bende çıkıyorum şekerler yarın okul var ....... hepiniz öpüldünüz.....
48. leveldayım canım yakınız yani
özlem iyi gecelr
gamzecim allah kabul etsin dualarımızı inşallah paylaşımı için çok sağol..
aşılamam demeyin kızlar hiç istemiyorum ya bugün hastaneyi aradım sabah arayın dediler bakalım bizim karar çıktı mı ne olacak..eşim gidecek mi hangi tarihe denk gelecek tekrar kist çıkacak mı off bu sorulara caevap ararken bardak hep dolu zaten bir gün bir yere atıp kırmak lazım ama nasıl ?
gamzecim umutsuzluk hepimizin yaşadığı şeyler hele ki test gününe az bir zaman kala inşallah pozitif sonuca ulaşırsın..
herkes gitmiş yalnız kalmısım yine....
eşim de yok
ben kendimden nefret ediyorum suan ablam aradı ve hamileyim dedi
cok kötu oldum anlatamam ne diyecegimi bilemedim
toparlayamadım kelimeler düğümlendi boğazıma
o da pişman oldu heralde aradıgına
ben nasıl bir kardesim.
bende oynuyorum farmville
yok bizim cevremiz o kadar gniş değil daha
denizim koçişe sarıl sıkı sıkı masaj yaptır bide
vallla işler yoğunlaştı sizde baya kaynatmışsınız ben çok mutlu oluyorum topiği kalabalık görünce hepinizi ço ama çok seviyorummmmmm
günaydın canlarım
tabi kimseler yok
dünden sonra bugune cok yorgun basladım.kocaman bir agırlık var sırtımda sanki tasıyamıyorum ben yükü fazla geliyor bana
toparlanıcam ama nasıl
ablamı aramalıyım ama aklıma gelince aglıyorum nasıl konusucam ki....
hiçbişey yapasım yok gidip bi kutu dogum kontrol hapı almak geliyor içimden.iç kurtul olmadı deme
olmaz zaten de
adileeeeeeeeeeeer akşam bensiz alem yapmalar kafaları çekmeler nasıl içinize sindi ha ben ingiilizce çalışacakken bir saattir gözlerimi pörtlettiniz benim yaaa birde hızlandırılmış türk filmi giibi kah duygulandım kah denizle özlemin ağrılarına endişelendim kah yeni gelenler kah kafa çekme muhabbetine imrendim valla laf yetiştirmem mümkün değil son iki sayfaya bakamadım bile çalışmam lazımçok pis imrendim haberiniz olsun bi ben eksik kalmışım yauv birdahakinde böyle bir olasılığa karşı alarm sistemi kuracağım
gamzecim canım sen bu şekilde kendini çok yıpratırsın,gönlünden gerçekden fesatça düşünmüyor olabilirsin ama unutma allah herkesin gönlüne göre veriyor.ben yaklaşık 1 yıl istedim çocuk olmadı,allah bana çok uzun zaman aratmadı şükürler olsun ama bak canım ben 5 yıllık evliydim,görümcem yeni evlendi hemen hamile kaldı içimden onu azıcık kıskanmadım allah şahit.ve rabbim 5 hafta sonra bana hamile olduğumun süprizini verdi,en yakın arkadaşımda benle aynı zamanda evlendi oda benden 3 ay önce hamile kaldı ilk bana söyledi,tedavi olduğumuzu ve ilk aşılamamızı yaptıracağımızı bildiği halde..ama onuda hiç kıskanmadım.işte bu yüzden kendimi hiç yıpratmadım ve aşılamam yapıldığı zaman çok rahattım,kaç yumurtam oluştu,nasıl oldu bilmiyorum bile.ben anladım ki rahat olunca devamı daha güzel geliyor,ve önemli olan bebek değil,kendimiz.biz hem aklımızı hemde bedenimizi sağlıklı tutucaz ki bebişlerimiz gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?