yaa siz ne tatlı kızlarsınız ne tatlı muhabbet ettmişsiniz iyiki bir araya gelmişiz hepinizi çok seeviyorum bu arada özlemcim teklifine evet diyorum :))))
mavim vücut ateşi diyorki kocanla geceleri boş geçme kucağın boş kalmasın :)
bebingim yerim senin bir köşede tıkınmanı :))))
slm fıstıklar çok ama çok üzgünüm hiç beklemezken adet oldum.... daha tam sökülmedi ama bugün bel ağrım artmıştı. yani bel ağrısı adetin geliyo diye sinyal vermiş ama ben konduramamışım...2. aşılama 2. kez umutların bittiği yerdeyim buay ne yaparım bilmiyorum
drumun cebi kapalı ulaşamıyorum ama çok yorulduğumu çok ama çok ii biliyorum... ne yapaım elimden geleni fazlasıyla yapıyorum ama allah nasip etmeyince olmuyo... bugün bi haber aldım kızın biri temizlik malzemesi satıyor sokakta bir evin zilini çalıyor ve tuvaletini kullanmak istiyor kız orda doğum yapıyor allah biliyoya tek atıştada hamile kalmıştır... artık böyle şeylere hiç tahammülüm yok millet kazara hamile kalıyo bizse boşa kürek sallıyoruz bugün neden diye yine soruyorum isyan etmiyorum ama allahım ne olur artık bizi demneme inanki benim artık sabrım çok azaldı... allah kullarına kaldırabileceği dert verirmiş ama benim bünyem bu derdi kaldıramıyo çok ama çok üzgünüm eşim kocaman çiçek yaptırmış koca buketle karşıladı yemeğe gittik bugünde ona ii bir haber vermek istiyordum ama olmadı hevesi miz kursağımızda kaldı....
özlemcim bugün 16.gün adetten sonra bel ağrısı da var hafif hafif adet olacakmışım gibi aynı
yarın olsam şaşırmam valla aynı adet belirtileri
anam ben ne yumurtladım bu ay günlerce sürdü etkisi
benim de salı toplantım var o nedenle okul yok:))))
okul saatinden daha erken bitecek :)))
gamze hadi hadi bi barıştın pir barıştın valla bi görünüp gitmişsin
bugün herkes tembeeeeelll
slm fıstıklar çok ama çok üzgünüm hiç beklemezken adet oldum.... daha tam sökülmedi ama bugün bel ağrım artmıştı. yani bel ağrısı adetin geliyo diye sinyal vermiş ama ben konduramamışım...2. aşılama 2. kez umutların bittiği yerdeyim buay ne yaparım bilmiyorum
drumun cebi kapalı ulaşamıyorum ama çok yorulduğumu çok ama çok ii biliyorum... ne yapaım elimden geleni fazlasıyla yapıyorum ama allah nasip etmeyince olmuyo... bugün bi haber aldım kızın biri temizlik malzemesi satıyor sokakta bir evin zilini çalıyor ve tuvaletini kullanmak istiyor kız orda doğum yapıyor allah biliyoya tek atıştada hamile kalmıştır... artık böyle şeylere hiç tahammülüm yok millet kazara hamile kalıyo bizse boşa kürek sallıyoruz bugün neden diye yine soruyorum isyan etmiyorum ama allahım ne olur artık bizi demneme inanki benim artık sabrım çok azaldı... allah kullarına kaldırabileceği dert verirmiş ama benim bünyem bu derdi kaldıramıyo çok ama çok üzgünüm eşim kocaman çiçek yaptırmış koca buketle karşıladı yemeğe gittik bugünde ona ii bir haber vermek istiyordum ama olmadı hevesi miz kursağımızda kaldı....
canım ya yazdıkların beni o kadar duygulandırdı ki anlatamam bende aynı şeyleri hep söylüyorum aslında isyan değil içimden gelen duygular bunlar ... biz neden hak edemedik şu bebişleri anlamıyorum ... sana aynen katılıyorum o tek seferde kalmıştır eminim biz ise hala boşa kürek mi çekiyoruz acaba... rabbim bilir en iyisini ne yapalım bize düşen sabredip beklemek ... gerçekten çok yıprandık ama elden gelen yok malesef... yolumuza devam ediyoruz inşallah fazla aratmaz rabbim.. hikmetinden sual olunmaz .... inşallah seninde doğal yoldan olur aşkım ya....
ezmag hadi oradan kocişe yumulmuş arada kafa uzatıyorsun bize yemezler yemezler :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?