Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iliknde sadece 5 ay ugramıslardı 8 yıl korunduktan sonra o zaman bile cok üzülmüştü şimdi sadece 3 ay
böyle olunca canı yanıyor insanın kader diyor.susup oturuyorum işte.
keşke daha soğukkanlı olabilseydimdaha doğru olurdu
buna hazırlamalıydım kendimi.

siizinde kafanızı sisirdim sanki hiç derdiniz yokmuş gibi sizinde yaranızı destim özür dilerim kızlar
fazla oldum artık bende simdi yarın annemde aramaz beni uf yaaa

anacım o hadiyle olsaydı şimdiye futbol takımı vb takımları bile kurardık olmayınca olmuyor işte ne yapalım... ağlıycam yine ya çok doldum valla....

canım ya evet 3 aydır uğraştıklarını biliyordusan çoktan hazır olman gerkiyordu... evet bizede nasip olsun diyoruz ama dileğimiz olmadı lmuyor korkarım olmayacakta...

biz niye böyle olduk ya... ne diyeyim kader utansın....

o kadar benziyoruz ki birbirimize sadece çocuğumuz olmadığı için değil tanıdğım kadarıyla yapılarımız bile nerdeyse aynı..içten samimi kötü niyetli değiliz ama hayat bizi bu hale getirdi napalım..

herkes gelmiş mi
bikaç eksik var keşke onlarda olsalardı
telepatik anlaşıyoruz heralde kötü oldugumu hisseidp geldi kızlar

meraba kızlar bende bir savaşçıyım konu başlığı çok hoşuma gitti bir meraba diyim dedim nasılsınız hayırlı olsun topiğiniz a.s.

oyyyyy aşkım viski içelim mi demişti az önce acaba diksem mi kafaya.... evet zaten çok benzediğimiz için kopamadık herkes kendinden birşey buldu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…