Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

özlem teyzesi gibi inatçı olursa olur hiç dert etme sen... evet ankarada gittiğim dr da ne zaman geleyim diye sormuşştum ne zaman hamile kalırsan o zaman gel dedi ve bu bende sorun yok dememe sebep oldu gerçi üstünden en az 8 ay geçti ama(( olsun benim ümidimi kırmadı ... bu arada benim adetlerimin düzene girmesinde ki en etkili kişi mehmet akif beydir o kadar yakın davranıyor ve cesaret veriyorki insanın morali düzeliyor ve herşey düzene giriyor ben ona teşekkür borçlu olduğumu her fırsatta söylerim o da bebişimin dedesi olacağını söyler sağolsun:))
ne güzel sen kendi kendinin dr u olmuşsun işte ben bunu başaramamış kendimi çok üzmüş ve yıpratmıştım ama artık bende şükürler olsun ki rahatım bebeğimi bekliyorum inşallah benim vücudumda hazırdır ve doğru sinyaller veriyordur...:Saruboceq:

canım benim evlenirken hiçbir şey istemedim zaten takıyı da sevmem incik boncuk benim işim:)) geçen sene bebişimin olduğu gün takarsın demiştim ama yarım kaldı o da hatırlatmamak için almadı ta ki reklamlarda görüp aaa ne güzelmiş diyene kadar:)))
seninde olur aşkım borçlarınız bitsin olur hepsi... bizimde aynı sorunlar yaşandı herşeyimizi kendimiz aldık anne ve babalardan hiçbir şey istemedik zaten onlar bizi okutarak en güzel hediyemizi verdiler diye düşündük nihayet artık biraz daha rahatladık gerçi bizimki silah aldı şimdide( bizim burası 4. evimiz evlendik 2 sene içinde 3 ev taşıdık( ama senin eşin dolayısıyla bayağı gezeceksiniz sanırım:)
canım benim güzel dileklerin için çok teşekkür ederim ... hayatım aynı and şişelim ki göbüşleri tokuşuralım değil mi? evet öyle takarım artık...:Saruboceq:

özlem cnm yazdıkların gelmedi kapattım tekrar açtım büüssürü şey yazmışın cnm yaa inan çıkmadı yazılaraın sistemden galiba

özlemcim eşim sebebiyle gezmicez canım onlarda bi tane doğu görevi var onu da tamamladık şırnakta
bura istek dışı çıktı
3-4 seneye istanbul a gidip yerleşmek düşüncemiz burda 6 sene kalmadan tayin isteyemiyo eşim
inşallah annemlere gidicez 3-4 seneye
ben şimdiden tokuşturabilirim deli gibi göbeğim var zaten hep vardı ama kilo alınca ii ce şişti

kızlar çakırkeyfim valla beleşten içmiş giibiyim geçen opuda çok ağrı duyup çok kasılmıştım heralde bu sefer biraz dozajı arttırdılar tuanayın dediği gibide olabiilir hala kendime gelemedim
aslında yazılanları okudum laf yetiştirmek istediğim çok şey var ama gücüm yok
birde kızlar eşim pek konsantre olamamış sperm verirken doktora sormuş senin hiç bir problemin yokki zaten yeterki yumurtalar döllensin dedi doktor ve biz bunu havuca ve keçi boynuzuna borçluyuz kasım ayı tüp bebek transfer raporuna baktım eşimin spermi 80 milyona çıkmış motolite %80 mucize gibi idi bizim 20 milyondu sayı hareketlilikte 0 çıktığı bile olmuştu kesinlikle tavsiye ederim şu anki değeri sormayı unuttuk yumurtaların derdine düştük birde ben çok iiyi değildim ama inşallah işe yararlar döllenir benim kekovalar
ÖZLEMCıM ıYıKı DOĞDUN ANNENE YAPTIĞIN KIYAĞI UMARIM BıR AN ÖNCE SANADA BıR CADOLOZ YAPAR HATTA ıKı BıLE OLABıLıR

iyiymiş canım ya ne güzel doğuda benimde çok velim vardı polis onlar çok gezdik diyorlardı ondan öyle sordum... bizde ankara ya yerleşelim diyoruz inşallah bizimde olur... ya sen tombik misin benim gibi ya allah allah gerçi benim göbüşüm yok :))

ohhhhhhh gel keyfim gel kafan bi dünya yani laelaelaelaelae
ya ne güzelmiş bizde yapıyoruz inşallah faydası olur canım ya...

canım ya çok teşekkür ederim benim gibi bir cadaloz gelse babamız çıldırır kesin.... inşallah sana da gelir aynısından:))

yaa kızlar nerdesiniz içim darlıyor 40 dakika var haberi almamıza döllendimi döllenmedimi diye

bu tedavide olumsuz devam ettiği için baştan beri sona hazırlıklıyım sanıyordum ama olmuyormuş kızlar hiç bir şeye hazırlıklı değilmiişim
içimde bir gram bile umut olmamasına rağmen 11 de alacağım haber için neden bukadar geriliyorum
döllenmedi yada boş çıktı diyecek doktor diye nasıl geriliyorum
dua ediyorum bol bol ama artık kötü haber çok aldım bilmiyorum kaldırabilirmiyim

forumlarda böyle bekleyişler görürüm sayfayı alta doğru indirir sonuca bakarım hemen sizin oşansınız olur geç girerseniz keşke bende yapabilsem
keşke tüm hayatımız için yyapabilsek
bir dizi var flashforward bütün dünya 9 sn liğine bayılıyor ve 3 sene sonrasını görüyor hiç bir şey görmeyenler öleceğini anlıyor lezbiyen bir kadın ultrason cihazında bebeğine bakılırken görüyor evli bir çift kocasını çok sevmesine rağmen alakasız bir adamla görüyor kendini enteresan bir şey sonraki günlerdede zamanı değiştirmek için mücadelelere giriyorlar kadın aynı zamanda doktor çalıştığı hastaneye gelecekte yaşarken gördüğü adam geliyor kadın ondan kaçıyor o adamın bir oğlu var kadının kızına kırk yıllık arkadaşı gibi konuşuyor kadın deli oluyor güzel bir film
kafam dağılsın diye dizi anlattım size ama hala düp düp atıyor kalbim
offf çok gerginim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…