denizcim kalınlık değil de yapıyla ilgili bişi heralde ?????artık biz elimizden geleni yapalım belki inatçı çıkar bebişim de yeri kötü de olsa tutunur
herşey i geç doktor bi kere kaldın bin kere kalırsın dedi ya daha rahatım
düşünsenize ,kist duruyo olabilirdi bir ay daha ilaç almak zorunda kalabilirdim şükür gitmiş
ya da yumurta olmayabilir di
şükür bunlar bari düzene girdi
adım adım aşıyorum engelleri heralde gıdım gıdım ilerliyo baksanıza
haaa bi de hiç eşim in değerlerini düşünmüyorum
içimden bi ses bebeğimim sadece benim vücudumu beklediğini ve çok uzak olmadığını söylüyo
ya da gönül öyle istiyooo
oooooooooooooooooooooooo
özlem hanım tek taş ımızı da almışız
benim yok hala:=(((((((((((((((((((
borç bitmediki evlendik toparlandık ev parası
o nun yükü bitti derken araba
bi tek taşım bile yok(((((((((((
var da taşı dandikPPP
parmakların şişsin de tez vakitte yüzükler olmasın inşallah:)))))))))))
boynuna kolye ucu gibi takarsın:))))
özlem cnm yazdıkların gelmedi kapattım tekrar açtım büüssürü şey yazmışın cnm yaa inan çıkmadı yazılaraın sistemden galiba
özlemcim eşim sebebiyle gezmicez canım onlarda bi tane doğu görevi var onu da tamamladık şırnakta
bura istek dışı çıktı
3-4 seneye istanbul a gidip yerleşmek düşüncemiz burda 6 sene kalmadan tayin isteyemiyo eşim
inşallah annemlere gidicez 3-4 seneye
ben şimdiden tokuşturabilirim deli gibi göbeğim var zaten hep vardı ama kilo alınca ii ce şişti
kızlar çakırkeyfim valla beleşten içmiş giibiyim geçen opuda çok ağrı duyup çok kasılmıştım heralde bu sefer biraz dozajı arttırdılar tuanayın dediği gibide olabiilir hala kendime gelemedim
aslında yazılanları okudum laf yetiştirmek istediğim çok şey var ama gücüm yok
birde kızlar eşim pek konsantre olamamış sperm verirken doktora sormuş senin hiç bir problemin yokki zaten yeterki yumurtalar döllensin dedi doktor ve biz bunu havuca ve keçi boynuzuna borçluyuz kasım ayı tüp bebek transfer raporuna baktım eşimin spermi 80 milyona çıkmış motolite %80 mucize gibi idi bizim 20 milyondu sayı hareketlilikte 0 çıktığı bile olmuştu kesinlikle tavsiye ederim şu anki değeri sormayı unuttuk yumurtaların derdine düştük birde ben çok iiyi değildim ama inşallah işe yararlar döllenir benim kekovalar
ÖZLEMCİM İYİKİ DOĞDUN ANNENE YAPTIĞIN KIYAĞI UMARIM BİR AN ÖNCE SANADA BİR CADOLOZ YAPAR HATTA İKİ BİLE OLABİLİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?