Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz bizim kuralımız sürekli takılma sartı kabul edenler etmeyenler

ben ögretmen olsam iyi olmazdım canım ya sabır filan yok bende tatlı değil bayagı gıcık olurdum.

siizinde kafanızı sisirdim sanki hiç derdiniz yokmuş gibi sizinde yaranızı destim özür dilerim kızlar
fazla oldum artık bende simdi yarın annemde aramaz beni uf yaaa

saçmalama lütfen..bunlar hep yaşadığımız duygular ki sen anlatınca seninle hatırldık o kadar..tabiki anlatacaksın işleride boşver yaparsın sonra...

anaaaa..8 kişiyiz şuan itibariyle...çok sevindim bu kalabalığaa..

bebingim çok haklısın canım ama üzülme sende yaşıcaksın bu duyguyu,ablanda üzülür sen üzülürsen yazık değilmi yiğeninekıyamam ben ona yaaa..

görkemli listemizde yoksun evet,çünkü yazmıyorsun bize pek,mesela ben seni tanımıyorum..

iklim hoşgeldin.

ya sarıcivciv kim?

annemler napıyor acaba sevinmişlerdir.üzülmüşlerdir benim adıma aramak istiyorlardır arayamıyorlardır arasam mı
yok aramıyım aglarım kesin onlarda aglar
kendi kendime konustuklarımı bile yazıyorum ya

yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz bizim kuralımız sürekli takılma sartı kabul edenler etmeyenler
kuralla olmaz sizin misafir perverliğinizle alakalı kalıcı olmak
teşekkürler iklim... sen kendinden bahseder misin biraz?
mrb cnm ben 3.5 senelik evliyim son 5 aydır düzenli dr gidiyorum tiroid sorunumdan dolayı olmuyor bebeğim dozajı iyi ayarlıyabilmekle uğrasıyoruz

hb :hulya:

bebingim sen burada bizimle paylaşmayacaksında ne yapacaksın biz ne için varız ... biz kader ortağıyız daha ötesi var mı? aşkolsun tatlım bir daha duymayayım zopalarım valla...

off ya bende dikcem absoliti şimdi kafama bebişim .ağla ya ben zaten hazırım
ama bu gece kıralım bardağı ....

ya bu civcivi bir tek ben mi tanıyorum allah allah hani bir ara başka bir siteye girmiştik benim yüzümden:)) oradandı ... buradada melisesra idi adı... hatırlamadınız mı aslında birkeç kez yazmıştı....

önceliklle bebing yaşadığın duyguyu çok iyi anlıyorum.kuzenimle aynı anda başladık yolculuğa o 10 ay arayla 2 erkek doğurdu (çok tatlılar bu arada )ama ben yerimde sayıyorum.bu arada onu her arayışımda bağırttırır çocukları ben kötü olurum.semracım sor bana anlatayım sana.bu arada resimdeki tatlış kim.hep sorcam çekiniyom

bekle canım ya önce sakinleş şimdi onları da üzme....

meraba kızlar bende bir savaşçıyım konu başlığı çok hoşuma gitti bir meraba diyim dedim nasılsınız hayırlı olsun topiğiniz a.s.

hoşgeldin canım
kuralla olmaz demişsin tabiki kural yok ama biz 7 aydır burdayız aşılama tüp bebk döneminde gelenler ve sonuçlarını alıp gidenler oldu tabiki burası herkese açık ev bizde yeniarkadaşlar kazanmaktan memnunuz..kalan bir tane hamilemiz var bu ahksızlık değil mi peki bizim umuda ihtiyacımız var olumsuzda olsa başımızın tacı ama herşeyi paylaşıp sonuç alığp giden oluca daha çok üzülüyoruz..
neyse bugün biraz doluyuz kusura bakma hoşgeldin tekrar..

iklimcim tiroit için ilaç kullanıyorsun tabi ne kadardır var bu sorun... 5 aydır mı uğraşıyorsunuz bebiş için ... bende 3,5 yıllık evliyim 1 gebelik geçirdim 3 aylıkken kaybettim((

7 ay demişsin benim 3.5 yıldır olmuyor ve bende çok doluyum sadece meraba demek belkide kalıcı arkadaşlık olması için geldim ve 1 senedir burdayım sayısız topiklerde çok güzel arkadaşlıklarım oldu sizede bir meraba deyip konuşmak istedim olan bu başka bir durum yok a.s

iklimcim biz kader arkadasıyız kardesiz burda misafirlik kısa sürer bizde gelene hoşgeldin gidene güle güle deriz zorlamayız cünki çok gidenler oldu işi bitince ama biz dahada kenetlendik eger sen istersen hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…