Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim konsey den haber 1 senede çıkarsa iyi off nefret ediyorum paranın gözü kör olsun üniversite hastanesinde çile çekiyorsun resmen hoca hastaymış konsey yapılmamış tarihi de belli değilmiş
daha rapor çıkacak eşim göreve gidecek mi gitmeyecek mi ona karar vereceğiz ona göre yol çizmemiz lazım..özel olsa böyle olmaz tabiki ..sabır allahım sabır..

canım semra öyle demek istemedi zaten kalbinizi ferah tutun demek istedi..
elimizde olsa seni çok iyi anlıyorum hepimiz aynıyız..kıskanmak vardır birde kıskanmak vardır bizimki beyaz kıskanmak:))

napalım elimizde değil geçenlerde cenazemiz vardı bütün akrabalar toplandı herkesin sorusu aynı birde beni senelerdir görmeyenler var kimseyi kırmak istemedim ama sıkılıyorum artık sadece durumumu bilen bana anlayış gösteren kişilerle görüşmek istiyorum..
inşallah hepimiz allahın izniyle sırayla hamile kalırız ve yeni bir topikte bebişlerden konuşuruz..

cnm özele git sende bende burda üniverste hastenesine gidiyorum ama mecbur gidiyorum yoksa nie gideyim

cnm özele git sende bende burda üniverste hastenesine gidiyorum ama mecbur gidiyorum yoksa nie gideyim

canım 8 ayda ameliyatla beraber 9000 harcadık ameliyatımda özelde oldu sonrası aşılamalar ocak ayındaki tüp bebeği de özel hastanede yaptırdık eşim yaptıralım özelde diyor ama devlete o kadar vergi ödüyoruz 2 hakkım var tüpte onları kullanmak istiyorum zaten onlarda da olmazsa yine özelde olur..

cnm en azından eşinin ailesi destek çıkar sana bende onlarda yok troidim yüksekti temmuzda normale döndü ilk defa yüksek çıktı oda yanlış kullandığım horman ilaçından die düşünüyorum onu bıraktım troid çıktı neyseki çok şükür 7 aydır düzgün kayınvalideme söyledim kadın tuttu yüzüme karşı ben gazetede okudum troidi olanların coçuğu olmuyormuş die ssöyledi çok kötü oldum o anda ne diyeceğimi bilemedim düşün nasıl insan olduklarını artık benim troidden coöuğum olmuyorsa senin oğlununda coçuğu olmuyor demektir

bir yandan da araba kredisi ödüyoruz ben çalşırken zor eglmiyordu ama bende çalışmıyorum..neyse şükür yine halimize 3-5 ay sonra biter sıkıntımız..zaten üniversitede yaptırınca sordum 1000 tl hastaneye veriliyor raporlu olduğu halde 1500 de ilaçlara gitse rapor dahilinde yine 2500 gider her bir taedaviye bakalım onlarıda yaptıracağız..

canım zor bir durum ..bizde pek içli dışlı değiliz ama kayınvalidem çok anlayışlı bir kadındır konuşmaz öyle..destek çıkar grip olsam bile her gün arar geçti mi diye ama işte kendi annen gibi olmuyor..
sizinkide biraz düşüncesizlik etmiş ama naparsın yapı meselesi..sen takma kafana uzak durmaya çalış çok içli dışlı olma...
onlardan destek istemiyoruz onlarda yeni ev aldı kredi ödüyorlar .
benim ailem destek oldu çok..babamın evi vardı izmirde kiracıyı çıkardı biz girdik allahtan kira derdimiz yok..yani bir şekilde atlatacağız bu günleri allah sağlık versin her şey olur..ben para meselelerini çok takmıyorum para gelir ama sağlık gelmez...

cnm bizde ev aldık bir sendir ev ödüyoruz aylık ödemeleri çok yüksek ondan bende üniverste hastenesine gidiyorum aşılamayı bedava yapıyor die bizimde 1.5 sene kaldı
çok zor yaa öde öde bitmiyor bazen diyorum çok erken aldık evi cnm 1 senelik evliydim hemen eve girdik keşke şu tedavimizi yapsaydık öyle düşünseydik

gamzecim ben çıkıyorum yemek yapmam lazım
bebişim sorar şimdi:))
tavuk suyu çorba taze fasulye
birde turp otu salatası,mozaik pasta yaptım o da soğuyor:))

alınmış alınmıştır canım takma kafana..herşeyin zamanı var...
hadi takma kafana şimdi sende mutfağa gir eşine sevdiği şeyler hazırla.hem kafan dağılır..

doğru söylüyorsun cnm ama parasızda olmuyor olmayınca tüp bebek yaptıracağız nerden baksan 5 milyar 6 milyar arası iyi para olmayınca buda olmuyacak
tamamn herşeyden önemlisi sağlık ama cnm bazen insan isyan ediyor parasızlığa öesele ben bu aşılmada gonal f ile yumurtalarımı desteklemek istemiştim ama olmadı çok para inan gıdı gıdına yetiyor maaşımız devlete zeval gelmesin ii para veriyor ama gurbette bide tek çalışan olunca bi evde yetmiyor cnm

biliyorum canım ya bende evlendiğimizde 2 sene daha çalıştım çok farklşıyıd herşeyimizi kendimiz aldık borca giridk üstüne bitmeden araba aldık 2 kişi çalışınca herşeyin üstesinden geliniyor..buna da şükür allahım herkesi farklı sınıyor..
bu sefer çıktım öptüm canım..

gamzecim sen benim söylemek istediğimi sanırım yalnış anladın,demek istediğim şey böyle şeylere takılarak sadece kendinizi yıpratıyorsunuz.böyle şeyler bizim gibi evlat sevgisine muhtaç kalmış insanlar için önemli,diğerleri için çok önemsiz,çünkü bizi anlamazlar.tedavi sürecinde kimse için çok yıpratmayın kendinizi dedim ,rahat olun dedim..

bebingcim canım okuyunca seni çok iyi anladım çünkü benim de abimlerin bebeği oldu yazın yıllık izne İzmir e gittiğimizde bir cuma günüydü çok iyi hatırlıyorum alışveriş merkezinde dolaşırken ben adet oldum normalde her olduğumda o günü ağlayarak geçiriyorum o gün akşam da abimlere gittik ve bizim gelin 4 aylık falan hamileydi galiba ve bütün akşam bize bebeğin bütün ultrason görüntülerini gösterdiler eşimle ben birbirimize bakıp üzüldük içimiz acıdı ben iyi ki ağlamadım diye düşünürken bizim gelin hala olarak hiç heyecanlı değilsin diye de lafını söyledi onlara da bebek için uğraşıyoruz dememiştik ama folik asit kullandığımı biliyorlardı ki uğraştığımızı söylememize bile gerek yoktu yani biz uğraşanlar sadece birbirimizi anlayabiliriz onun için takma gerçi benim de içime çok battı bizim de bebeğimiz olsun bu anlattığımı onlara da anlatıcam

ya nasıl haklısınız hepiniz nasıl doğal insani duygular bunlar
semracım sen zaten ciddi moraal oluyorsun ama bazen aramızda kendini kötü hissediyormusun diyede korkmuyor değilim ama ne olur hissetme sen bizim moralimizsin
kızlar bizim olayımız bu işin çok uzaması bende bu işe başladığımda hiç bir şeyden bir haberdim yumurtaydı e2 idi şuydu buydu ama herşeyle ilgili sorun yaşadıkça insan ister istemez öğreniyornormal hamile kalanın bunlardan haberi yok dedim ya ablam ne yapıyorlar hastanede gün aşırı diyor bende ultrason ve kana bakıyorlar diyince kesemi görüyorlar diyor yani ablam üniversitede doçent ama sonuçta sorun yaşamadığı şeyi bilmiyor insna keşke bizde öğrenmeseydik farkındaysan hepimizdede bir vicdan azabı var her birimiz bu kıskançlık duygularını sorguluyoruz tedaviye kadar tüm doğumları mutlulukla karşılardım hatta illgim dahilinde bile değildi hatta bir buçuk sene evvel bir iş arkadaşımın doğumuna gitmiştim o sıralarda 3 senedir deniyorduk eve döndüğümde kendimi şanslı hissetmiştim ayy hiç çekilmez şimdi vırıl vırıl bebek demiştim ama yaşım 33 oldu evlilikte 8. yılımız ve artık sorgulamalar başlıyor hani derler ya çenesine vruyor insanın :)
benim ilk aşılamadaki bebeğim düşmeseydi gelecek ay doğum yapacaktım ve bunların hiç birini yaşamamış ollacaktım ama demekki yaşanması lazımmış hayatta herşey gelebiliyor insanın başına demekki
ben evliliğimin 4. yılında hala allah koruusun çoçuk istemiyorum diyordum gezelim tozalım kariyer yapalım derdindeydim ama artık 4 senedir doktorlarım karahaberin sinyallerini verip duruyorlardı bana bende forumlarda gezip çok çocuk isteyen kadınları görürsem fikrim değişir diye yazılanları okuyordum
ve her seferinde amaan işsiz güçsüz manyak bu kadınlar hayattan başka beklentileri yok başarabilecekleri başka bir şey yok saplantı yapmışlar diyerek tahammül edemiyor akıl erdiremiyordum yazılanlara şimdi onlardan biriyim :)))) demekki herşey olabiliyormuş hayatta

benim adet günüm 22 şubat test günümde 26 ocak kızlar yani 5-6 güne kalmaz sonuçlanır benim olay olmadıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…