sanki olduda cinsiyet seciyor bizim hatunlar
görkemlicim tedaviyi yaza düşündüğümüz için suan doktor arastırmıyorum senin önerin varsa sevinirim.
ii akşamlar fıstıklar bugün dra gittim ve aşılamadan bana miras kist kalmış....drumla konuştum tayin işimizi söyledimve bu kist bu ay eriyecek mart 15 gibi adet olucam.... ve tüp bebek yaptırıcam... doğuda bu işler daha zor olacak çünkü....artık aşılama sayfasınıı tamamen kapattım zaten tüp bebekle benziyor allahım inş bunda nasip eder çünkü insan çok yoruluyo bende bugün arkadaşımın hamilelik haberini aldım onun adına çok sevindim ilk bebeği düşmüştü ama kendi adıma üzülüyorum tabiki... allahım hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inş....
özlem teyzesi ada iyi..sen nasılsın?
gamzecim hadi bakalım iiiinşallah güzel haber gelir yarın:)))))
hamilelikte bende de olmuştu akıntı adet olmuş gibi hissediyodum
aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy heyecan yaptım gelmiştir inşallah bebeğiin
gamzecim hadi bakalım iiiinşallah güzel haber gelir yarın:)))))
hamilelikte bende de olmuştu akıntı adet olmuş gibi hissediyodum
aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyyyyy heyecan yaptım gelmiştir inşallah bebeğiin
gamzecim tahlil için saatleri sayıyorsun heyecan çok yüksek tabi inşallah güzel haberlerini alırız canım...
burp sen alemsin ya nerden bulursun tüm bu fikirleri anacım ... hem öyle bir efsane yok görünüyor canım:)) ingilizce çalışmaktan öyle düşüneceksin zamanla ha...
denizim ne çok harcama yapmışsınız siz allah kolaylık versin canım ya....
bebingim sen üstüne düşeni yapmışsın artık üzülmene hiç gerek yok....
nursim tedavin inşallah bu kez olumlu sonuçlanırda seviniriz şurda...
mavi diyete mi başladın sen aferin kız sana....
semracım adacım nasıl ... öpüyorum ben onu .....
ii akşamlar fıstıklar bugün dra gittim ve aşılamadan bana miras kist kalmış....drumla konuştum tayin işimizi söyledimve bu kist bu ay eriyecek mart 15 gibi adet olucam.... ve tüp bebek yaptırıcam... doğuda bu işler daha zor olacak çünkü....artık aşılama sayfasınıı tamamen kapattım zaten tüp bebekle benziyor allahım inş bunda nasip eder çünkü insan çok yoruluyo bende bugün arkadaşımın hamilelik haberini aldım onun adına çok sevindim ilk bebeği düşmüştü ama kendi adıma üzülüyorum tabiki... allahım hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip eder inş....
çok teşekkür ederim cnm inş güzel haberi alır sizlerle paylaşırım
benim yanımda olup unutmadınız için çok teşekkür ederim
tahlil sonuçlarım ii çıkmasada sizin gibi çok şeker arkadaşlarım oldu buna çok seviniyorum
ayyy kızlar dün kaynattınız ben varım ya yoksunuz şimdisenağlama
yaprak dökümünemi bakıyorsunuz kızlarrr şu ferhunde varya şu ferhunde elime bi verseler onukötükedihüso:mymeka:
nasılsın canım ne aşamadasın?
yarın tahlil günüm ya çok stresliyim çok zor bu duyguları yaşayan bilir
NBNH bende çıkıyorum canım öptümmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?