Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım benim inşallah güzel dilekleriniz için ana-kız ikinizede teşekkür ederimopuyorumnanaktan

iyi geceler canım
iklimcim önce inan ve rahat ol ne olmaz denilen aileler bebek sahibi oldular değil mi?

evet çok haklısın elbette öyle sadece zamanıızı bekliyoruz ama zaman dolana kadar biz biliyoruz neler çektiğimizi

canım biz herzaman diyoruz biz burda sanal gibi değiliz,gerçeğiz,hatta aynı şehirlerde olsak buluşmayı düşünüyoruz:-( ama olmuyor,burdakiler benim kardeşlerim,yola birlikde başladık ben,özlem,burp,deniz,tuanay,,,yeni gelenler...onlarla kardeş gibiyim ben,asla biyere gitmiyoruz hep burdayız.

allah gönlüne göre versin ben hep kız diyodum kız hissetiim hep kız çıktı,allah sanada nasip etsin tüm dilediklerimi yap meleğinle inşallah..:enbuyukkk:

sigara içenleri zopalıyoruz biz canım
içme yaaaa
sağlıgıma yazık bebiş ondan gelmiyordur
gelse söz bırakıcam :lepi:
burdaki herkes facede görüşüyor ... hatta benim gibi çankırıda olan bir mavimiz var bende onunla görüşeceğim:)))
ama sigara yok amalmaz:

bende yaklaşık 50 kişi ekli kkdan farm oyunu dolayısıyla kazen bile var :bbo:

kesinlikle herşeyi bir sebebi var bizim sebebimizde bu ..napalım allahım hayırlısını versin..inaşallah bir an önce değerlerin düzene girer benimde pek bilgim yok bu konuda..

evet öyle canım napalım çok saol bakalım uğrasıyoruz işte :ecrin_bebek:

evet biz artık kardeşiz:)))
bende kız istiyorum ya olur mu=

şekerler bizde yatıyoruz,uykumuz geldi..bilgisayarında şarjı bitti ben gidiyorum..ohhh bu gece giremeyenler yarın girip hasetlencekkk..ne güzel kaynattık,çatlayın kokoşlarr ohh sefamız olsunn........

HADı ıYıGECELER.....ÖPTÜM CANLARIM...

bende oynuyorum farmville
yok bizim cevremiz o kadar gniş değil daha
denizim koçişe sarıl sıkı sıkı masaj yaptır bide

iyigeceler semra.memnun oldum.iyidileklerin için sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…