Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gamzecim hadi bakalım iiiinşallah güzel haber gelir yarın:)))))
hamilelikte bende de olmuştu akıntı adet olmuş gibi hissediyodum
aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy heyecan yaptım gelmiştir inşallah bebeğiin

doğru bir karar vermişsiniz tatlım ne demeye bekleyeceksin sanki ::::bizde martta yaptıracağız aşılama yazada tüp bebek olmazsa ne yapalım bizim burda yapılmıyor bizde ankaraya 1,5 km uzaktayız sözde:)) valla eşim elazığlı elazığ ve malatya süper bu konudada dr lar var sonuçta hiç öyle düşünme... inşallah bizede nasip olur canım ya...

ay inşallah ya bende heyecan yaptım ama ben yine geç öğreneceğim ya((

inşş cnm benim pek umudum yok ama bellide olmaz geçenkindede yoktu kanda çıkınca çok şaşırmıştım bana dua edin cnm ltfen çok ihtiyecım var yarın 08.45 randevum öylen alırım sonuçları sizi 3 den sonra yazarım inşş sevinçli haberi veririm size

çok teşekkür ederim cnm inş güzel haberi alır sizlerle paylaşırım
benim yanımda olup unutmadınız için çok teşekkür ederim
tahlil sonuçlarım ii çıkmasada sizin gibi çok şeker arkadaşlarım oldu buna çok seviniyorum

nursincim arkadaşlarında söylediği gibi en doğru kararı vermişin tüp bebek en doğrusu cnm 2 kere aşılamadan sonra inşş bu kez yüzün güler cnm bebişine kavuşursun ayy bide ikiz olursa ne güzel olur sağlıklı olsunlarda

ayyy kızlar dün kaynattınız ben varım ya yoksunuz şimdisenağlama
yaprak dökümünemi bakıyorsunuz kızlarrr şu ferhunde varya şu ferhunde elime bi verseler onukötükedihüso:mymeka:

canım benim bunu tüm kalbimle istiyorum inşallah yeni yıl sana o çok istediğin meleği kucağına verir... her zaman yanındayız canım bunu unutma... bende seni tanıdığımz çok mutlu oldum...opuyorumnanaktan

ayyy kızlar dün kaynattınız ben varım ya yoksunuz şimdisenağlama
yaprak dökümünemi bakıyorsunuz kızlarrr şu ferhunde varya şu ferhunde elime bi verseler onukötükedihüso:mymeka:

dün nasıl denke geldi valla bende anlamadım cevap vermeyi yetiştiremedim:)))

ben o diziyi hiiiiiiiiiiç izlemedim eskiden aynı gün avrupa yakası vardı ona bakıyordum gerçi benim tv ile pek alakam yok bazı günler birkaç izlediğim dizi var işte ....

bebingim ne yaptı acaba çok merak ettim gerçi çoğu şeyi halletmişti ama olsun ben yine de çoooooook merak ettim...

nasılsın canım ne aşamadasın?

sağol canım iyiyim ben hala adet olmayı bekliyorum bugün lekelenme başladı yarın adet olurum cuma da dr gidip iğnelere başlarım diye düşünüyorum canım sen neler yapıyorsun

yarın tahlil günüm ya çok stresliyim çok zor bu duyguları yaşayan bilir

gamzecim hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz canım ben kan testi için giderken çok heyecanlıydım arabayla giderken bir dolmuşla çarpışacaktım az kalsın sen de dikkat et sakin olmaya çalış senin için dua ediyorum

canım sen kaç defa aşılama denemiştin tüp bebek şu anda yaşadığın şehirde yapılıyor mu bizim burda yapılmıyor da

NBNH bende çıkıyorum canım öptümmmmmmmmmmmm

canım okumaktan yazını yeni gördüm çıktın mı

canım hayırlısı olsun ya yakın mı tayin..
kesin doğu mu var ..inşallah gitmeden hamile kalırsın ya gerçekten zor olur..
napıcaksın rapor falan çıkacak mı?aşılamada vardı zaten değil mi
off hayatımıza yöne veremiyoruz hep bir belirsizlik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…