Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ayyyyyyyy çok mutlu oldum aldım gitti.................. bizde seni seviyoruz hayatım....

özlemcim bugün 16.gün adetten sonra bel ağrısı da var hafif hafif adet olacakmışım gibi aynı
yarın olsam şaşırmam valla aynı adet belirtileri
anam ben ne yumurtladım bu ay günlerce sürdü etkisi

benim de salı toplantım var o nedenle okul yok:))))
okul saatinden daha erken bitecek :)))

gamze hadi hadi bi barıştın pir barıştın valla bi görünüp gitmişsin
bugün herkes tembeeeeelll

slm fıstıklar çok ama çok üzgünüm hiç beklemezken adet oldum.... daha tam sökülmedi ama bugün bel ağrım artmıştı. yani bel ağrısı adetin geliyo diye sinyal vermiş ama ben konduramamışım...2. aşılama 2. kez umutların bittiği yerdeyim buay ne yaparım bilmiyorum
drumun cebi kapalı ulaşamıyorum ama çok yorulduğumu çok ama çok ii biliyorum... ne yapaım elimden geleni fazlasıyla yapıyorum ama allah nasip etmeyince olmuyo... bugün bi haber aldım kızın biri temizlik malzemesi satıyor sokakta bir evin zilini çalıyor ve tuvaletini kullanmak istiyor kız orda doğum yapıyor allah biliyoya tek atıştada hamile kalmıştır... artık böyle şeylere hiç tahammülüm yok millet kazara hamile kalıyo bizse boşa kürek sallıyoruz bugün neden diye yine soruyorum isyan etmiyorum ama allahım ne olur artık bizi demneme inanki benim artık sabrım çok azaldı... allah kullarına kaldırabileceği dert verirmiş ama benim bünyem bu derdi kaldıramıyo çok ama çok üzgünüm eşim kocaman çiçek yaptırmış koca buketle karşıladı yemeğe gittik bugünde ona ii bir haber vermek istiyordum ama olmadı hevesi miz kursağımızda kaldı....

çok üzüldüm.zor bir durum.ben de 2.aşılamamı bir ay önce yaptırıp negatif sonuç aldığımda çok ağladım ama alıştım.umudumu hiç kaybetmiyorum.

nursim geçmiş olsun canım üzülme desem de boş biliyorum.
ben de geçen sene aşılamadan negatif sonuç aldım
ama doğal yoldan hamile kaldım
kaybettim ama umudumu yitirmemem gerektiğini öğrendim
sen de umutlu ol
gelsin bebeğin çabucak inşallah

canım hay Allah çok üzüldüm üzülme diyeceğim ama insan ister istemez üzülüyor bu kolay hamile kalan insanların hikayeleri beni deli ediyor geçenlerde bir gazete de haber vardı bir kız otobüsle giderken mola yerinde doğurmuş insan isyan ediyor bazen de neyse canım bu ay tekrar deneyecekmisin aşılamayı

kızlar bende de acaip bir üşüme var ara ara da sıcak basıyor gonal f den mi oldu acaba ilacın ilk günü de ateşim çıkmıştı çok hasta olmuştum ay adet olsam da rahatlasam

sen kaç günde bir görüyorsun ki daha erken değil mi? ay inşallah bebiştir....

canım ya yazdıkların beni o kadar duygulandırdı ki anlatamam bende aynı şeyleri hep söylüyorum aslında isyan değil içimden gelen duygular bunlar ... biz neden hak edemedik şu bebişleri anlamıyorum ... sana aynen katılıyorum o tek seferde kalmıştır eminim biz ise hala boşa kürek mi çekiyoruz acaba... rabbim bilir en iyisini ne yapalım bize düşen sabredip beklemek ... gerçekten çok yıprandık ama elden gelen yok malesef... yolumuza devam ediyoruz inşallah fazla aratmaz rabbim.. hikmetinden sual olunmaz .... inşallah seninde doğal yoldan olur aşkım ya....

burp um süper alısveriş olmuş canım zaten inceciksin biraz yesen bişey olmaz.reflün içinde sekerim bunları yiyip yatmıcan en azından oturur sekilde uzanıcan yoksa işe yaramaz.sende biliyorsundur ama ben hatırlatayım dedim hamilelerin bile içebildigi reflü için hap surup var ondan alırsan rahatlatır biraz

özlemcim özleriz biz seni salı günü yaaaa

mavişim valla 16. gündeysen eger yerleşmeye calışıyor olabilir bebiş fazla yorma kendini güzelim agır filan kaldırma..

gamzecim oh oh oh barıstın valla süper bu gazla bide bebek gelir mi gelir

görkemli ve nbnh den de bi yazı gördüm sevindim sabah sabah

nursimcim ne desem bos biliyorum senin üzüntünü geciremem biliyorum
umutluyduk senin için bizede iyi gelicekti ama kader işte önüne gecemiyoruz keşke sihirli bir değneyim olsaydıda herseyi değiştirrebilseydim.herzaman biz burdayız senin yanıdayız bunu bil sen.
simdi canın acıyor elbette hislerin normal isyan bile edebilirsin simdi bi kaç gün izinlisin acını yasa ama toparlanacaksın tekrar güçleneceksin umudunu yeşerticeksin baska yolun yok
bak burp e neler yasadı isyanlar etti ama simdi yeniden umutlarımız var...

canımın içi bunu sakın haketme olarak görme o sokaga atanlar terkedenler dövüp eziyet edenler tecavüz edenller cok mu hakediyor cocuk sahibi olmayı...

ezmag hadi oradan kocişe yumulmuş arada kafa uzatıyorsun bize yemezler yemezler :))))))))

yokk cnm inan ne kocası dün öyle kötüydüm ki kocayı görecek halim yoktu
dün çok hastalandım kızlar benden bu ay umut yok artık belirtiler başladı
burpcum sen nasılsın cnm?

cnm benim yaa inan çok üzüldüm tam olarak regl olmadıysan olmazsın cnm belki bak dünde benimde öyle oldu koyu sarı bi akıntım geldi 3 damla bitti cnm umudunu yitirme ltfen bak Allahım seni sınıyor sakın umudunu yitirme cnm olsa sakat veya hasta olsa çok mu ii bir tanem o yüzden bak bu haline şükret inan Allahım sen bana hayırlısı vereceksin ben buna inanıyorum die dua et bir tanem inan kendi haberimi almış kadar çok üzüldüm bendende bu ay umut yok benimde belim o kadar ağrımıyor ama dün çok hastaydım çarşıda yoruldum galiba sen moralini yüksek tut cnm o hiç belli olmaz eğer rengl olmadıysan daha olmadı tüp bebek yaptırısınız cnm bak ne güzel sende eşinde çalışıyr inan benim ekonomik gücüm olsa inan ne aşılaması gider tüp bebek yapırırım olmassa en azından sonra olabilir die düşünürüm biizm gelini tüp bbekten sonra 2 kere hamile kaldı rahmi açılmış biizmde olur elbet cnm sen o tatlı canını sıkma olucak elbet bir gün bizden kkaçamaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…