Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet ya ne güzel söylemişsin ateş düştüğü yeri yakıyor .... ama biz kazazedeler tekrar ayağa kalkıp kör topal ilerliyoruz işte... ve yeni aşamada sanki hiçbir şey olmamış gibi aynı heyecan ve merakla devam ediyoruz her defasında aynı umutları yeşertiyoruz... hepimiz aynı duyguları dibine kadar yaşıyoruz....

kızlar benden bomba haber olmazmı her zamanki aksiliklere alışkın biz bölünmedi döllenmedi gibi konuşmaalarla geri döneriz korkusuyla gittik fakat hayır ilk defa bizi üzmedi olumsuz tedaviye rağmen az yumurta olmasına rağmen 3 tane bölünmüş yaşasın keyfimize diyecek yok orada 14 tane toplatanla20 tane toplatan vardı onlar bir geldi 2 şer tane koymuşlar diğerleri ne transfer ne donduracak kalitedeymiş taki embiriliyoğun beni bilgilendirme aşamasına kadar herşey mükemmeldi
3 embriyo transfer ediyorz 4 taneden 3 ü işlem gördü yumurtalarınız çok kalitesiz oha yani böyle dedi iki tanesi 5 e bölünmüş birtanesi 3 eee bölünmüş ama bölünmelerde çok başarılı değilmiş onlarında kalitesi var eee bende ipler koptu gene tabi hadi neyse bir önceki denemeden ve bu tedaviyi yarıda keseceğimizi düşündükçe kendi kendimi rahatlattım
transferde hastabakıcıya para verdim sıkışıklık beni çok rahatsız ediyor diye kadın tas tutuyor yapamıyorum ne mümkün terle mahvol neyse iki kez tasa biraz biraz tis yaptım sonra birbuçuk saat üzerine tuvalete gittim ikibucuk saat yattık eve geldik ben tabi huylandım eşim sileyim seni dedi ablamda ben şimdi bacaklarından aşağısını yıkarım yardım ederim dedi ben banyoya adım atmamla duşakabin şimdiye kadar bir kere bile su kaçırmayan lanet duşakabin su kaçırmış güm iki bacağım ayrıl baş parmağımı vur kırıldı sandım birde ağrıdan tepin
yani kızlar ani hareketten kaçın diyorlar benim ne gudubet kaderim var böyle yaaa şu şansızlıklarıma bakın yaa nekadar dikkat etmiştim oysaki (( şimdi sitresten geberiyorum
haa bu aarada dokturum laptopu yasakladı minimumda girebileceğim kızlar ama yaazdıklaırnıızı okur dururmumu belirtir tüyerim benden desteğinizi eksik etmeyin olurmu beni unutmayın

iyi canım ya bölünmüşler neyseki ya hiç bölünmeseydi senin canavarlar yetişecek inşallah ... bu talihsizlikler peşimizi bir bıraksa neler yaparız hani derler ya önümüzü açan olmadı diye aynen öyle yani... ya bu laptop bu kadar mı zararlı.... geçmiş olsun kendine dikkat et ...

işler karısıktı şimdi fırsatım oldu
burp um ne kadermiş sende ki de yuh diyorum ohannesburg
laptopun nesi var onu anlamadım yat dinlen seker olucaksa olur takma kafana hersey iyi gitti sonucta hadi bakalım

tabi yaa şekerim ya sabır ya sabır Allah bu kuvveti bize versin inşş

canım seni unuturmuyuz hiç çok sevindim cnm hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz
cnm kendine dikkat et lütfen kendine iyi bak opuyorumnanaktan

kimse yok yine bende çıkıayımda kuran okuyayım biraz son cüz kızlar bu gün dualatıyorum Allahım hepimizin duasını kabul etsin inşş
Aminnnnnnn

slm kızlar nasılsınız...ben biraz daha ii sayılırım drumu aradım oda çok umutluymuş oda üzüldü dedim ben ara vermeden bi aşılama daha yaptırmak istiyorum dedim ve randevu aldım kist yoksa başlıyorum yeni tedaviye bi sayfayı kapatıp bi sayfa açıyorum yani....
burpum derler ya sakınan göze çöp batar diye öyle olmuş inş içinde annesine tutunur bebişlerin inş ii haberler senden ve gamzeden gelir...

semracım annen sizinle mi hala , neden girmiyorsun fazla şeker... hem tatildesin sen ama ben sana hiçç rastlamıyorum....

özlemcim canım benim annem bende cuma dönücek.ben okuyorum yazdıklarınızı pek yamıyorum bu aralar canım.sen nasılsın canım?

burpcum hayırlısı olur inşallah hakkında.bu sefer herşey daaha olumlu bence.bu arada bilgisayarın ne zararı olabilirki,ben hep kullandım halada kullanıyorum,dizimin üzerine koymamaya çalışıyorum ama masada falan kullanıyorum,doktoruna sorsaydın canım ya bak içime kurt düştü..benim doktorum herhangi bir zararı olmaz dedi ama işte insan etkileniyor.

geldim kızlar

özlemcim temizlik yapmadım günümü pazar gününe aldık cumartesi temizlicem salonu:)))
bi arkadaşa gittim çıkışta kahve içtik:)))
sonra eşim aldı beni evde yemek yoktu dışarda yedik alacak verecek hesabını yaptık
geldim işte

nursinm inşallah bi daha ki aya gelir yaramaz inatçı bebek:)))

burp olsun sen umutlu ol gelecek inşallah yaaaa artık biri hamile kalsııın

öyyyle işte kıslar şimdide geldim ezel i bekliyorum
özet bitsin de dizi keyfi yapıcaz
yoruldum daha ilk günden

kızlar biri bana bebek tutunmaya çalışıyodur deiş ya sanırım bebing
anacım benim three line ım yok ki nasıl tutunacak bebişim
napsın zavallı daha annesinin three line ı bile yok o ki döllendi benim yumurta yazık nereye tutunacak:)))))
oysa ki nerden bilsin benim yavrum herşeyin en güzel yerini ona ayırdığımı
karışığım kızlar bugün
eşim de diyo birden tersleniomuşum

yaa ne gudubet bir topic olduk biz bakın görün çorap söküğü gibi bir anda kendiliğimizden hamile kalacağız ne bileyim içime öyle doğuyor tedaviler bi moka yaramıyor
bana mümkün olduğunca wireless ten kaçın dedi doktor ama ne mümkün eşimin benim laptop telefonlar şunlar bunlar mikrowave herşey dalga hangibirinden kaçacağız ben genede minimuma indirmeye çalışacağım
nursimcim insan anca öyle katlanıyor bir sonraki tedaviye odaklanıyor ben bile okadar masraf yapmama rağmen gene başladım bir sonraki tedavi hesaplarına kumar gibi birşey birde ne yüzsüzüz yaa olmuyo işte dimi otur kııçının üzerinde hayatını yaşa yok illaa hayatı cehennem edecceğiz kendimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…