Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu saate kadar temizlik yaptım yoruldum yarın misafir gelecek bugünden de birşeyler yapmam lazım gelmediniz bende çıktım küstüm size(

akşam girince barışırım ama:))

geldim denizim ben 3 te çıkıyorum da 1.sınıf okuttuğum için zor oluyo kendimi eve atmak
bugün eve girer girmez koştum buraya güzel habere:)))))

gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kıızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
niye sonra bakacak o doktor
hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn işte
oooooh artık peş peşe gelir
dikkat et kendine canım benim çok sevindim
rahatladım zincir kırıldı patır patır dökülürüz arkandan

hadi burp ilk sıra senin hemen arkandayım
deniiiz senin de bana çok yakın adetin dimi yanlış hatırlamıyosam

darısı başımıza kızlaaarrr

bebing kız dedim ya niye yorgun olduğumu???
bi makina bulaşık yıkadım bi de malum 1.sınıf mahvediyolar beni
haaa bi de diyet yapıyorum ya baygın gibi oluyorum akşamları:))))

gamze hamilesin daha nasıl belli değil ya çok sevindim seni sakin gördüm insan heyecan yapar kıss..

cnm benim alıştım artık geçenkindede çıkmıştı byle sonradan düştü o yüzden tam belli değil olup olmadığı
doktor tekrar istedi pazar günü ilaçtanmı yoksa hamilelik varmı die
bana dua edin

cnm benim sevincin için çok teşekkür ederim ama daha tam belli değil o yüzden umutlanmak isemiyorum
bana bol bol dua ederseniz Rabbim yardım eder bu kez yarıda kalamz inş

gamzeeeee nerdesin kız kesin hamilesin ya bu kadar çıkmazdı bugün adetin kaçıncı günü
normalde adet günün geçti mi..
bu dönemde 20 çıkması normal pazretsi katlanacak inşallah

inşş cnm benim bu gün adetmin 1 günüd oktorda sordu oldunmu die yok dedim ii biraz daha bekleyelim dedi
cnm bende anlam veremiyorum doktor ilaçtan olabilir dio prengly iğnesi vurundum ya 3 gün arayla ondan olabilir diyor bende sordum bu kadar yüksek çıkarmı die çıkabilir dedi
ama diğer kan sonuçlarıma baktı bu biraz yüksek dedi bilmiyorum ne olucak bi tanıdık dokktor olsada sorsam keşke

kızlar bişey soracağım sizlere sizin kullandığınız ilaçlarda hiçmi olmadı yükselme
bende bir anlam veremiyorum bu kadar çok yükselmez die düşünüyorum
bide sizin kullandığınız gonal f ler çok etkili bir ilaç ondadamı bu çıkmıyor?
tüp bebektede prengly 1500 iğne vurunuyorlar hiç duymadım bu kadar yüksek çıkanını
Allahım inşş hamileyimdir bana yardım et

ay gamzecim tam okumadım ama anladığım kadarıyla hamilesin öyle mi ... çok sevindim ya inanamıyorum sanırım semranın listesi gerçek olacak inşallahhhhhhhhhhh

özlemcim daha tam belli değil cnm tekrar kan istedi doktr pazartesi yeniden yapılacak,
ilaçtan olabilir die tekrar istedi

çok teşekkür ederim arkdaşım sağoll

geçen sefer kaçtı ya anlamadım bu nasıl iş
değer 20 işte daha neye bakacak bu doktor
sen sevin canım kimselere deme daha bekle azcık ama bence tutundu bebiş

selam kızlar cok yogundum kac saattir giremedim bi türlü aklım gamzede kaldı ama
hobarey diyemiyor muyuz niye yaaa
kız bildiğin hamile
gamzecim hayırlı olsun canım katlanır inşallah degerin hemencecik.

denizcim bu işler kısmet işi bakarsın aşılamaya bile gerek kalmaz normal yolla kalırsın.nasıl olursa olsun bigün hepimiz anne olacağız ben çok inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…