bu tedavide olumsuz devam ettiği için baştan beri sona hazırlıklıyım sanıyordum ama olmuyormuş kızlar hiç bir şeye hazırlıklı değilmiişim
içimde bir gram bile umut olmamasına rağmen 11 de alacağım haber için neden bukadar geriliyorum
döllenmedi yada boş çıktı diyecek doktor diye nasıl geriliyorum
dua ediyorum bol bol ama artık kötü haber çok aldım bilmiyorum kaldırabilirmiyim
forumlarda böyle bekleyişler görürüm sayfayı alta doğru indirir sonuca bakarım hemen sizin oşansınız olur geç girerseniz keşke bende yapabilsem
keşke tüm hayatımız için yyapabilsek
bir dizi var flashforward bütün dünya 9 sn liğine bayılıyor ve 3 sene sonrasını görüyor hiç bir şey görmeyenler öleceğini anlıyor lezbiyen bir kadın ultrason cihazında bebeğine bakılırken görüyor evli bir çift kocasını çok sevmesine rağmen alakasız bir adamla görüyor kendini enteresan bir şey sonraki günlerdede zamanı değiştirmek için mücadelelere giriyorlar kadın aynı zamanda doktor çalıştığı hastaneye gelecekte yaşarken gördüğü adam geliyor kadın ondan kaçıyor o adamın bir oğlu var kadının kızına kırk yıllık arkadaşı gibi konuşuyor kadın deli oluyor güzel bir film
kafam dağılsın diye dizi anlattım size ama hala düp düp atıyor kalbim
offf çok gerginim
günaydın kızlar erkencisiniz valla...
burpcum haklısın canım sabırsızlanmakta ama döllendiğini hatta tutacağına 12 gün pozitif sonucu alaçcağına tüm kalbimle inanıyor vr bubun için dua ediyorum tatlım....
özlemcimcim benim kocacığımda bana tek taş alacakmışş....
kızlar 3 ü döllenmiş pazartesi transfer var eminim 4. de pazartesiye hazır olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?