hadi burp cum senden bari güzel bir haber alalım sen de çok acılar çektin ve gerçekten hakediyorsun senden sonra sıra bize de gelsin artık sabrımızın da sonuna geliyoruz
bebingim bir alay fikir verip sildim şimdi seçeneklerini sunuyorum böylesi daha iyi ben bile karar veremedim
1. akşama bir bahane bulup katılmayacaksın yemeğe sıcağı sıcağına yüzleşmeyeceksin akşa eşinle sinemaya gideceksin ama seni ararlar cepten daha çok merak ederler yada evde oturacaksın kocişinle içki alemi yapıp kafanı dağatacaksın ki benim her kötü sonuçta başvurduğum bir yöntem bu seçenek onları daha çok üzecek ama sen duruma biraz alışana kadar yüzleşmeyeceksin
2. yemeğe gideceksin yüreğinin derinliklerinde çok sevindiğin ama burukluğunu hissettiğin bir durumdan dolayı ablanın sevincini paylaşamadığın bir durumdan dolayı yutkuna yutkuna suratına bir maske takınıp hiç bir problem yokmuş gibi davranıp ilk fırsatta banyoya kaçıp ağlayacaksın ama ailen seninle yüz yüze oldukları için gözlerinin önünde olduğun için ve beklenilen yüzleşmeyi atlattıkları için rahat edecek
her halikarda kaçınılmaz son yaşanacak
ben çift çizgiyi görmenin nasıl bir duygu olduğunu sormuştum o testlerde gerçekten o efsane ikinci çizgi varmı yoksa bizim onu görmemiz için üçüncü gözümüzmü açılması gerekiyor onu sor anacım şakaya vur olayı
allah kolaylık versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?