Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız bırak su three line filan kaldın sen bu ay hamile kesin o yumurta bosa gider mi hiç beeee
göürmcenin de içine doğmustur belki

canıııımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inşallah diym ama nerden söyledi sanki doktor three line ı
nerden tutunacak teyzesi benim bebeğim
o ki döllendi diyelim pırrtttttttttttt diye düşecek aşağıya

aaayyyyyyyyyy aklıma düşük yapmak geldi Allah ım kimselere yaşatmasın

ne zaman gidiyosunuz yemeğe???

birazdan gidecegiz sekerim yemege
tutunacak o bebek baska sansı yok paralarım yoksa

özlemim niye yoksun facede var gibisin ama

çifte haber gelicek 26 subatta banae ya
saykoya baglattırmayın beni gamze de hobarey dedirtecek
kafamın tasını attrımayın benim

ben hamileyken bakardım hep kaan kocatepenin sitesine
kız bişi daha vardı beynim durdu aklıma gelmiyo
bişey güncesiydi ????????????????
bebek kendi ağzından gelişimini anlatıyodu hafta hafta

hafızam çok kuvvetlidir ama unuttum bak nasıl canım sıkıldı şimdi
hatırlarsam yazarım

çifte haber gelicek 26 subatta banae ya
saykoya baglattırmayın beni gamze de hobarey dedirtecek
kafamın tasını attrımayın benim

illa çift diyosan benim pek umudum yok ama burp un ikizleri olsun:)))))))))))))))))))))))
ya da vazgeçtim benim de olsun
bi bana 2 burp a:)))))))))))))))))))))))))))
tabi bu 27 şubat için geçerli
ondan önce ve sonra herkese gelsin konsun bi bebek

dilek kapılarım açık tır inşallah
Allah ım hasretini çekenlere sağlıklı hayırlı evlat nasip et yüzümüzü güldür Ya Rabbim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

öyle kız erkek demek yok ne çıkarsa bahtımıza :lepi::lepi:

ben yoruldum bugün akşam kaynatamam çok
bulaşık makinası bozuluyo gibi deterjan kalıntısı kalıyo
servise söyledik bi toz atıp makinayı boş çalıştırın yine olmazsa bakalım demişler
1 makina bulaşık yıkadım bugün

iyi ki rejimdeyim çok bulaşık çıkmıyo

slm kızlar bir sorum var size benim akıntım çok fazla sarı renkli hamilelikte akıntı oluyormu ilk aylar çok kokuyorum adet olucam diye

canım benim hamileliğimin başından beri bazen çok açık sarı bazende su ibi akıntım oluo,hamilelik varsa normall.

tşkler cnm yaa korkuyorum iştee ne yapıyım
az önce birbirimiz yanlış anladık eğer kırdıysam seni özür dilerim cnm opuyorumnanaktan

aman kızlar ya bugün çok kötü geçti ancak girebildim okulda bir öğretmen arkadaşımın çantasından takıları çalınmış o yüzden polisti jandarmaydı onlarla uğraştık ... aile zaten mimli bir oğlu hapiste... gerizekalı kadın kızcağıza tabi bunların çocukları yok allah kucağına aldırmasın diye beddua etmiş (( bende 2 yıldır burdayım ailenin ne mok olduğunu biliyorum aman dedim onun çocukları gibi çocuğum olup elaleme yüzümü eğdireceklerse hiç olmasın dedim... ama gerçekten öyle anaya babaya hayrı olmayan birinin vatana ne hayrı olur.... çok kızdım acayip sinirliyim face baktım çıktım eşim takıldı biraz:))

Kızlar slm herkerse,size Kıbrıstan bildiriyorum,hamileyimmmm dermişim:)Şu an canlı müzik çalıyor ve ben arkadaşımın pc sinden yazıyorum size.Burada herşey manyak pahalı.Gelişme var mı diye bakayım dedim ama zaman sınırlı,okuyamayacağım.İnşallah cuma günü kavuşuruz,öpüldünüz....

gamzecim tahlil için saatleri sayıyorsun heyecan çok yüksek tabi inşallah güzel haberlerini alırız canım...

burp sen alemsin ya nerden bulursun tüm bu fikirleri anacım ... hem öyle bir efsane yok görünüyor canım:)) ingilizce çalışmaktan öyle düşüneceksin zamanla ha...

denizim ne çok harcama yapmışsınız siz allah kolaylık versin canım ya....

bebingim sen üstüne düşeni yapmışsın artık üzülmene hiç gerek yok....

nursim tedavin inşallah bu kez olumlu sonuçlanırda seviniriz şurda...

mavi diyete mi başladın sen aferin kız sana....

semracım adacım nasıl ... öpüyorum ben onu .....

ii akşamlar fıstıklar bugün dra gittim ve aşılamadan bana miras kist kalmış....drumla konuştum tayin işimizi söyledimve bu kist bu ay eriyecek mart 15 gibi adet olucam.... ve tüp bebek yaptırıcam... doğuda bu işler daha zor olacak çünkü....artık aşılama sayfasınıı tamamen kapattım zaten tüp bebekle benziyor allahım inş bunda nasip eder çünkü insan çok yoruluyo bende bugün arkadaşımın hamilelik haberini aldım onun adına çok sevindim ilk bebeği düşmüştü ama kendi adıma üzülüyorum tabiki... allahım hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…