Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar iyi akşamlar hepinize.Sohbet baya uzunmuş bugün,Allah daha da artırsın.Heyecanlı bekleyişler var.Hepsinin sonu güzel olur inşallah.NBH sen de çok üzülme tatlım,sen de bu azim ve umut varken mutlaka olacak.Baksana ben bir kere aşılama yaptırdım tutmayınca bir daha düşünmeye bile cesaret edemez oldum.Sen bu cesaret ve isteklilikle devam et bence.
Burp hadi hayırlısı,zor kısımları atlattın.Bunlarda senin son zorlukların bence.Mutluluk çok yakın annesi inşallah...
Nursim ve gamze,belirtilere çok takılmayın,çok fazla odaklanmayın,ne kadar rahat olursanız o kadar kolay olacak inşallah....
Bebing,anneannen nasıl iyi mi,gezdin geldin,sen nasılsın,götürdün mü yine börekleri:)))

arkadaşlar busefer çok kötü oldum şukadarını söyliyeyim 8 senedir hiç gün içinde uyumamıştım anestizi aldığım halde bugün uyudum bir türlü açılamadım batmalarımda var çok fazla
nbnh çok üzüldüm canım yaa şu sayfada bir güzel haber veremiyecekmiyiz

selam kızlar...

burp um fıstıgım gecmiş olsun canım dinlen biran önce toparlan inşallah hepsi kalitelidir.hepsinde yollanır ve tutar en az bir tanesi...

tuanay iyileştin mi canım...

tuanayım sağolasın götürdüm börekleri valla.

nbnh dicek bişey yok bu durumda.hayırlsı degilmiş demek en doğrusu...

Ben bugün daha iyiyim bebingcim.Ama yine de boğazım yanıyor.Afiyet olsun bu arada.

Burpcum,batmaların olması normal.Sana geçen sefer zor olmayacağı ve tek yumurta olduğu için sadece sedatif etki yapan birsey vermişlerdi,şimdi turp gibi 4 tane yumurta var,işlem farklı ve sonuçta farklı olacak,sen gönlünü ferah tut...

kızlar sizinle bişeyler paylaşmak istiyorum.ben uzun zamandır düşünüyorum bu gebe kalma takıntı mı ve gercekten cocuk sahibi olmak istemekten değil de ona buna hamileyim demek karnımın şişmesiyle gurur duymak elbiseler giyip gezmek benim için daha önemliymiş bunu farkettim.evet hamile kalmayı beceremediğim için çok üzülüyorum sanki okuldaki bir sınavdan kalıyormus giibi hissediyorum kendimi.ama hata yaptıgımın bugun birkez daha farkkına vardım illa bişeylerinn yüzüme carpması gerekmiyormus aslında.bir bebeğin güülüşü sarılışı öpüşü elbette cok guzel bu acıdan bakıldıgı surece ama kusması aglaması huzursuzluğu inadı gibi seyleri düşününce fikrim değişiyor.hala istiyorum bebek sahibi olmayı cünki kendimi yarım hissediyorum eksik hissediyorum ama en azından bundan sonra tarihlere takılmamaya karar verdim günüm gectimi heyecanlanmaktan da vazgeciyorum zaten hamile kalırsam eger olmıcam regl di mi beklemiycem bi süre.sizinlede paylaşmak istedim içimden gecenleri.bi siz varsınız cünki...

evet çok doğru söylüyorsun canım....

kızlar çok üzgünüm maalesef bu ay da olmadı şimdi adet olmayı bekleceğim ve adetin 2.günü yine başlayacağım iğnelere

canım ya üzme kendini alıştık zaten bu duruma gerçi alışmak diye bir şey olamaz ama ... yeni tedavin hayırlı olsun şimdiden...

simdi ne oldu bu kıza diyeceksiniz nerden cıktı.ama hayatımı sürekli ertelediğimin farkına daha cok varır oldum bu aralar.herşeyimi erteliyorum herşeyimi sürekli hamileymişim yada en kısa sürede olacakmısım gibi düzenliyorum ayarlıyorum ve bu beni rahatsız ediyor mesela caydan kahveden uzak durmak midye kalamar yememek alkol almamak özen göstermek herşeye niye ki ...
niye yapıyorum bunları belki hiçbirzaman elde edemeyecegim bir sey ugruna paralıyorum bu kadar kendimi ne gerek var.sanki ben bunları yapmayınca daha mı kolay oldu hayır....
peki yapmasam bişey değişecek mi.....

becerebilecekmiyim bilmiyorum ama en azından deneyecegim. mesela yoga ya geri dönücem dans kursuna yazılıcam yapmak istediğim ama ertelediğim şeyleri yapıcam aklımdan cıkarmak için cabe sarfedicem.ne dersiniz denemeye deger diy mi....
arkaama baktınca evlendiğimden beri yapmak istediğim ama yapmadıgım bircok şey oldugunu farkettim.
bi ara calışmaktan bile vazgecicektim bunun için.iyi ki vazgecmemişim çünki çalışmasam belki daha sıkıntılı olurdum..

adet olmadım ama hamile olsam en azından 5 in üzeri olmaz mıydı dr tekrar yaptır da demedi adet olduğunda 2.gün gel dedi sadece

yok hayatım malesef değilsin benim 4.78 çıktığı halde gerek duymadı( ve 2 gün sonra da regl oldum zaten...

sizleri bırakmayı fialn düşünmüyorum şekeerler sakın yanlış anlamayın..ama bizim bu konuları sürekli konusmamaız yanlış mı acaba diyorum bazen.cok sukur ki artık sadece bunları konusmuyoruz geyikte yapıyoruz....
mesela özlem hanımın bugunkü menüsünü bilemiyorum tokum ya şimdi istemez canım zaten simdi

hayatım ara ara böyle git gel yaşıyoruz sonra yine vazgeçiyoruz bu süreç o kadar yorucu ve uzun ki artık sıyırmış vaziyetteyiz herşey normal yani( ama ben gerçekten bebeğim olsun onu öpüp koklayayım yumuk yumuk ellerini ayaklarını ısırayım istiyorum bende o şekilde gezmek istemiyorum elbise melbise faso fiso varsa yoksa şirin bir bebişşşşşş.... ağlasada zırlasada kussada ben istiyorum hemde çok allahım duy sesimi artık ne olurrrrrrrr:Saruboceq:

batmaları ben bilemeyeceğim ama tatlım sana diyeceğim tek şey dinlen ve yorma kendini... inşallah güzel haber senden de gelir canım...

bu durumu bazen bende düşünürüm aslında herkes birşey yapmadan pat diye bebişleri gelir biz ne yaparsak yapalım dikkat edelim yok işte.... bence ne istiyorsan onu yap hiçbir şeyi erteleme olacaksa olur zaten bir daha mı geleceğiz dünyaya.... çıkar hayatın tadını... valla herşeyi yiyip içiyorum ne bekleyeceğim ....

canım ya öyle düşünme sonuçta biz yardımcı oluyoruz ve birşeyler öğreniyoruz ... buradaki olumsuzluklar bizi yıldırmasın yalnız olsaydım ben belki bu kadar güçlü olamazdım....
tavuk sote-pilav-turşu ve yoğurt ... fazla birşey yapmadım daha pasta keseceğim:))

iyi ki doğ doğ dum ööözz llleeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben de şarkılı söyledim:=))))duy beni sizin o tarafa doğru bağırıyorum
inşallah yeni yaşın hep güzellikle getirir başta sağlıklı güzel bi bebek

nbnh geçmiş olsun sakın moralini bozma yeni tedavinde bol şans dilerim

burp hadi hayırlısı 2 tanesini yerleşsin ama biri tutsun sen yoğun kadınsın 1 yeter:=))))

nursim gamze sizlere de merhaba
kızlar bi de 41 fetih suresi iyi olurmuş ama ben daha okumadım
2 gündür meryem suresini de okumuyorum

bebing canım aslında çok haklısın şartlendırmadan beklemek lazım
hamile kalınca bu günler için üzüleceğiz biliyorum ben hamile kalınca çok kızdım kendime niye üzülmüşüm diye
sen devam et normal yaşantına millet neler yapıyo hamile olduğunu bilmeden kafan rahat olsun önemli olan bu:==)))))))))))))çok öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…