Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bildigim bi hastalı kdegil tiroid işin acıkcası oyuzden yorum yapamıyorum ama sorun belli olunca tedavi edilir diye düşünüyorum tabi ne kadar doğru
ama bak özlemin ailesinde olmuş bu sorun ve özlem dünyaya gelmiş inaşllah seninde olur tabi senin sağlıklı olman daha önemli

özlemiim ya süpersin sen
ne diyim ben sana
gözümde canlandı romantik sprem
iyi ki varsınız kızlar cok iyi geldiniz.
sabah burpun eşi gidince işe girecek inanamıcak sayfalara

tabi ya o istenen ama gelemyen bebişlerden biri bizzat benim ve bakın gelmişim ne de iyi etmişim yawwwwww
okumaktan gözleri pörtler yine:)))

ne güzel benimde uzun süreli hala görüştüğüm arkadaşlarım var hatta bitanesiyle kısmetle haftaya bulusucaz ..kk çok güzel bir site
canım üzülme unutma birer savaşçıyız ve bu savaşı kazanıcaz hepimizin türlü sorunları var ama ben bunların bahane olduğunu düşünüyorum rabbim fazla bekletmesin ben çok üzülüyorum sürekli sigara çay modundayım

senı kıskandım ada seni daha cok seviyormus
bak ada sana rüşvet verebilirim ben bi daha düşün

kızlar bu netbook mahvetti beni zaten her yerim ağrıyor ben çıkıyorum herkese iyi geceler..iyi doldurduk sayfaları kendinize dikkat edin
bebişim çok takma uykun kaçar sonra sabaha mutsuz uyanırsın kendimden biliyorum..

denizcim canım benim kıskanma nolurr,,ama gerçekden öyle özlem bizim hakkımızda ne zaman yazsa ben okurken tekme yiyorum(en güçlüsünden)..hepinizi çok seviyorum ben biliyosunuz ada da öyle ama özlem teyzesiyle arasında şimdiden bir sinerji oluştu..

özlemcim inşallah canım birlikde okutursun kendininkiyle,inşalllaaahh....

canım resimdeki benim kardeşim,bebeğimin dayısıkusura bakma tatlım ya valla ben seni hiç görmemiştim,kendini biraz tanıtırmısın?

inanmıyorum ya sen hamişmisin.çok hoş bişey bu.bu topikin nazarlığı gibi o zaman ada.bu arada çok vefalıymışsın gitmemişsin başka topiklere.
senin ve diğer arkadaşlar için kendimi tanıtayım: efendim ben 4 yıllık evliyim.aralık2007 de 9 haftalık bir düşükten kürtaj olupsonra 6 ay ara verdim.guya sebepsizmişim.buda yeni moda.neyse.2009 ekimde 1 aşılama ocakta 1aşılama daha .şimdi tüp diyor doctor.2 ay sonra diyor.kromozom testi istedi.yaptırdık sonuç bekliyorum.sonuç belli olunca gidecem bakcaz duruma.bu arada olursa allahımın gücüne gitmesin ben de kız istiyorum.palmiye yapıcam saçlarını,kırmızı kurdela takıcam.hadi biraz daha duygulanıp kopalım....

hey hey heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bende varım bu dünyada.....

valla benim annemde var bu sorun ama bak ben olmuşum... ay ben neyim ya düşünsenize 6 yıl sonra oluyorum o romantik sperm benim ya yuppiiiiiiiiiiiii............ neleri başarmışım ben bunu mu başaramayacağım.....
hımm benimde annemde var aynısı ben 3. yıl olmuşum tedaviyle hhee romantik sperm hee süpersin güldürdün beni kıss :roflol::roflol:
ilkimcim biz burdayız sana uyarsa burası seversen kalırsın o zman ne diyim

evet inş cnmopuyorumnanaktan

burdaki herkes facede görüşüyor ... hatta benim gibi çankırıda olan bir mavimiz var bende onunla görüşeceğim:)))
ama sigara yok amalmaz:

kesinlikle herşeyi bir sebebi var bizim sebebimizde bu ..napalım allahım hayırlısını versin..inaşallah bir an önce değerlerin düzene girer benimde pek bilgim yok bu konuda..

ne cektirmişin özlemim sen ya sizinkilere
ama sen güçlüsün ki o kadar spermin içinden dölleyen olmusun kardesinde var senin dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…