arkadaşlar busefer çok kötü oldum şukadarını söyliyeyim 8 senedir hiç gün içinde uyumamıştım anestizi aldığım halde bugün uyudum bir türlü açılamadım batmalarımda var çok fazla
nbnh çok üzüldüm canım yaa şu sayfada bir güzel haber veremiyecekmiyiz
Kızlar iyi akşamlar hepinize.Sohbet baya uzunmuş bugün,Allah daha da artırsın.Heyecanlı bekleyişler var.Hepsinin sonu güzel olur inşallah.NBH sen de çok üzülme tatlım,sen de bu azim ve umut varken mutlaka olacak.Baksana ben bir kere aşılama yaptırdım tutmayınca bir daha düşünmeye bile cesaret edemez oldum.Sen bu cesaret ve isteklilikle devam et bence.
Burp hadi hayırlısı,zor kısımları atlattın.Bunlarda senin son zorlukların bence.Mutluluk çok yakın annesi inşallah...
Nursim ve gamze,belirtilere çok takılmayın,çok fazla odaklanmayın,ne kadar rahat olursanız o kadar kolay olacak inşallah....
Bebing,anneannen nasıl iyi mi,gezdin geldin,sen nasılsın,götürdün mü yine börekleri:)))
canım ya üzme kendini alıştık zaten bu duruma gerçi alışmak diye bir şey olamaz ama ... yeni tedavin hayırlı olsun şimdiden...
simdi ne oldu bu kıza diyeceksiniz nerden cıktı.ama hayatımı sürekli ertelediğimin farkına daha cok varır oldum bu aralar.herşeyimi erteliyorum herşeyimi sürekli hamileymişim yada en kısa sürede olacakmısım gibi düzenliyorum ayarlıyorum ve bu beni rahatsız ediyor mesela caydan kahveden uzak durmak midye kalamar yememek alkol almamak özen göstermek herşeye niye ki ...
niye yapıyorum bunları belki hiçbirzaman elde edemeyecegim bir sey ugruna paralıyorum bu kadar kendimi ne gerek var.sanki ben bunları yapmayınca daha mı kolay oldu hayır....
peki yapmasam bişey değişecek mi.....
becerebilecekmiyim bilmiyorum ama en azından deneyecegim. mesela yoga ya geri dönücem dans kursuna yazılıcam yapmak istediğim ama ertelediğim şeyleri yapıcam aklımdan cıkarmak için cabe sarfedicem.ne dersiniz denemeye deger diy mi....
arkaama baktınca evlendiğimden beri yapmak istediğim ama yapmadıgım bircok şey oldugunu farkettim.
bi ara calışmaktan bile vazgecicektim bunun için.iyi ki vazgecmemişim çünki çalışmasam belki daha sıkıntılı olurdum..
gamzecim Allah kabul etsin hatimini canım bende eski yazı ögrenmek cok istiyorum oyle okuyabilmek şimdilik idare ediyorum yeniden baslıcam meryem suresine şimdi baslasam olmaz mı yaaa
siz bana hatırlatırmısınız sekerlerrr
özlemcimi lk defa menü beni sarmadı ben pırasa hiç sevmem hatta tadını bile bilmem hiç yemedim.nasıl oluyorsa tadını bilmeden sevmemek annem hiç yapmaz ondan sanırım.kokuyor derler bide pişerken öyle seylere dayanaamam.burp e gideyim bu akşam ben nohut severim çünki
bu arada kac soru cözdün şekerim...
iyi ki doğ doğ dum ööözz llleeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben de şarkılı söyledim:=))))duy beni sizin o tarafa doğru bağırıyorum
inşallah yeni yaşın hep güzellikle getirir başta sağlıklı güzel bi bebek
özlem three line olmadan olmuyomuş kalınlık değil demi o
o bölgenin yapısı biliyorum o çizgileri
nereye gittiler ki????CADIARZUCADIARZU
desene iğne de boşa gittiiii
ekledim bi ay daha napalım artık önceden kahroluyodum ameliyattan sonra bi rahatlık geldi
hamile kalıp kürtaj oldum aama yine de rahattım hala da rahatım şükür
doğum günü için özel bi plan var mı
özleeem benim çocuklar tam senlik oldular dökülüyolar patıp patır okuyolar
tabi hiiiiiiiççç hareketsiz öyle okumadan yazmadan arada kaynayanlardA VAR AMA gördükleri herşeyi okuyolar:=))))
hatta aşk mektupları bile yazıyolaar:))))))))))))))))))))
özllllllllllllemmmm doğum günün kutlu olsun kader arkadaşım ah neler yazmak istedim face de ama olmadı..kendime hakim oldum buraya sakladım arkadaşım en güzel hediye bebiş olsun ..
vazgeçtim canım yaeşim hiç istemedi ilk defa bir konuda bana karışıyor kırmadım bende aradım iptal ettim sağlık nedenlerimden dolayı çalışmayı düşünmüyorum dedim yalan değil..
bebişim sende kıllık gördüm ben çok yemek seçiyorsun sen ya soğan yeme pırasa yeme faydalı ne varsa yemiyorsun..alsanaalsanasmile
biz bayılıyoruz pırasaya eşim hele havuç koy bol da limon favori yemek yani:))
tabi canım ya 2 ay için değmez bak keyfine sen:)) ''hayata patlamak '' ne güzel dile getirmiş ne güzel betimlemişsin evet yaptığımız bu gerçi ben yakında tombişliktende patlarım ya neyse:))burpcum seni sona sakladım allahım yarın bize güzel haberler vermeyi nasip etsin ki tarnsferden sonra moralimiz en üst seviyede 12 gün bekleyelim..inşallah bu sefer herşey yolunda gider sonuç ta pozitif olur..
canım bende senin gibi çalışma manyağıydım günde 17 saat çalıştığım oldu evlendiğimden sonraki ay hep gece çalıştım..kamuda olsam izin sorunu o kadar çok olmaz belki ama yeni işe girsem rapor için izin tahlil yaptır izin yumurta toplama transfer belki üstesinden gelinebilecek konular ama eşime de hak verdim bir süre daha ev hnmlığı yapacağım artık:))akşam bende ona oturup ağladım gece yarısı olmuş hala aynı konuda konuşuyoruz çalışsam şöyle olur yok olmaz falan filan diye ama sonunda patladım eşime değil bu patlayışım hayata karşı
insanın hayatı hakkında plan yapamaması çok kötü ama bebeğim olsa hayatımı düzene soksam çalışırım annem bebişime bakar hayatımız düzene girer..
bugün annem ben ölmeden çocuğun olsunda 2 yaşına kadar bende yardım etsem sonrası kolay dedi tuaf oldum..
ben çıktım yine gelirim yarına arkadaşım geliyor ist. dan pazar günü nkah var birde eşim gelirse eve biraz kendimle ilgileneyim..gece uğrarım yine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?