Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sağol canım bu ayın güzel haberlerinden birini de senden bekliyoruz artık

tuanaycım sağol demek ordan azimli görünüyorum ne güzel canım ben ilk aşılamamı geçen yıl şubatta yaptırmıştım o kadar sıkıntılı geçmişti ki devam edemedim 1 yıl kadar bu yıl eylül den itibaren dr a gitmeye başladım aşılama yok bayrama denk gelicek yok sağlık sorunları derken ertelendi geçen ay başlayabildik bir dahaki ay da olmazsa birkaç ay bekleyip tüp bebeğe geçicez dr ara vermeden yaparsak tutma şansı yüksek diyor ayrıca hemen tedaviye başlayınca insan üzülecek zaman bile bulamıyor sana da tavsiye ederim

canım ya üzme kendini alıştık zaten bu duruma gerçi alışmak diye bir şey olamaz ama ... yeni tedavin hayırlı olsun şimdiden...

sağol canım ilk gün insan kötü oluyor birkaç güne toparlarım ben de

bebing cim aynıyız demek ki ben de her yediğime içtiğime dikkat ediyorum bir ara plates yapıyordum hamileysem düşer diye bıraktım sen en azından çalışmayı bırakmamışsın ben bebek için değil de buraya taşınınca mecburen bıraktım burda da birara bir işe başlayacaktım ki aşılama sürecinde izin almam zor olur diye başlamadım ama bu kadar vazgeçtiğimiz şeye rağmen bir bebeğimiz olsun ona herşeyi ben öğreteyim öyle çok istiyorum ki

özlem three line olmadan olmuyomuş kalınlık değil demi o
o bölgenin yapısı biliyorum o çizgileri
nereye gittiler ki????CADIARZUCADIARZU
desene iğne de boşa gittiiii
ekledim bi ay daha napalım artık önceden kahroluyodum ameliyattan sonra bi rahatlık geldi
hamile kalıp kürtaj oldum aama yine de rahattım hala da rahatım şükür
doğum günü için özel bi plan var mı

özleeem benim çocuklar tam senlik oldular dökülüyolar patıp patır okuyolar
tabi hiiiiiiiççç hareketsiz öyle okumadan yazmadan arada kaynayanlardA VAR AMA gördükleri herşeyi okuyolar:=))))
hatta aşk mektupları bile yazıyolaar:))))))))))))))))))))

özllllllllllllemmmm doğum günün kutlu olsun kader arkadaşım ah neler yazmak istedim face de ama olmadı..kendime hakim oldum buraya sakladım arkadaşım en güzel hediye bebiş olsun ..

vazgeçtim canım yaeşim hiç istemedi ilk defa bir konuda bana karışıyor kırmadım bende aradım iptal ettim sağlık nedenlerimden dolayı çalışmayı düşünmüyorum dedim yalan değil..

bebişim sende kıllık gördüm ben çok yemek seçiyorsun sen ya soğan yeme pırasa yeme faydalı ne varsa yemiyorsun..alsanaalsanasmile

biz bayılıyoruz pırasaya eşim hele havuç koy bol da limon favori yemek yani:))

ay canım benim ya duydum duydum:))) çok teşekkür ederimmm... güzel dileklerin umarım benide buradaki herkesi de bulur....

canım işte bebeğin yerleşebilmesi için gerekli olan ortam ama diyorum ya o öyle beklemez günden güne oluşur o nedenle sen çalışmaya devam et ayy belli mi olur ya ALLAHtan ümit kesilmez.... moralini bozma sen böyle iyiydin ne oldu ya .... rahat olman senin açından çok ama çok iyi bunu unutma....
eve geldiğimde eşim evdeydi pastam hazırdı mumlar maytaplar :) güzelde bir çiçek hazırlatmış eee tabi tek taşımı da unutmamış::))) sevgililer gününü de sanırım aradan çıkardı ya hep böyle oluyo ama ne kötü zamanlamış annem....

o bitirimler her sınıfta oluyor :)) valla çok severim ve çokta belli ederim yani...

oooo aşk mektupları da başladıysa tamamdır işte o zaman okumayı tam olarak sökmüşler demektir:))) ya bu çocukların hepsi her yerde aynı sanırım... bir tanesi ablasını tehdit etmiş okumayı öğreneyim sana gelen bütün mesajları anneme okuyup söyleyeyim diye azmetmiş ve başarmış:)) alemler bütün veletler yaa....

özllllllllllllemmmm doğum günün kutlu olsun kader arkadaşım ah neler yazmak istedim face de ama olmadı..kendime hakim oldum buraya sakladım arkadaşım en güzel hediye bebiş olsun ..

canım benim çok teşekkür ederim .... hepiniz bir tanesiniz:))) inşallah hepimize nasip olur...

ay ne güzel bende çok seviyorum kendim yapıp yiyorum benimki yemiyor ve beni deli ediyorrrrrsempatiksalakcinni

özlemmmm eve yeni geldim anca yazdım kutlama mesajımı coşmuşsunuz birde onları okudum.
çarşıya gittim bende işlerim vardı yağmurda otobüs dolmuş eşim arabayla gitti anladığım kadarıyla pazar günü sürpriz yapacak yoksa arabayla gitmezdi pazar günüde arkadaşın nikahı var ne zaman gideceksin gitmesen olmaz mı falan diyor:))bakalım inşallah yalnız geçirmemde gelir sürpriz yapar bana..

tuanayım geçmiş olsun sana ama okudum sonra biraz daha iyisin inşallah ben daha düzelmedim kızlar 1 haftadan fazladır hastayım antibiyotik kullandım düne kadar bıraktım ama işte ihtimaller doğrultusunda ya bu ay olursa diye ilaç içmiyoruz yıl başı,özel günler geliyor aman içki içmeyim dokunur aman şöyle yapmayayım bebişimin dediği gibi herşeyi erteliyoruz ama bir yandan da çok istiyoruz hem kendimizi eksik hissettiğimiz için hemde gerçekten bir bebeğin avuçlarında büyüyüp sana anne demesini görmek dünyanın en güzel duygusunu yaşamak için...
bazen bende düşünüyorum bende çok sabırsız olabiliyorum yeğenlerime de baktım ordan biliyorum ..acaba allahım diyorum allahım zor verecek ki bakarken sabırlı olayım diye..
her şeyde bir hayır var içimizden yine isteyelim ama elimizden geldiğince de hayatımızı ertelemeyelim..

NBNH canım çok üzüldüm yanlış anladıysam düzelt 3. aşılamayı olup mu tüp bebeğe geçeceksin..inşallah gerek kalmaz..

mavimcim hiç üzülme lütfen en önemlisi kist gitmiş yumoş süper..acaba bu endometrium için ilaç yokmuş mu kalınlaştırmak için?

özlem bugün duygulandırdınız bebişle sen

sen öğrencilerden bahsederken gözüm doldu bebişte duygularını anlatırken...
inşallah bugünlerde geçecek ve dediğin gibi çocuklarımızın ilk önce anne mi baba mı dediği dert olacak bize:))

allahım başka dertler vermesin napalım kahretsekte elimizden gelen bir şey yok..

burpcum seni sona sakladım allahım yarın bize güzel haberler vermeyi nasip etsin ki tarnsferden sonra moralimiz en üst seviyede 12 gün bekleyelim..inşallah bu sefer herşey yolunda gider sonuç ta pozitif olur..

canım bende senin gibi çalışma manyağıydım günde 17 saat çalıştığım oldu evlendiğimden sonraki ay hep gece çalıştım..kamuda olsam izin sorunu o kadar çok olmaz belki ama yeni işe girsem rapor için izin tahlil yaptır izin yumurta toplama transfer belki üstesinden gelinebilecek konular ama eşime de hak verdim bir süre daha ev hnmlığı yapacağım artık:))akşam bende ona oturup ağladım gece yarısı olmuş hala aynı konuda konuşuyoruz çalışsam şöyle olur yok olmaz falan filan diye ama sonunda patladım eşime değil bu patlayışım hayata karşı
insanın hayatı hakkında plan yapamaması çok kötü ama bebeğim olsa hayatımı düzene soksam çalışırım annem bebişime bakar hayatımız düzene girer..
bugün annem ben ölmeden çocuğun olsunda 2 yaşına kadar bende yardım etsem sonrası kolay dedi tuaf oldum..

ben çıktım yine gelirim yarına arkadaşım geliyor ist. dan pazar günü nkah var birde eşim gelirse eve biraz kendimle ilgileneyim..gece uğrarım yine..

semracım yazın süper valla aynı biz koştur koştur eve gel yemek ortalık ıvır zıvır derken günler bitiyo
ama bugün tembellik ettim okuldan geldim nöbetçiydim yorgundum yattım uyudum ooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yemek te vardı:)))))
ada cım nasıl annesi???

denizcim kalınlık değil de yapıyla ilgili bişi heralde ?????artık biz elimizden geleni yapalım belki inatçı çıkar bebişim de yeri kötü de olsa tutunur
herşey i geç doktor bi kere kaldın bin kere kalırsın dedi ya daha rahatım

düşünsenize ,kist duruyo olabilirdi bir ay daha ilaç almak zorunda kalabilirdim şükür gitmiş
ya da yumurta olmayabilir di

şükür bunlar bari düzene girdi
adım adım aşıyorum engelleri heralde gıdım gıdım ilerliyo baksanıza
haaa bi de hiç eşim in değerlerini düşünmüyorum
içimden bi ses bebeğimim sadece benim vücudumu beklediğini ve çok uzak olmadığını söylüyo
ya da gönül öyle istiyooo

oooooooooooooooooooooooo
özlem hanım tek taş ımızı da almışız
benim yok hala:=(((((((((((((((((((
borç bitmediki evlendik toparlandık ev parası
o nun yükü bitti derken araba
bi tek taşım bile yok(((((((((((
var da taşı dandikPPP
parmakların şişsin de tez vakitte yüzükler olmasın inşallah:)))))))))))
boynuna kolye ucu gibi takarsın:))))

denizim seni üzdüm mü yoksa hiç kıyamam ki ben sana... evet inşallah gün gelecek ve önce anne mi yoksa baba mı dedi muhabbetinide yapacağız inşallah... öğrencileri çok seviyorum evet dedim ya dünyaya tekrar gelsem yine öğretmen olurum:)) belli mi olur sizin çocuklarıda okuturum belki:))

tabi canım ya 2 ay için değmez bak keyfine sen:)) ''hayata patlamak '' ne güzel dile getirmiş ne güzel betimlemişsin evet yaptığımız bu gerçi ben yakında tombişliktende patlarım ya neyse:))
annemde bana geçen gün ecrini anlatırken dedi inşallah seninde öyle bir kızın olur diye umarım dediği gibi olur.... rabbim hepimize nasip eder:Saruboceq:

ben çıktım yine gelirim yarına arkadaşım geliyor ist. dan pazar günü nkah var birde eşim gelirse eve biraz kendimle ilgileneyim..gece uğrarım yine..

ne güzel ya sizlerde bana gelseniz ne güzel olur:))) tak takıştır sür sürüştür bak kendine yabayanssulusmile

bundan sonraki yol haritamızı açıklıyorum: gönlüm ne isterse onu yapıyorum kime ne , deli miyim evet sonuna kadar:))
böyle yapalım ki hayattan zevk alalım delidir ne yapsa yeridir deyip geçsinler amannnnnn boşverin ...bir kere gelmişim dünyaya bu kadar yük fazla bana:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…