Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim biz insanlar ne kadar yaşasak ve bilsekte hiçbir şeye alışmak mümkün değil ... mümkünse alışmayalım da .... dualarım seninle canım inşallah güzel haberler verirsin ... artık buna çok ihtiyacımız var....:Saruboceq:

ne yaparsan yap dünyanın öbür ucuna da gitsen o düşünceler peşinden gelir... akışına bırak .... seni çok iyi anlıyorum dayanmak mümkün değil ama elimizden gelen tek şey dua etmek... canım benim sen bunu gerçekten hak ediyorsun çok cici bir anne olacağına eminim inşallah tekrar yaşamak nasip olur...

günaydın kızlar erkencisiniz valla...
burpcum haklısın canım sabırsızlanmakta ama döllendiğini hatta tutacağına 12 gün pozitif sonucu alaçcağına tüm kalbimle inanıyor vr bubun için dua ediyorum tatlım....

kızlar süpersiniz erkencisiniz valla heyecanımı paylaştınız kafamı dağıttınız son 5 dakikaaa

kızlar 3 ü döllenmiş pazartesi transfer var eminim 4. de pazartesiye hazır olur

görmemiş ggibi seviniyorum döllendi diye biliyorsunuz geçen sefer ikinci gün döllenmişti kızlar ilk defa güzel haber verdim sizlere inşallah devamı gelir

halime bakın yaaa sanki pozitif sonuç almış gibi seviniyorum ama siz beni çok iyi anlıyorsunuzdur geçen sefer ikinci gün döllenmemişti 3. gün döllendi biri boş çıkmıştı bir tane döllenmişti oda bölünmemişti 4. gün son anda 3 e bölünmüştüde öyle transfer edilmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…