Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hadi burp cum senden bari güzel bir haber alalım sen de çok acılar çektin ve gerçekten hakediyorsun senden sonra sıra bize de gelsin artık sabrımızın da sonuna geliyoruz

burpcum hayır kendimi kötü hissetmiyorum,hepinizi çok iyi anlıyorum,dua ediyorum hep.inşallah 26 şubatta güzel haberler alırız senden..

burpcum inşallah yaşadıklarının sonu olacak 26 şubat..bu sefer çok umutluyum ya inşallah hobareyy yapacağımız gün gelecek..:Saruboceq:

a.s.
ben sana ne diyim tatlım yaaaa
cok tatlısın sen
mecburen gidicem 2.seceneği uygulayacagım
efsane cizgi üçüncü göz ha daha dencek bişey yok senin aklın biraz fazla canım benim

işkembe corbasını cok severim denizcim afiyet olsun ama o saatte içimem sekerim mideme dokunur uyutmaz valla iyi yapmısın cocuk olunca cıkılmaz öyle gece yarısı filan....

özlemcim nerelrde acaba bugun bi işi varmıydı ki

menüyü sevdim canım zaten izmirlilerin salataları zeytinyağlılıarı cok guzel olur bizim burda bilmezler atarlar o otları cöpe valla

aksam mecburen yemege gidicem rol yapıcam hayatımın basrolunu oynamam lazım di mi ama

ablamı aradım kızlar içimdeki herşeyi döktüm konuştum onunla sonucta o benim canım tek kardesim.
cok rahatladım konusunca aglamadım hiç tuttum kendimi o zülmesin diye bbebişi üzülmesin diye
aksam onunda içine sinmemiş zaten bayagı rahatladım ama haala sulugözüm işte simdi bile yazarken mok var gibi aglıyorum hem aglıyorum hem gülüyorum deliriyorum sanırım...

eşim o kadar etkilenmiş ki rüya görmüş ablamla ben hamileymiş göübüşleri tokuşturuyormusuz

ben bırakmak istiyorum bu işi hapa baslıyım çıksın gitsin hayatımdan bu ugras kafam rahatlasın

mavi oku oku bitmiyor degil miiii
asıl tuanay görünce dumur olucak okuyamazaten hepsini
amanın bide kumara filan verir kendini mazallah korkarım ben
gelsin artık
burp um 26 subatcuma buyuk gun vay be

bebingcim eşimin teyzesi bir fal bakarki yuh dedirten cinste şans oyunu oynayın der 5 tuttururuz oderece arkadaşlarımızı gamzelerine kadar tarif eder bana ablamın çocuk yapmayı bile düşündüğünü bilmemesine rağmen hamile kalacak iki ay sonrada sen kalacaksın dedi oda bilmiyor bizim problemimizi bende ister istemez acaba dedim tabiki sonrasında ne aşılamada ne de tüppte bu gerçekleşmedi ne fallarda çıkıyor anacım nede başka bir yerde

kııızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
naptınız dün gece yaaaaa
ben niye girmemişim hiç bak kızdım kendime

oku oku oku oku......bitmedi anacım

bebing canım benim ablanın hamileliği hayırlı olsun ve şu zinciri kırsın
hemen arkasından yetiş inşallah birlikte büyütün:))))

öyle çok yazmışsınız ki
unuttum okuduklarımızı
rejim e başladım özleeem ama hiç aç hissetmiyorum kendimi demekki az yesemde doyacakmışım aç gözlü benPPPPP

özleem demek sen de bizim bebişler gibi nazlıydın ananı babanı beklettin haaaaaaaaaaaaaaaaaa
inşallah bizimkiler 6.yılı beklemez

burp benim de adet günüm 26-27 şubat olması lazım
seninki tutsun da adet oldum diye çok üzülmiym

görümcem eşimi aramış bugün
çok güzel rüya görmüş benle ilgili ama anlatmıcam demiş eşim de anlatma o zaman demiş
kesin bebek gördü yinee((((

keşke three line ım düzelse de hamile kalsam bu ayy

kız bırak su three line filan kaldın sen bu ay hamile kesin o yumurta bosa gider mi hiç beeee
göürmcenin de içine doğmustur belki

başka ne dicektim dur bakiymmmm
ha her türlü güzel yemek pasta özellikle tatlı çikolata muhabbeti yapmak yasaktır!!!!!!!!!!!!!!!!!
SEMRA HARıÇ ona serbest
ama siz de katılıp ağzımı sulandırmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…