özlemcim özleriz biz seni salı günü yaaaa
mavişim valla 16. gündeysen eger yerleşmeye calışıyor olabilir bebiş fazla yorma kendini güzelim agır filan kaldırma..
gamzecim oh oh oh barıstın valla süper bu gazla bide bebek gelir mi gelir
görkemli ve nbnh den de bi yazı gördüm sevindim sabah sabah
yok gamzecim bende öyle bi ekleme durumu olmadı.
gecmiş olsun belki yorgunluktandır canım cıkmayan candan umut kesilmez misali
ii olmasak ne olcak bebingim hayat devam ediyor ve biz ona ayak uydurmak zorundayız... canım sıkkın ne yapacağmı bilmiyorum birazdan drumla görüşücem onada karar vericem sanırım bi dahaki aya umut yeşerticem....
slm fıstıklar çok ama çok üzgünüm hiç beklemezken adet oldum.... daha tam sökülmedi ama bugün bel ağrım artmıştı. yani bel ağrısı adetin geliyo diye sinyal vermiş ama ben konduramamışım...2. aşılama 2. kez umutların bittiği yerdeyim buay ne yaparım bilmiyorum
drumun cebi kapalı ulaşamıyorum ama çok yorulduğumu çok ama çok ii biliyorum... ne yapaım elimden geleni fazlasıyla yapıyorum ama allah nasip etmeyince olmuyo... bugün bi haber aldım kızın biri temizlik malzemesi satıyor sokakta bir evin zilini çalıyor ve tuvaletini kullanmak istiyor kız orda doğum yapıyor allah biliyoya tek atıştada hamile kalmıştır... artık böyle şeylere hiç tahammülüm yok millet kazara hamile kalıyo bizse boşa kürek sallıyoruz bugün neden diye yine soruyorum isyan etmiyorum ama allahım ne olur artık bizi demneme inanki benim artık sabrım çok azaldı... allah kullarına kaldırabileceği dert verirmiş ama benim bünyem bu derdi kaldıramıyo çok ama çok üzgünüm eşim kocaman çiçek yaptırmış koca buketle karşıladı yemeğe gittik bugünde ona ii bir haber vermek istiyordum ama olmadı hevesi miz kursağımızda kaldı....
canım hay Allah çok üzüldüm üzülme diyeceğim ama insan ister istemez üzülüyor bu kolay hamile kalan insanların hikayeleri beni deli ediyor geçenlerde bir gazete de haber vardı bir kız otobüsle giderken mola yerinde doğurmuş insan isyan ediyor bazen de neyse canım bu ay tekrar deneyecekmisin aşılamayı
kızlar bende de acaip bir üşüme var ara ara da sıcak basıyor gonal f den mi oldu acaba ilacın ilk günü de ateşim çıkmıştı çok hasta olmuştum ay adet olsam da rahatlasam
özlemcim özleriz biz seni salı günü yaaaa
mavişim valla 16. gündeysen eger yerleşmeye calışıyor olabilir bebiş fazla yorma kendini güzelim agır filan kaldırma..
gamzecim oh oh oh barıstın valla süper bu gazla bide bebek gelir mi gelir
görkemli ve nbnh den de bi yazı gördüm sevindim sabah sabah
canımın içi bunu sakın haketme olarak görme o sokaga atanlar terkedenler dövüp eziyet edenler tecavüz edenller cok mu hakediyor cocuk sahibi olmayı...
kızlar ben bu gün son iğnemi vuramaya gideceğim
hepinizi çok seviyorum
moralim çok bazoldu bu gün ki kötü habere
ne desem boş valla o kadar umut o kadar çaba Rabbim görsün bizi
görüşrüz arkadaşlar
kızlar ben bu sitede sayfada ilerliyemedim bi msn adresi çıktı kazen die onu eklemeden ilerliyemedim sayfaya ekledim ilerledi sizdede oldumu?
ii olmasak ne olcak bebingim hayat devam ediyor ve biz ona ayak uydurmak zorundayız... canım sıkkın ne yapacağmı bilmiyorum birazdan drumla görüşücem onada karar vericem sanırım bi dahaki aya umut yeşerticem....
özlemcim hoşgeldin sekerim nasıl gecti günün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?