Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

burpum bu kez cillop gibi kaliteli klaiteli yumurtlamışsın işte:)))opuyorumnanaktan güzel haberlere az kaldı sanırım....hihoyyyt

nursimcim sen ne alamdesin bugün durumun nasıl? uyku hali hala var mı, kasık ağrısı falan? kendine iyi bak bol bol su iç ve dinlen yemeğini de ye öğününü atlama tamam mı şeker...

şeker ben biyoloji mezunuyum biliyorum 2,4,8,16 diye bölünür hücreler onu biliyorum.8 hücreli olanımı yerleştirmede ideal olanı diye sormak istedim belki tam anlatamadım....

tatlım belim ağrıyo hafiften tuvaletim gelince kasıklarımda batma daha fazla oluyo baya su içiyorum bide ben pek kabız olmam kabız oldum sanırım...

evet ne kadar çok bölünürse tutunma olasılığı ve gelişme olasılığı okadar yüksek oluyor
benim sevinmem ertesi güne döllenmiş olması yani doktorda pazartesiye transfer diyince demekki hemen döllenenler hemende bölünmeye başlıyor inşallah pazarteside bir aksilik olmaz kızlar helecan dorukta :)))
canlarım benim birtanesiniz sizinle acıları sevinçleri paylaşmak çok güzel ve gerçekten

nursimiim bunlar kesinlikle hamileliğe alamet
özlemcim sende tektaşının hakkını ver hakkını artık bak kendiliğinden hamile kalacaksın daha önce kalmıştın ananas ye ovulasyonda benim ananas yememin faydası oldu muhtemelen

ben adet olmadan bigün önce belim mutlaka ağrırdı biraz korkuyorum olmadımı diye ama daha normal günüme bile 5 gün kala ağrımaya başladı hiç bilemiorum sevinsem mi üzülsem mi....

benim kociişimde amerikadayken tria almış bana empire statenin tepesindeyken bana yüzüğü taktı ama ben orada çok utandığım için sıçtım romantizmin içine orada yüzlerce turist vardı japonlar amerikalılar her ırktan ve herkezin elinde fotoğraf makinesi ve benim evlilik teklifi aldığımı düşündüler halbuki biz 6 yıllık evliydik bende utanmış ve o anın içine etmiştim odunmuyum neyim

nursim hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı canım herkeze soruyorum merakımdan bende olmuştu ilk kimyasal hamiileliğimde göbek deliğinden aşağıya dik inen bir kahverengi çizgi varmı

off okul açılmasına denk geldi transfer nasıl dinleneceğim bilmiyorum ((

bazen benim eşimde güzellikler yapıyo ama bendede sanırım var biraz bende hemen şevkini kırıyorum sonra gönlünü almaya çalışıyorum.....

canım o bende geçen ay oluştu hatta arkadaşıma gösterdim ama adet oldum sonra bu ayda çok hafif var....allahım inş kendimi kandırmıyorumdur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…