şeker ben biyoloji mezunuyum biliyorum 2,4,8,16 diye bölünür hücreler onu biliyorum.8 hücreli olanımı yerleştirmede ideal olanı diye sormak istedim belki tam anlatamadım....
tatlım belim ağrıyo hafiften tuvaletim gelince kasıklarımda batma daha fazla oluyo baya su içiyorum bide ben pek kabız olmam kabız oldum sanırım...
evet ne kadar çok bölünürse tutunma olasılığı ve gelişme olasılığı okadar yüksek oluyor
benim sevinmem ertesi güne döllenmiş olması yani doktorda pazartesiye transfer diyince demekki hemen döllenenler hemende bölünmeye başlıyor inşallah pazarteside bir aksilik olmaz kızlar helecan dorukta :)))
canlarım benim birtanesiniz sizinle acıları sevinçleri paylaşmak çok güzel ve gerçekten
nursimiim bunlar kesinlikle hamileliğe alamet
özlemcim sende tektaşının hakkını ver hakkını artık bak kendiliğinden hamile kalacaksın daha önce kalmıştın ananas ye ovulasyonda benim ananas yememin faydası oldu muhtemelen
benim kociişimde amerikadayken tria almış bana empire statenin tepesindeyken bana yüzüğü taktı ama ben orada çok utandığım için sıçtım romantizmin içine orada yüzlerce turist vardı japonlar amerikalılar her ırktan ve herkezin elinde fotoğraf makinesi ve benim evlilik teklifi aldığımı düşündüler halbuki biz 6 yıllık evliydik bende utanmış ve o anın içine etmiştim odunmuyum neyim
nursim hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı canım herkeze soruyorum merakımdan bende olmuştu ilk kimyasal hamiileliğimde göbek deliğinden aşağıya dik inen bir kahverengi çizgi varmı
öslem bi görünüp bi kayboluyosun ya.....
öslem yakaladım seni ne yapıosun?
öslem burp hangi tüp bebek merkezine gitti cnm biliyormusun? ve kaca mal oldu
aaaa bak cnm onu unuttum evet bide o iğrenç kokusu haa bide ishal olma tabikiiyiyim canım ya sen nasılsın gamzecim:) anacım sen doğal yoldan prof olmuşsun .... bende kokusundan anlıyorum ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?