Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aferin benim arkadaşıma hep böyle ol kendinden taviz ve kimseye malzeme verme kim olursa olsun... yat dinlen şekerim ya yorma kendini....

evet burpcum lütfen dediklerimize kulak as...

canım benim çok geç gelmişsin ya ... evet kimseye güven kalmadı malesef hele yapan daha 3. sınıf öğrencisi buyur burdan yak yani daha 9 yaşında çocuk ne yapabilirsin ki....

teşekkür ederim bir tanem isteyen herkez hayırlısıynan kucağına alır cnm
yanımda olduğunuzu asla unutmuyacağım bende elimden geldiği kadar yanınızdayım opuyorumnanaktan

canım inşallah bu güzel dileklrin hepimizi bulur...
gidersen zopalarız zatenklava: artık sende bizdensin :)))

cnm belli oldu ama tekrar istedi doktor pazartesi tekrar yaptıracağım 20.5 çıktı kanım

ne tekrarı ya bugün kaçıncı günün senin... hem ilacın etkisi mi kalır bu zamana kadar bal gibide hamişsin işte bebişin geldi annesi... rabbim tamamına erdirsin inşallah... nazar boncuğumuz 2 oldu ... hadi kızlar ha gayret....

1 şubatta adet olmuştum bakalım mart 3 gibi olmamlazım diye düşünüyorum senin benden önce diye hatırlıyorum..hayrlısı bakalım benim için mucizede senden çok umutluyum inşallah kendiliğinden gelirde sıkıntı yaşamazsın canım ya..

gamze hayırlı olsun diyelim bence.bu kadar zamanda iğnelerin etkisi geçer diye düşünüyorum.2 günde bir katlandığına göre değerler pazar günü tekrar yaptırabilirsin aslında.

ay tatlım hamiş kalda ne olursa olsun çektiğini hatırlamazsın bile....

hmm canım olabilir ya benimde başıma gelmişti kızlar bilir aşılamanın 9.günü test yaptırmıştım pozitif çıkmıştı meğerse çatlatma iğnesinden miş.
birde sen bu iğneden çok yaptırdın değil mi
ben sen söyleyince şaşırmıştım ilk defa duydum birden fazla bu iğnenin yapıldığını..inşallah hayırlısı olur ya..allah gönlüne göre versin canım ya..

bu saate kadar temizlik yaptım yoruldum yarın misafir gelecek bugünden de birşeyler yapmam lazım gelmediniz bende çıktım küstüm size(

akşam girince barışırım ama:))

canım ya bu hafta bende mi misafir alsam ne ... mavim bir yandan sen bir yandan allah kolaylık versin şekerim.... küsmez benim fıstığım ya....opuyorumnanaktan

denizcim bu işler kısmet işi bakarsın aşılamaya bile gerek kalmaz normal yolla kalırsın.nasıl olursa olsun bigün hepimiz anne olacağız ben çok inanıyorum.

inşallah canım ya bende inanıyorum allah gönlümüze göre versin ..isteyen herkesin inşallah..

ah deniiizzz ahhhh
sen benden umutlusun da keşke bi de ben umutlu olsam
ben 30 ocakta olmuştum 27 şubat gibi bekliyorum hayıııııııııııırrrrrrrrrrr hiç te beklemiyorum gelmesin de bebişim gelsin

güzelim yumurtam three line yüzünden umutlarım suya düştü beniim(((((((((((((((
şarkı yazacam yakında
kahrolası three line nerelerdesin:)))))))))))))

mavimin dediği gibi inşallah arkadan patır patır geleceğiz... eeeeee yolları açtın artık rahat rahat gideriz biz:))

canım ya bu hafta bende mi misafir alsam ne ... mavim bir yandan sen bir yandan allah kolaylık versin şekerim.... küsmez benim fıstığım ya....opuyorumnanaktan

sağol canım ya ..eşim çok yoğun aslında yorgun geliyor ama 2 kere kabul edemedim ayıp oluyor..
küsmem tabi:))

özlemcim benim de 5.yılım ve 3. kere 1 okuttum
3 tanesi okumuyooo((((((
ama biri kaynaştırma
sanırım biri daha kaynaştırma ama raporu yoooookkkk
%80 okuma oranı ama okumayan olunca çıldırıyorum

bilirsin bizim okulun çevresini muhitini pek alakalı değiller okulla öğrenmekle(((

hey allahım ya taktı bir kere ya canım arkadaşım bırak onu sen işine bak olur inşallah dua et lütfen....opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…