Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım resimdeki benim kardeşim,bebeğimin dayısıkusura bakma tatlım ya valla ben seni hiç görmemiştim,kendini biraz tanıtırmısın?

ya bu civcivi bir tek ben mi tanıyorum allah allah hani bir ara başka bir siteye girmiştik benim yüzümden:)) oradandı ... buradada melisesra idi adı... hatırlamadınız mı aslında birkeç kez yazmıştı....

bende tanıyorum hatta tüp bebekte açtığı topikte destek olmaya çalışmıştım sonuç bekliyordu ama sonra giremedim netten dolayı sanırım aşılamalar olmuş tüp bebekte 2.yada 3. denemesi galiba baya uğraşmış o da..hayırlı olsun..allah kucağına almayı nasip etsin..

birde bu vardır değil mi illa bir seslerini duyururlar offfff offffffffffff ben hiç iyi değilim...
canım o semramızın kardeşi , karnında da adacık var bebişi... ,
ada teyzelerinin bir tanesi....opuyorumnanaktan

iklim cim tek sorun tiroitse hallederler herhalde diye düşünüyorum inşalaahh iyi bir doktora giidyorsundur

iklimcim tiroit için ilaç kullanıyorsun tabi ne kadardır var bu sorun... 5 aydır mı uğraşıyorsunuz bebiş için ... bende 3,5 yıllık evliyim 1 gebelik geçirdim 3 aylıkken kaybettim((

evet levatiron kullanıyorum daha önce yumurtlamak için tedavi oldum menogon kullandım fakat asıl sebebin tiroid olduğunu 5 aydır biliyorum ve şimdi sadece endokrine gidiyorum kadın dr henüz hormonlarım düzelmeden gitmemem gerekiyor
öylemi çok üzüldüm basın saolsun üzülme canım inşallah tekrar hamile kalırsın benim hiç deneyimim olmadı malesef :sinifsinif:
peki aranızda tiroid sorunu olan varmı sizlerin sorunu ne acaba ?

hatırladım simdi cok iyi değil ama
hayırlı olsun valla sonunda ermiş muradına
cok sevindim ne diyim sağlıkla doğar inşallah

inşallah canım ya işte ben bu haberlere çok ama çok seviniyorum ya rabbim bizede göster ne olur...:Saruboceq:

canım 7 aydır arkadaşız demek istedim daha uzun süredir uğraşıyoruz emin ol ben 9 senelik endo hastasıyım 2 ameliyat geçirdim ve 3 yıllık evliyim 28 yaşında olmama rağmen sol yumurtlık sıfır rezerv ve sağdan da kaliteli yumurta olmuyor 2 aşılama 1 tüp bebek oldu sonuç negatif..

bir durum da olabilir canım sende paylaşabilirsin..

birde bu vardır değil mi illa bir seslerini duyururlar offfff offffffffffff ben hiç iyi değilim...
canım o semramızın kardeşi , karnında da adacık var bebişi... ,
ada teyzelerinin bir tanesi....opuyorumnanaktan

canım benim yaa..ada hepinizi çok seviyor ama senin yazılarını okurken gerçekdende tekeme atıyor,demek ki seni daha çok seviyor.biz hep dua ediyoruz canım allahım adamın teyzoşlarınada verşin kardeşlerini diyee..:icecream:

saol cnm ama bunu zaman gösterir şimdi nasıl karar veriyim evet herdaim burdayım diyemem aramızdaki sinerjiyle alakalı ama elbetteki çok isterim kalmayı tekrar teşekkürler

valla benim annemde var bu sorun ama bak ben olmuşum... ay ben neyim ya düşünsenize 6 yıl sonra oluyorum o romantik sperm benim ya yuppiiiiiiiiiiiii............ neleri başarmışım ben bunu mu başaramayacağım.....

oy ben kurban olurum ona ... yerim ben o yumuk yumuk elleri ayakları... öperim, koklarım kızımı ya... söyle one teyzeside şimdiden onu çoooooooook seviyor... daha okutacağım ben onu:)))

özlemiim ya süpersin sen
ne diyim ben sana
gözümde canlandı romantik sprem
iyi ki varsınız kızlar cok iyi geldiniz.
sabah burpun eşi gidince işe girecek inanamıcak sayfalara

iklim cim tek sorun tiroitse hallederler herhalde diye düşünüyorum inşalaahh iyi bir doktora giidyorsundur
şimdilik öyle duruyor ama bundan dolayı neredeyse hiç adet görmüyorum bilmem düzene girermi hipotroidliler çok zor hamile kalıyor malesef
bende bi sebeb yok canım 2 tane asılama oldum olmadı

ya aslında allah vericekse veriyor hakkımızda hayırlısı inş

saol cnm ama bunu zaman gösterir şimdi nasıl karar veriyim evet herdaim burdayım diyemem aramızdaki sinerjiyle alakalı ama elbetteki çok isterim kalmayı tekrar teşekkürler

sen hiç merak etme şekerim sinerjimiz pek yoğundur çepeçevre sararız biz seni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…