kıskandım yaaa
özlemiim ya süpersin sen
ne diyim ben sana
gözümde canlandı romantik sprem
iyi ki varsınız kızlar cok iyi geldiniz.
sabah burpun eşi gidince işe girecek inanamıcak sayfalara
canım 7 aydır arkadaşız demek istedim daha uzun süredir uğraşıyoruz emin ol ben 9 senelik endo hastasıyım 2 ameliyat geçirdim ve 3 yıllık evliyim 28 yaşında olmama rağmen sol yumurtlık sıfır rezerv ve sağdan da kaliteli yumurta olmuyor 2 aşılama 1 tüp bebek oldu sonuç negatif..
bir durum da olabilir canım sende paylaşabilirsin..
canım resimdeki benim kardeşim,bebeğimin dayısıkusura bakma tatlım ya valla ben seni hiç görmemiştim,kendini biraz tanıtırmısın?
bildigim bi hastalı kdegil tiroid işin acıkcası oyuzden yorum yapamıyorum ama sorun belli olunca tedavi edilir diye düşünüyorum tabi ne kadar doğru
ama bak özlemin ailesinde olmuş bu sorun ve özlem dünyaya gelmiş inaşllah seninde olur tabi senin sağlıklı olman daha önemli
senı kıskandım ada seni daha cok seviyormus
bak ada sana rüşvet verebilirim ben bi daha düşün
hımm benimde annemde var aynısı ben 3. yıl olmuşum tedaviyle hhee romantik sperm hee süpersin güldürdün beni kıss :roflol::roflol:valla benim annemde var bu sorun ama bak ben olmuşum... ay ben neyim ya düşünsenize 6 yıl sonra oluyorum o romantik sperm benim ya yuppiiiiiiiiiiiii............ neleri başarmışım ben bunu mu başaramayacağım.....
ilkimcim biz burdayız sana uyarsa burası seversen kalırsın o zman ne diyim
ne güzel benimde uzun süreli hala görüştüğüm arkadaşlarım var hatta bitanesiyle kısmetle haftaya bulusucaz ..kk çok güzel bir site
canım üzülme unutma birer savaşçıyız ve bu savaşı kazanıcaz hepimizin türlü sorunları var ama ben bunların bahane olduğunu düşünüyorum rabbim fazla bekletmesin ben çok üzülüyorum sürekli sigara çay modundayım
ne güzel benimde uzun süreli hala görüştüğüm arkadaşlarım var hatta bitanesiyle kısmetle haftaya bulusucaz ..kk çok güzel bir site
canım üzülme unutma birer savaşçıyız ve bu savaşı kazanıcaz hepimizin türlü sorunları var ama ben bunların bahane olduğunu düşünüyorum rabbim fazla bekletmesin ben çok üzülüyorum sürekli sigara çay modundayım
senı kıskandım ada seni daha cok seviyormus
bak ada sana rüşvet verebilirim ben bi daha düşün
sen hiç merak etme şekerim sinerjimiz pek yoğundur çepeçevre sararız biz seni....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?