Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım ya..inşallah güzel haber vereceksin bize..

görkemli canım ben çıkmak zorundayım kusura bakma eşim tepemde bırakmıyor iyi geceler..sonra görüşürüz..

selam canlarım birazdan hazırlanıp işe gideceğim inşallah kaptırıp kendimi ani hareketler yapmam
gamze bugün iş dönüşü güzel haber almazsam gelip tependen bakacam nasıl olacaksa allah güzel haber almayı nasip eder inşallah

selam kızlar sabah sekeriniz sahneye döndü.hayatımın rolunu basarıyla oynadım ve karsınızdayım.inanamadı bizimkiler hatta babam dayanamayıp kızım sen gercekten iyimiisin moralin süper nasıl yani dedi hiç beklemiyordum dedi.bende niye ki herşey yolunda dedim.
korkunç yorgunum size anlatamam 3 gün yatsam anca dinlenirim herhalde.

demek bugun büyük gün gamzenin sonucunu alıcaz bence pozitif öğleden sonra parti var kesin

burpum dikat et kendine işte ya artık tecrübelendin akıllı ol yoksa ben senin tependen bakarım

tuanay bildirmiş cok sevindim keske uzun yazabilseydi.valla kumara fialn mı gitti kokoş yoksa

özlemim sağolasın merak etmişin beni eve 1.30 gibi geldik kimseler kalmamıstır diye girmedim artık.gecmiş olsun ögretmeninizde yanında tasımasaydı keske takılarını artık guven yok

denizim acil mozaik pastanı istiyorum cok severim ben yaaaa
su konseye gelip bi haslıcam adamları ne bu kardesim yaaa

semracım annenler gitti mi bi Allah kavustursun diyelim
nezaman doktora gidicen sen kac kilo oldu acaba ada bebek

denizcim tüp bebek hangi hastanede yaptırmayı düşünüyorsun ücret nasılmış öğrenebildin mi tedavi için eşlere gerek olmasa ben de ızmir de yaptırabilirdim ama eşim çalıştığı için gelemez maalesef

sudenur geçmiş olsun benim de 3.negatif oldu yarın dr gidip 4.başlayacağım Allah sonumuzu hayır etsin aşılamaya devam edeceksen bence hiç ara verme üst üste yapılırsa başarı şansı artıyormuş dr um söylemişti

teşekkür ederim bir tanem isteyen herkez hayırlısıynan kucağına alır cnm
yanımda olduğunuzu asla unutmuyacağım bende elimden geldiği kadar yanınızdayım opuyorumnanaktan

bende avrupa yakasını çok seerdim ama son zamanlarda oyuncular çıkınca şapmaladılar biraz benim çok dizim var kızlar her kanalda ne yapıyım sıkılıyorum işte

nbnh teşekkür ederim cnm Allah seninde gönlüne göre versin
hep dua ediyorum hepimize RABBİM kabul etsin

valla cnm tam belli değil ama inşş güzel bir habere dönüşür
Amin cnm sendende hayırlı haberler almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…