aferin benim arkadaşıma hep böyle ol kendinden taviz ve kimseye malzeme verme kim olursa olsun... yat dinlen şekerim ya yorma kendini....selam kızlar sabah sekeriniz sahneye döndü.hayatımın rolunu basarıyla oynadım ve karsınızdayım.inanamadı bizimkiler hatta babam dayanamayıp kızım sen gercekten iyimiisin moralin süper nasıl yani dedi hiç beklemiyordum dedi.bende niye ki herşey yolunda dedim.
korkunç yorgunum size anlatamam 3 gün yatsam anca dinlenirim herhalde.
demek bugun büyük gün gamzenin sonucunu alıcaz bence pozitif öğleden sonra parti var kesin
burpum dikat et kendine işte ya artık tecrübelendin akıllı ol yoksa ben senin tependen bakarım
tuanay bildirmiş cok sevindim keske uzun yazabilseydi.valla kumara fialn mı gitti kokoş yoksa
özlemim sağolasın merak etmişin beni eve 1.30 gibi geldik kimseler kalmamıstır diye girmedim artık.gecmiş olsun ögretmeninizde yanında tasımasaydı keske takılarını artık guven yok
teşekkür ederim bir tanem isteyen herkez hayırlısıynan kucağına alır cnm
yanımda olduğunuzu asla unutmuyacağım bende elimden geldiği kadar yanınızdayım opuyorumnanaktan
cnm akşam eşimde oluyor pc ondan bi denk gelmiyoruz inş bu akşam denk geliriz:))
cnm belli oldu ama tekrar istedi doktor pazartesi tekrar yaptıracağım 20.5 çıktı kanım
gamzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
kıızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
niye sonra bakacak o doktor
hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn işte
oooooh artık peş peşe gelir
dikkat et kendine canım benim çok sevindim
rahatladım zincir kırıldı patır patır dökülürüz arkandan
hadi burp ilk sıra senin hemen arkandayım
deniiiz senin de bana çok yakın adetin dimi yanlış hatırlamıyosam
darısı başımıza kızlaaarrr
tekrarkusura bakma canım ya ..
tüp bebekten sonra 2.si için 2 ay geçmesi gerekiyormuş şubat geçiyor zaten martta da olmaz nisan ya da mayıs herhalde zaten o zamana kadar anca karar verilir rapor çıkar..
aşılama derlerse ona da hemen başlarız aksilik çıkmazsa ki peş peşe olsun 2 tane de kurtulalım..
böyle söylüyorum da birde aşılamayla hamile kalırsam çok gülerim ha huha o kadar çile çek para harca tüpte olmasın hayırlısı bakalım...
inşş cnm benim bu gün adetmin 1 günüd oktorda sordu oldunmu die yok dedim ii biraz daha bekleyelim dedi
cnm bende anlam veremiyorum doktor ilaçtan olabilir dio prengly iğnesi vurundum ya 3 gün arayla ondan olabilir diyor bende sordum bu kadar yüksek çıkarmı die çıkabilir dedi
ama diğer kan sonuçlarıma baktı bu biraz yüksek dedi bilmiyorum ne olucak bi tanıdık dokktor olsada sorsam keşke
örtmenlerim nerdesiniz yav..mavim sen kaçta çıkıyorsun okuldan bakim?
bu saate kadar temizlik yaptım yoruldum yarın misafir gelecek bugünden de birşeyler yapmam lazım gelmediniz bende çıktım küstüm size(
akşam girince barışırım ama:))
denizcim bu işler kısmet işi bakarsın aşılamaya bile gerek kalmaz normal yolla kalırsın.nasıl olursa olsun bigün hepimiz anne olacağız ben çok inanıyorum.
geldim denizim ben 3 te çıkıyorum da 1.sınıf okuttuğum için zor oluyo kendimi eve atmak
bugün eve girer girmez koştum buraya güzel habere:)))))
ay tatlım hamiş kalda ne olursa olsun çektiğini hatırlamazsın bile....
canım ya bu hafta bende mi misafir alsam ne ... mavim bir yandan sen bir yandan allah kolaylık versin şekerim.... küsmez benim fıstığım ya....opuyorumnanaktan
ah deniiizzz ahhhh
sen benden umutlusun da keşke bi de ben umutlu olsam
ben 30 ocakta olmuştum 27 şubat gibi bekliyorum hayıııııııııııırrrrrrrrrrr hiç te beklemiyorum gelmesin de bebişim gelsin
güzelim yumurtam three line yüzünden umutlarım suya düştü beniim(((((((((((((((
şarkı yazacam yakında
kahrolası three line nerelerdesin:)))))))))))))
ben 3 te çıkıyorum ama işler yoğun işte ... milli eğitime uğramadan olmuyor dünkü olaydan sonra yine ordaydım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?