Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar nasılsınız
size birşey sorucam ben bu ay aşılama yaptıcam allahın izniyle ve rapor çıkarmak için yaşın 23 mü olması gerekiyor yani yaş sınırı varmı yardımcı olurmusunuz

hg cnm bildiğim kadarıyla yaş sınırı yokta evlilik 3 sene evli olma bide eşinin sağlık kurumu 5sene olması lazım bunu bilyorum cnm

sağol cnm daha tam belli değil cümlemizi
cnm sen internetten iice araştır 2 kere bildiğim kadarıyla rapor alma hakkı tam bilmiyorum ama yanlış bilgi vermeyim sana

iyiyim bende uyku tutmadı takılıyorum.2 ay sonra mı karar verilecek tüp veya aşılama sana.

tekrarkusura bakma canım ya ..
tüp bebekten sonra 2.si için 2 ay geçmesi gerekiyormuş şubat geçiyor zaten martta da olmaz nisan ya da mayıs herhalde zaten o zamana kadar anca karar verilir rapor çıkar..
aşılama derlerse ona da hemen başlarız aksilik çıkmazsa ki peş peşe olsun 2 tane de kurtulalım..
böyle söylüyorum da birde aşılamayla hamile kalırsam çok gülerim ha huha o kadar çile çek para harca tüpte olmasın hayırlısı bakalım...

canım ege üniversitesinde olacak ama öyle ha deyince olmuyor 1 ay tahliller sürüyor haberin olsun ben aşılamalar tutmayınca hemen yaptırmıştım ondan rahatım şimdi..başta rahim filmi egede eşine yapılmış sperm testi troid prolaktin tahilleri
hepatit testleri adetliyken hormon tahlilleri seroloji mikrobiyoloji falan falan belki daha da unuttuğum vardır..ben ne uğraştım ya sorma sonra bu tahliller konseye giriyor normalde her hafta oluyormuş konsey benim şansıma hoca hastaymış 2 haftadır olmuyor..neyse bu konseyden durumuna göre aşılama ya da tüp bebek kararı çıkıyor ama sen olduğuna dair raporlarıda koyarsındirek tüp bebek olur birde iğneli aşılama olması gerekiyormuş klomenle kabul etmediler yani eşin bir kere gelmeli sperm verir diğer kan testleri için kan verir gerisini sen halledersin sonra da sperm vermek için gelmiş olur 2 kere yani..bütün derdi biz çektiğimiz için bizimle ilgili daha çok test var..

raporlu tüp bebek hastane 1000 tl
iğnelerin de kafadan atıyorum tabi %20 sini sen ödüyorsun hadi tutsun 1500 senin cebinden çıkan..
aşılama da 120 hastane 600 falanda iğnelerin katkı payı..
canım sen hangi şehirdesin sakıncası yoksa?
4. aşılama fazla değil mi birde maddi manevi kayıp tabiki şartlar neyi gerektirdiyse insan onu yapmaya mecbur kalıyor..

Son düzenleme:
gamze hamilesin daha nasıl belli değil ya çok sevindim seni sakin gördüm insan heyecan yapar kıss..

bebişim iyi olmana çok sevindimhep böyle dik dur ..içimizde yaşamak en iyisi bazen patlasak da burda yeteriz birbirimize..

kumsal hakkın var devlette 2 aşılama 2 tüp bebek.. hakkını kullan şartalrın uyuyorsa o kadar vergi ödüyoruz..
yaş 23 sınırı var hastanede duvarlarda yazar 900 gün prim ödenmesi şartı var
birde 3 yıllık evli olman lazım..yaş sınırı var yani umarım yardımcı olmuşumdur..

gamzeeeee nerdesin kız kesin hamilesin ya bu kadar çıkmazdı bugün adetin kaçıncı günü
normalde adet günün geçti mi..
bu dönemde 20 çıkması normal pazretsi katlanacak inşallah

alkisalkisalkisburpu yorma kendini sakın bugünler senin için çok önemli

ya inanamıyorum bir hamiş daha var sonra da burpcum olacak sırayla inşallah hepimiz bu savaşı kazanacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…