cnm benim bende 2 senedir uğraşıyorum bak kıskanma kişiye göre değişir benimle 1 hafta arayla halamın kızı evlendi hemen hamile kaldı 1.5 yaşında çocuğu var arkadaşlarım oldu yeni evlenmiş 4 tane hamile vardı ne onları nede kuzenimi kızkandım cnm ben benide Allah biliyor ama bazıları bişeyler yapmaya çalışıyor bende onları görünce sinir oluyorum cnm bende salak değilim kimin ne yaptığını anlıyorum eşim bile şahit oldu cnm
beni yanlış analadın sen galiba ben her hamileyi kıskanan bir insan değilim hattime bile değil Allahın verdiği canı kıskanmak ne hattime ben sadece çok şanslılar die düşündümü söyledim insan bazen o kadar kötü bir zamanları oluyor ki düşünsene o kadar bekliyorsun uğraşıyorsun olmuyor ve umutsuzluğa düşüyorsun insan ister istemez öyle bir şey düşünüyor bende çaresizlikten öyle şeyler söylüyorum Allahım sağlıklı bir evlat versin onalara benim buna karşı söylediğim birşey yok zaten
cnm özele git sende bende burda üniverste hastenesine gidiyorum ama mecbur gidiyorum yoksa nie gideyim
cnm en azından eşinin ailesi destek çıkar sana bende onlarda yok troidim yüksekti temmuzda normale döndü ilk defa yüksek çıktı oda yanlış kullandığım horman ilaçından die düşünüyorum onu bıraktım troid çıktı neyseki çok şükür 7 aydır düzgün kayınvalideme söyledim kadın tuttu yüzüme karşı ben gazetede okudum troidi olanların coçuğu olmuyormuş die ssöyledi çok kötü oldum o anda ne diyeceğimi bilemedim düşün nasıl insan olduklarını artık benim troidden coöuğum olmuyorsa senin oğlununda coçuğu olmuyor demektir
cnm bizde ev aldık bir sendir ev ödüyoruz aylık ödemeleri çok yüksek ondan bende üniverste hastenesine gidiyorum aşılamayı bedava yapıyor die bizimde 1.5 sene kaldı
çok zor yaa öde öde bitmiyor bazen diyorum çok erken aldık evi cnm 1 senelik evliydim hemen eve girdik keşke şu tedavimizi yapsaydık öyle düşünseydik
canım zor bir durum ..bizde pek içli dışlı değiliz ama kayınvalidem çok anlayışlı bir kadındır konuşmaz öyle..destek çıkar grip olsam bile her gün arar geçti mi diye ama işte kendi annen gibi olmuyor..
sizinkide biraz düşüncesizlik etmiş ama naparsın yapı meselesi..sen takma kafana uzak durmaya çalış çok içli dışlı olma...
onlardan destek istemiyoruz onlarda yeni ev aldı kredi ödüyorlar .
benim ailem destek oldu çok..babamın evi vardı izmirde kiracıyı çıkardı biz girdik allahtan kira derdimiz yok..yani bir şekilde atlatacağız bu günleri allah sağlık versin her şey olur..ben para meselelerini çok takmıyorum para gelir ama sağlık gelmez...
doğru söylüyorsun cnm ama parasızda olmuyor olmayınca tüp bebek yaptıracağız nerden baksan 5 milyar 6 milyar arası iyi para olmayınca buda olmuyacak
tamamn herşeyden önemlisi sağlık ama cnm bazen insan isyan ediyor parasızlığa öesele ben bu aşılmada gonal f ile yumurtalarımı desteklemek istemiştim ama olmadı çok para inan gıdı gıdına yetiyor maaşımız devlete zeval gelmesin ii para veriyor ama gurbette bide tek çalışan olunca bi evde yetmiyor cnm
herkes gitmiş yalnız kalmısım yine....
eşim de yok
ben kendimden nefret ediyorum suan ablam aradı ve hamileyim dedi
cok kötu oldum anlatamam ne diyecegimi bilemedim
toparlayamadım kelimeler düğümlendi boğazıma
o da pişman oldu heralde aradıgına
ben nasıl bir kardesim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?