iyi ki vazgecmemişim çünki çalışmasam belki daha sıkıntılı olurdum..
sizleri bırakmayı fialn düşünmüyorum şekeerler sakın yanlış anlamayın..ama bizim bu konuları sürekli konusmamaız yanlış mı acaba diyorum bazen.cok sukur ki artık sadece bunları konusmuyoruz geyikte yapıyoruz....
mesela özlem hanımın bugunkü menüsünü bilemiyorum tokum ya şimdi istemez canım zaten simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?