meraba kızlar bende bir savaşçıyım konu başlığı çok hoşuma gitti bir meraba diyim dedim nasılsınız hayırlı olsun topiğiniz a.s.
siizinde kafanızı sisirdim sanki hiç derdiniz yokmuş gibi sizinde yaranızı destim özür dilerim kızlar
fazla oldum artık bende simdi yarın annemde aramaz beni uf yaaa
ben dikicem kafamdan hatta banyo filan yapıcam
ben ögretmen olsam iyi olmazdım canım ya sabır filan yok bende tatlı değil bayagı gıcık olurdum.
kuralla olmaz sizin misafir perverliğinizle alakalı kalıcı olmakyeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz bizim kuralımız sürekli takılma sartı kabul edenler etmeyenler
mrb cnm ben 3.5 senelik evliyim son 5 aydır düzenli dr gidiyorum tiroid sorunumdan dolayı olmuyor bebeğim dozajı iyi ayarlıyabilmekle uğrasıyoruzteşekkürler iklim... sen kendinden bahseder misin biraz?
anaaaa..8 kişiyiz şuan itibariyle...çok sevindim bu kalabalığaa..
bebingim çok haklısın canım ama üzülme sende yaşıcaksın bu duyguyu,ablanda üzülür sen üzülürsen yazık değilmi yiğeninekıyamam ben ona yaaa..
görkemli listemizde yoksun evet,çünkü yazmıyorsun bize pek,mesela ben seni tanımıyorum..
iklim hoşgeldin.
ya sarıcivciv kim?
anaaaa..8 kişiyiz şuan itibariyle...çok sevindim bu kalabalığaa..
bebingim çok haklısın canım ama üzülme sende yaşıcaksın bu duyguyu,ablanda üzülür sen üzülürsen yazık değilmi yiğeninekıyamam ben ona yaaa..
görkemli listemizde yoksun evet,çünkü yazmıyorsun bize pek,mesela ben seni tanımıyorum..
iklim hoşgeldin.
ya sarıcivciv kim?
annemler napıyor acaba sevinmişlerdir.üzülmüşlerdir benim adıma aramak istiyorlardır arayamıyorlardır arasam mı
yok aramıyım aglarım kesin onlarda aglar
kendi kendime konustuklarımı bile yazıyorum ya
meraba kızlar bende bir savaşçıyım konu başlığı çok hoşuma gitti bir meraba diyim dedim nasılsınız hayırlı olsun topiğiniz a.s.
off ya bende dikcem absoliti şimdi kafama bebişim .ağla ya ben zaten hazırım
ama bu gece kıralım bardağı ....
hoşgeldin canım
kuralla olmaz demişsin tabiki kural yok ama biz 7 aydır burdayız aşılama tüp bebk döneminde gelenler ve sonuçlarını alıp gidenler oldu tabiki burası herkese açık ev bizde yeniarkadaşlar kazanmaktan memnunuz..kalan bir tane hamilemiz var bu ahksızlık değil mi peki bizim umuda ihtiyacımız var olumsuzda olsa başımızın tacı ama herşeyi paylaşıp sonuç alığp giden oluca daha çok üzülüyoruz..
neyse bugün biraz doluyuz kusura bakma hoşgeldin tekrar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?