Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

benim görümcemde biyolog:))) nereden mezunsun ? kabız mı ana hamilelikte oluyor o bende de olmuştu... bol bol su iç sebze ve meyve ye birde tahıllı ekmeklerden ye valla iyi geliyor....

tabi canım ne kadar kolay erken bölünürse o kadar iyi demektir bu... pztden sonra birde sana sayıyoruz gün desene:))) helecan hep dorukta kalsın inşallah oğluşun olursa da doruk koy almazsa:)) sende bir tanesin tatlım....opuyorumnanaktan

burpcum yazını okurken heyecanla sonuçunu bekledim ve cevabını alınca inan o yaşadıklarınn ben yaşamış gibi oldum ağlamaya başladım inan çok sevindim cnm senin adına inşş olur bu seferde sitede iki tane anne adayımız olur inşallah kendine iyi bak cnm sana bol bol dua ediyorum Rabbim yanında olsun

canım ya anansın ne gibi bir özelliği var ben hiç duymadım biraz anlatır mısın?

o odunluk bende de var bazen yapıyorum öyle.....

nursimcim cnm bende kimyasal gebeliğimde kabız omuştum
ama bazı doktorlar kabız olmayın diyor cnm cünkü coçuk yerleşiçeği zaman ıkınmaktan yerleşemez dienler oluyor benim bi arkadaşım tüp bebek yaptırdıda ona söylemiş doktoru sakınkabız olma dedmiş bol bol kuru kayısı kuru incir yee demiş cnm inşş olmuştur senin ama sen yinede kuru kayısı incir al yee ben her gün yiyorum olmayım die

nursim hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı canım herkeze soruyorum merakımdan bende olmuştu ilk kimyasal hamiileliğimde göbek deliğinden aşağıya dik inen bir kahverengi çizgi varmı

herkeste olmazmış o çizgi bende yoktu mesela 3 aylık olmuştuk ama yoktu annemde de olmamış....

nursim aynı ağrılar bendede var cnm ben iğne vurunuyorum yaa büyük bi htimal ondan belim ağrıyor iğneden sonra popom bile kasılıyor valla ama cnm bak kendini ii gözlemle mesela kasıklarının karnının ısıısna bak benim kasıklarım soğudu zaman hemen adet oluyorum bide idrarımın renginden anlıyorum koyu akıyor sanki kanla karışmış gibi akıntın çok ıslak oluncada rahim açılma yapıyor adet oluyorum cnm ben 2 sene kendimi gözlemliye gözlemliye öğrendim diorum bak ben olucam die ciddende oluyorum

iyiyim canım ya sen nasılsın gamzecim:) anacım sen doğal yoldan prof olmuşsun .... bende kokusundan anlıyorum ....

açtım magazin izliyorum şimdide biraz kıslara bakayım dedim... sen ne yapıyorsun şeker....

iyiyim canım ya sen nasılsın gamzecim:) anacım sen doğal yoldan prof olmuşsun .... bende kokusundan anlıyorum ....
aaaa bak cnm onu unuttum evet bide o iğrenç kokusu haa bide ishal olma tabiki
ne yapıyım şekerim her ayy bu ay belki olmam die kendimi gözlemliye gözlemliye okumadan prof oldum çıktım ayolllşakkıdızemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…