Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşş cnm

kızlar ben bu gün son iğnemi vuramaya gideceğim
hepinizi çok seviyorum
moralim çok bazoldu bu gün ki kötü habere
ne desem boş valla o kadar umut o kadar çaba Rabbim görsün bizi
görüşrüz arkadaşlar
kızlar ben bu sitede sayfada ilerliyemedim bi msn adresi çıktı kazen die onu eklemeden ilerliyemedim sayfaya ekledim ilerledi sizdede oldumu?

yok gamzecim bende öyle bi ekleme durumu olmadı.
gecmiş olsun belki yorgunluktandır canım cıkmayan candan umut kesilmez misali

ii olmasak ne olcak bebingim hayat devam ediyor ve biz ona ayak uydurmak zorundayız... canım sıkkın ne yapacağmı bilmiyorum birazdan drumla görüşücem onada karar vericem sanırım bi dahaki aya umut yeşerticem....

yok gamzecim bende öyle bi ekleme durumu olmadı.
gecmiş olsun belki yorgunluktandır canım cıkmayan candan umut kesilmez misali

hım sordumda cnm msnemden sistemden oluyormuş bir sorununuz varsa die ekletmişler işte
öyle cnm bekliyorum geçen aşılamamdada aynısı olmuştu olacam oldum diyerek zaman geçmişti inşş bu kez hiç olmam perşembe belli olucak eğer kanımda çıkarsa kesin ultrasonada gireceğim neyse öğreniyim dimi

ii olmasak ne olcak bebingim hayat devam ediyor ve biz ona ayak uydurmak zorundayız... canım sıkkın ne yapacağmı bilmiyorum birazdan drumla görüşücem onada karar vericem sanırım bi dahaki aya umut yeşerticem....

cnm sen reng oldunmu olucanmı anlamadım ben?
bak ne güzel bir daha şansın var benim öyle bir şansım yok
ben üniverste hastenesinde yaptırıdğımdan 2 şans verdiler para almıyorlar yaa
seneye kadar bekliyeceğim cnm bundan sonra yaptırısam kendi imkanımla yaptıracağım oda olamıyor işte

canım dün sana o kadar çok şey yazdım ama gönderemedim( sadece kendine iyi bak diyorum ... rabbim ol demeyince olmuyor işte ama yinede biz elimizden geleni yapacağız takdir onun..... hikmetinden sual olunmuyor işte....

ay evet beni de deli ediyorlar sanki yumurtlmış bekliyorlar ya bu nasıl birşeydir biz ise boşa kürek çekiyoruz artık görev gibi olduğu için gerçekten çok sıkılıyorum.....

kızlar bende de acaip bir üşüme var ara ara da sıcak basıyor gonal f den mi oldu acaba ilacın ilk günü de ateşim çıkmıştı çok hasta olmuştum ay adet olsam da rahatlasam

bilemiyorum ki canım ya ben o dediğini hiç kullanmadım ama ilacın etkisi mutlaka vardır....

valla bende özleyeceğim sizi ama ne yapaayım((

canımın içi bunu sakın haketme olarak görme o sokaga atanlar terkedenler dövüp eziyet edenler tecavüz edenller cok mu hakediyor cocuk sahibi olmayı...

ya ne bileyim canım ya bazen kendimi acaba ben bu kadar büyük ne ginah işledim diye düşünürken buluyorum hiç istemiyorum ama ço-ıkamıyorumda içinden((

kendine dikkat et ne olur fazla yorma .... inşallah bir gün bu sabrımızın meyvesini alacağız....

(sabrın sonu selamettir)

(sabır acıdır ama meyvesi talıdır)

(sabreden derviş muradına ermiş)

ay bunlar boşuna mı söylenmiş değil mi yaaaaaaaopuyorumnanaktan

valla kendi derdimi unuttum biranda nursimim tüm bu sıkıntıları tekrar tekrar en ağırından yaşamış biri olarak bildiğim tek bir şey var ateş düştüğü yeri yakıyor ama 2 hafta sonra kaldığın yerden bir sonraki tedavi ümidi ile devam ediyorsun
bugün ne aksilik yaşayanlara şahit oldum tek tesellileri bir sonraki tedavinin peşine düşmek oldu

evet canım hepimiz pollyannadan bile beteriz hayır bizi daha önce tanısalar o hikayenin kahrramanı kesin biz olurduk:))) evet aşkım durmak yok yola devammmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…