valla kendi derdimi unuttum biranda nursimim tüm bu sıkıntıları tekrar tekrar en ağırından yaşamış biri olarak bildiğim tek bir şey var ateş düştüğü yeri yakıyor ama 2 hafta sonra kaldığın yerden bir sonraki tedavi ümidi ile devam ediyorsun
bugün ne aksilik yaşayanlara şahit oldum tek tesellileri bir sonraki tedavinin peşine düşmek oldu
kendine dikkat et ne olur fazla yorma .... inşallah bir gün bu sabrımızın meyvesini alacağız....
(sabrın sonu selamettir)
(sabır acıdır ama meyvesi talıdır)
(sabreden derviş muradına ermiş)
ay bunlar boşuna mı söylenmiş değil mi yaaaaaaaopuyorumnanaktan
kızlar benden bomba haber olmazmı her zamanki aksiliklere alışkın biz bölünmedi döllenmedi gibi konuşmaalarla geri döneriz korkusuyla gittik fakat hayır ilk defa bizi üzmedi olumsuz tedaviye rağmen az yumurta olmasına rağmen 3 tane bölünmüş yaşasın keyfimize diyecek yok orada 14 tane toplatanla20 tane toplatan vardı onlar bir geldi 2 şer tane koymuşlar diğerleri ne transfer ne donduracak kalitedeymiş taki embiriliyoğun beni bilgilendirme aşamasına kadar herşey mükemmeldi
3 embriyo transfer ediyorz 4 taneden 3 ü işlem gördü yumurtalarınız çok kalitesiz oha yani böyle dedi iki tanesi 5 e bölünmüş birtanesi 3 eee bölünmüş ama bölünmelerde çok başarılı değilmiş onlarında kalitesi var eee bende ipler koptu gene tabi hadi neyse bir önceki denemeden ve bu tedaviyi yarıda keseceğimizi düşündükçe kendi kendimi rahatlattım
transferde hastabakıcıya para verdim sıkışıklık beni çok rahatsız ediyor diye kadın tas tutuyor yapamıyorum ne mümkün terle mahvol neyse iki kez tasa biraz biraz tis yaptım sonra birbuçuk saat üzerine tuvalete gittim ikibucuk saat yattık eve geldik ben tabi huylandım eşim sileyim seni dedi ablamda ben şimdi bacaklarından aşağısını yıkarım yardım ederim dedi ben banyoya adım atmamla duşakabin şimdiye kadar bir kere bile su kaçırmayan lanet duşakabin su kaçırmış güm iki bacağım ayrıl baş parmağımı vur kırıldı sandım birde ağrıdan tepin
yani kızlar ani hareketten kaçın diyorlar benim ne gudubet kaderim var böyle yaaa şu şansızlıklarıma bakın yaa nekadar dikkat etmiştim oysaki(( şimdi sitresten geberiyorum
haa bu aarada dokturum laptopu yasakladı minimumda girebileceğim kızlar ama yaazdıklaırnıızı okur dururmumu belirtir tüyerim benden desteğinizi eksik etmeyin olurmu beni unutmayın
tabi yaa şekerim ya sabır ya sabır Allah bu kuvveti bize versin inşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?