Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sanki olduda cinsiyet seciyor bizim hatunlar

görkemlicim tedaviyi yaza düşündüğümüz için suan doktor arastırmıyorum senin önerin varsa sevinirim.

vallla işler yoğunlaştı sizde baya kaynatmışsınız ben çok mutlu oluyorum topiği kalabalık görünce hepinizi ço ama çok seviyorummmmmm

günaydın canlarım
tabi kimseler yok
dünden sonra bugune cok yorgun basladım.kocaman bir agırlık var sırtımda sanki tasıyamıyorum ben yükü fazla geliyor bana
toparlanıcam ama nasıl
ablamı aramalıyım ama aklıma gelince aglıyorum nasıl konusucam ki....
hiçbişey yapasım yok gidip bi kutu dogum kontrol hapı almak geliyor içimden.iç kurtul olmadı deme
olmaz zaten de

adileeeeeeeeeeeer akşam bensiz alem yapmalar kafaları çekmeler nasıl içinize sindi ha ben ingiilizce çalışacakken bir saattir gözlerimi pörtlettiniz benim yaaa birde hızlandırılmış türk filmi giibi kah duygulandım kah denizle özlemin ağrılarına endişelendim kah yeni gelenler kah kafa çekme muhabbetine imrendim valla laf yetiştirmem mümkün değil son iki sayfaya bakamadım bile çalışmam lazım çok pis imrendim haberiniz olsun bi ben eksik kalmışım yauv birdahakinde böyle bir olasılığa karşı alarm sistemi kuracağım

şimdi gelelim akşam çoşmanızın asıl nedeni bebingime ahh bebingim ah öyle deşiliyor işte yaralarımız biliyorsun bende yaşıyorum şimdi altı aylık oldu ama inan ablamı bir görsen vicdan azabından utancından ölüyor her aşamamı nasıl içten takip ediyor anlatamam sana bebişine aldığı her şeyi aramızda 6 ay olacak zaten sana veririm seninkine şunu alırırz böyle yaparız şöyle yaparız demeler geçen gün de itiraf etti ben ikinciyi düşünmüyordum dedi senden dolayı yaptım dedi
evet 39 yaşında ve benden dolayı yapmaz diye ben ona baskı yapmıştım yaptım ama içi seni yakar dışı beni sonra benim tüp bebek tedavime başlayacağım belli olunca oda emin nasılsa kesin hamile kalırım diye ilk denemesinde hamile kaldı sonra yaşadıklarımı siz biliyorsunuz işte ama ablamda çok kötü hissetti ben daha kötü hissettim kendini suçlama bebingim bu bizim suçumuz değil herkezin en doğal hakkı biizimde olduğumuz gibi ailem sevinemedi ablamın hamileliğine benden dolayı telefonda hassas konuşmalar şunlar bunlar derken 6 ay oldu benim acımı ikiye katlıyor iş yerimde yan yana geziyoruz onun karnını sevip yan gözle bana bakıp sen nezaman yapacaksın demeler
bir iş arkadaşım var üniversiteden arkadaşım bizim aşkımız dillere destanken onun çıktığı bile yoktu herkez bizi parmakla gösterirdi sonra mezun olduk evlendik hatta işe ben soktum onu evlendi beni geçti doğurdu bile biz hala avucumuzu yalıyoruz
dahası eşimin iş yerinde herkez ama herkezin karısı ya yeni doğum yaptı yada ikinciye hamile hatta birtanesi 4,5 aylık oldu durumu tek bilen oydu dili varmamış eşime söylemeye eşim temizlikçiden duydu söyleyemedim demiş
ahhh ahh hangibiirinden bahsedeyim iiyisimi ingilizce çalışayım canlarım benim burada okadar ortakki dertlerimiz allah yardımcımız olsun

ah burpum sağolsun kızlar beni bırakmadılar aksam cok fenaydım esimde yoktu..
zırzır aglıyorum sabah annemi aradım bilmiyor numarası yaptı ben de kızdım istemiyorum sevinemedim
ddedi çok uzuldum yapmasaydı dedi acım dahada katlandı
asıl sorun akşam maaile yemek var simdi babam gözümün içine bakıcak ben feci olucam
of ya gitmek istiyorummmm

bebingim bir alay fikir verip sildim şimdi seçeneklerini sunuyorum böylesi daha iyi ben bile karar veremedim
1. akşama bir bahane bulup katılmayacaksın yemeğe sıcağı sıcağına yüzleşmeyeceksin akşa eşinle sinemaya gideceksin ama seni ararlar cepten daha çok merak ederler yada evde oturacaksın kocişinle içki alemi yapıp kafanı dağatacaksın ki benim her kötü sonuçta başvurduğum bir yöntem bu seçenek onları daha çok üzecek ama sen duruma biraz alışana kadar yüzleşmeyeceksin
2. yemeğe gideceksin yüreğinin derinliklerinde çok sevindiğin ama burukluğunu hissettiğin bir durumdan dolayı ablanın sevincini paylaşamadığın bir durumdan dolayı yutkuna yutkuna suratına bir maske takınıp hiç bir problem yokmuş gibi davranıp ilk fırsatta banyoya kaçıp ağlayacaksın ama ailen seninle yüz yüze oldukları için gözlerinin önünde olduğun için ve beklenilen yüzleşmeyi atlattıkları için rahat edecek
her halikarda kaçınılmaz son yaşanacak
ben çift çizgiyi görmenin nasıl bir duygu olduğunu sormuştum o testlerde gerçekten o efsane ikinci çizgi varmı yoksa bizim onu görmemiz için üçüncü gözümüzmü açılması gerekiyor onu sor anacım şakaya vur olayı
allah kolaylık versin canım

teşekkürler cnm yarın sonuç alıcağım içimde bi heyecan var geçemek bilmedi günler hayırlısı neyse o olsun
cnm sende ne hayırlıysa o olsun kist her adet döneminde sökülüyor inşş seninde öyle olmuştur bende az çekmedim kisttenimdi rahatım Allaha şükür inşş sende rahatlarsın cnm

cnm yaa seni çok ii anlıyorum bende aynı duyguyu yaşıyorum Rabbbim affetsin bazen hamile bayan bile görmek istemiyorum sinir oluyorum görünce içimden hep şunu diyorum ne kadar şanslısınız siz ben o şansı yakalayamadım die üzülüyorum
bende memlekete gidemiyorum görümcemin biri doğum yaptı biride hamile şimdi inan memlekete bile gidemiyorum ailemide çok özledim annem yanıma geliyor ama babamı çok özledim hamile kalana kadarda gitmeyi düşünmüyorum
çok zor bir durumdayız Allahım yardım et bize yalvarıyorum sana Rabbim

gamzecim canım sen bu şekilde kendini çok yıpratırsın,gönlünden gerçekden fesatça düşünmüyor olabilirsin ama unutma allah herkesin gönlüne göre veriyor.ben yaklaşık 1 yıl istedim çocuk olmadı,allah bana çok uzun zaman aratmadı şükürler olsun ama bak canım ben 5 yıllık evliydim,görümcem yeni evlendi hemen hamile kaldı içimden onu azıcık kıskanmadım allah şahit.ve rabbim 5 hafta sonra bana hamile olduğumun süprizini verdi,en yakın arkadaşımda benle aynı zamanda evlendi oda benden 3 ay önce hamile kaldı ilk bana söyledi,tedavi olduğumuzu ve ilk aşılamamızı yaptıracağımızı bildiği halde..ama onuda hiç kıskanmadım.işte bu yüzden kendimi hiç yıpratmadım ve aşılamam yapıldığı zaman çok rahattım,kaç yumurtam oluştu,nasıl oldu bilmiyorum bile.ben anladım ki rahat olunca devamı daha güzel geliyor,ve önemli olan bebek değil,kendimiz.biz hem aklımızı hemde bedenimizi sağlıklı tutucaz ki bebişlerimiz gelsin..

bende oynuyorum farmville
yok bizim cevremiz o kadar gniş değil daha
denizim koçişe sarıl sıkı sıkı masaj yaptır bide

geldi kociş 1 e doğru eve girmeden çorba içmeye gittik havada çok güzeldi iyi geldi bir de ağrı kesici içtim sabah ağrım kalmadı şimdi de yok inşallah olmaz bir daha üşüttüm herhalde..bu arada işkembe seven var mı bilmem ama biz bayılırız gece gece sarımsaklı işkembe yaptık:)))

o yükleri her sabah yaşamak ağır geliyor artık..sen toparlarsın canım ya her şey yoluna girer bugün izinlisin ama sonra moral bozmak yok..kaydirigubbakcemile

he he :))
sağol canım bugün iyiyim artık şuram buram ağrıyor demek istemiyorum ya..
sen kur şu alarmı da biz olunca damlarsın..
burpcum yazdında ben mi kaçırdım test tarihi ayın kaçı..?

semracım ne kadar güzel söylemişsin ama insan etrafınfan ister istemez etkileniyor..
akrabalar eş dost komşular zaten en yakınlarımızal atbiki paylaşıyoruz ama zor bir durum sakın yanlış anlamam sen anlayamazsını ima etmeye çalışmıyorum sende yaşadın 1 sene ama üst üste olumsuzluklar insanı üzüyor..
şimdi düşünüyorum bir tüp bebek daha yapılsa ve olmasa ne olacak diyetabiki yıkılıp tekrar toparlanıp devam edeceğiz ama insan yıpranıyor..off çok zor ya
bebişim akşam git yemeğe sizinkilerle mi yoksa eşin ailesinde mi olacak yemek bilmiyorum ama sizinkilerde ise daha rahat olurlsun hak verirler ama böyle yaparsan onları da çok üzersin..

cnm benim bende 2 senedir uğraşıyorum bak kıskanma kişiye göre değişir benimle 1 hafta arayla halamın kızı evlendi hemen hamile kaldı 1.5 yaşında çocuğu var arkadaşlarım oldu yeni evlenmiş 4 tane hamile vardı ne onları nede kuzenimi kızkandım cnm ben benide Allah biliyor ama bazıları bişeyler yapmaya çalışıyor bende onları görünce sinir oluyorum cnm bende salak değilim kimin ne yaptığını anlıyorum eşim bile şahit oldu cnm
beni yanlış analadın sen galiba ben her hamileyi kıskanan bir insan değilim hattime bile değil Allahın verdiği canı kıskanmak ne hattime ben sadece çok şanslılar die düşündümü söyledim insan bazen o kadar kötü bir zamanları oluyor ki düşünsene o kadar bekliyorsun uğraşıyorsun olmuyor ve umutsuzluğa düşüyorsun insan ister istemez öyle bir şey düşünüyor bende çaresizlikten öyle şeyler söylüyorum Allahım sağlıklı bir evlat versin onalara benim buna karşı söylediğim birşey yok zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…