Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm evet bende seneye Allah izin ederse bir kaçta tüp bebek merkezi var kafamda ama bilgi edinmek istiyorum seneye bu zamanlar 3 sene oluyor evliliğimiz eşiminde sigortası 5 seneye giriyor yani tam uygun evin borcuda bitiyor

aaaa bak cnm onu unuttum evet bide o iğrenç kokusu haa bide ishal olma tabiki
ne yapıyım şekerim her ayy bu ay belki olmam die kendimi gözlemliye gözlemliye okumadan prof oldum çıktım ayolllşakkıdızemuszemus

evet bak ishal bende de oluyor neden acaba?

gamzecim canım benim o duyguyu okadar iyi biliyorumki aynı derdi paylaştığın kişilerle yüreği pırpır ediyor insanın umarım bir an önce hepinizin hamilelik haberi ile sevinç gözyaşları dökeriz sayfamızın adını savaşı kazananlar diye değiştiriririz
özlemcim canım benim ananas yumurtanın gelişmesine yardımcı oluyormuşş birde embriyonun tutunmasına yardımcı oluyormuş tadı güzel ama birşeyi çok yersen acaip bayıyor
ben tatlı severim beni bile bayıyor
suyunuda tavsiye ediyorlar
kızlar yaa kk da bir gariplik var hata verip duruyor sizdede öylemi
birde benim ateşim çıktı heyecandan antibiyotiği ve diğer ilaçlarımı içmeyi unutmuşum inşallah bir şey olmaz yanaklarım kıpkırmızı

cnm evet bende seneye Allah izin ederse bir kaçta tüp bebek merkezi var kafamda ama bilgi edinmek istiyorum seneye bu zamanlar 3 sene oluyor evliliğimiz eşiminde sigortası 5 seneye giriyor yani tam uygun evin borcuda bitiyor

ay alemsin ya seneye kadar belki bebişin olacak? belki tuttu seninkide semram gibi.... inaşallahhhhhhhh:Saruboceq:

gamzecim çok cevap vermek isterdim ama malesef yapamam ikinci aşılamada çok kötü bir olay gelmişti başıma hatırlamak bile istemediğim kızlar bilir davalık oluyorduk merkezle ama beni ikna ettiler ve bende söz verdim çok kötü şeyler yaşamıştım hatta ikinci tüp bebekte ondan olumsuz oldu

hımmm tamam anladım tatlım bende günde 2 incir tüketiyorum ara öğünde dr bişi demedi... ananası diyetisyenime bir sorayım bakayım ne kadar yemem lazım... valla bayağı işe yarıyormuş:)))
bende şimdilik bir sorun yok...
ne ilacı bu ilaç içmesene tatlım .

hım cnm yaa geçmiş olsun sende kimyasal gebelk geçirdin ondanmı bahsediosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…