önceliklle bebing yaşadığın duyguyu çok iyi anlıyorum.kuzenimle aynı anda başladık yolculuğa o 10 ay arayla 2 erkek doğurdu (çok tatlılar bu arada )ama ben yerimde sayıyorum.bu arada onu her arayışımda bağırttırır çocukları ben kötü olurum.semracım sor bana anlatayım sana.bu arada resimdeki tatlış kim.hep sorcam çekiniyom
ya bu civcivi bir tek ben mi tanıyorum allah allah hani bir ara başka bir siteye girmiştik benim yüzümden:)) oradandı ... buradada melisesra idi adı... hatırlamadınız mı aslında birkeç kez yazmıştı....
önceliklle bebing yaşadığın duyguyu çok iyi anlıyorum.kuzenimle aynı anda başladık yolculuğa o 10 ay arayla 2 erkek doğurdu (çok tatlılar bu arada )ama ben yerimde sayıyorum.bu arada onu her arayışımda bağırttırır çocukları ben kötü olurum.semracım sor bana anlatayım sana.bu arada resimdeki tatlış kim.hep sorcam çekiniyom
iklimcim tiroit için ilaç kullanıyorsun tabi ne kadardır var bu sorun... 5 aydır mı uğraşıyorsunuz bebiş için ... bende 3,5 yıllık evliyim 1 gebelik geçirdim 3 aylıkken kaybettim((
bende tanıyorum hatta tüp bebekte açtığı topikte destek olmaya çalışmıştım sonuç bekliyordu ama sonra giremedim netten dolayı sanırım aşılamalar olmuş tüp bebekte 2.yada 3. denemesi galiba baya uğraşmış o da..hayırlı olsun..allah kucağına almayı nasip etsin..
7 ay demişsin benim 3.5 yıldır olmuyor ve bende çok doluyum sadece meraba demek belkide kalıcı arkadaşlık olması için geldim ve 1 senedir burdayım sayısız topiklerde çok güzel arkadaşlıklarım oldu sizede bir meraba deyip konuşmak istedim olan bu başka bir durum yok a.s
birde bu vardır değil mi illa bir seslerini duyururlar offfff offffffffffff ben hiç iyi değilim...
canım o semramızın kardeşi , karnında da adacık var bebişi... ,
ada teyzelerinin bir tanesi....opuyorumnanaktan
iklimcim biz kader arkadasıyız kardesiz burda misafirlik kısa sürer bizde gelene hoşgeldin gidene güle güle deriz zorlamayız cünki çok gidenler oldu işi bitince ama biz dahada kenetlendik eger sen istersen hoşgeldin aramıza
evet levatiron kullanıyorum daha önce yumurtlamak için tedavi oldum menogon kullandım fakat asıl sebebin tiroid olduğunu 5 aydır biliyorum ve şimdi sadece endokrine gidiyorum kadın dr henüz hormonlarım düzelmeden gitmemem gerekiyor
öylemi çok üzüldüm basın saolsun üzülme canım inşallah tekrar hamile kalırsın benim hiç deneyimim olmadı malesef :sinifsinif:
peki aranızda tiroid sorunu olan varmı sizlerin sorunu ne acaba ?
canım benim yaa..ada hepinizi çok seviyor ama senin yazılarını okurken gerçekdende tekeme atıyor,demek ki seni daha çok seviyor.biz hep dua ediyoruz canım allahım adamın teyzoşlarınada verşin kardeşlerini diyee..:icecream:
canım benim yaa..ada hepinizi çok seviyor ama senin yazılarını okurken gerçekdende tekeme atıyor,demek ki seni daha çok seviyor.biz hep dua ediyoruz canım allahım adamın teyzoşlarınada verşin kardeşlerini diyee..:icecream:
şimdilik öyle duruyor ama bundan dolayı neredeyse hiç adet görmüyorum bilmem düzene girermi hipotroidliler çok zor hamile kalıyor malesefiklim cim tek sorun tiroitse hallederler herhalde diye düşünüyorum inşalaahh iyi bir doktora giidyorsundur
bende bi sebeb yok canım 2 tane asılama oldum olmadı
saol cnm ama bunu zaman gösterir şimdi nasıl karar veriyim evet herdaim burdayım diyemem aramızdaki sinerjiyle alakalı ama elbetteki çok isterim kalmayı tekrar teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?