Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sağol canım ya ..eşim çok yoğun aslında yorgun geliyor ama 2 kere kabul edemedim ayıp oluyor..
küsmem tabi:))

neyse en azından aklında kalacağına çıksın rahat et.... hem önümüz bahar çıkar çıkar gezersin öyle daha zor olur... beni havalar ısınınca dışarı bıraksınlar bir daha hiç almasalar umrumda olmaz çok seviyorum dışarıyı.... gez toz eğlennnnnnnnnn:lepi:

canım hayırlısı sen onu takma olacağı varsa olur bu ay olmazsa inşallah marta ..
doktorda ne söyledi yani taktın kafana sende..

bu arada kaynaştırma ne demek?bildiğimiz dilden konuşun bakim:))

okurlar canım ya dert etme ilk yılımda 1 okuttum uyumadığım çok geceyi bilirim seni çok iyi anlıyorum... okulun yerini tam bilmiyorum aslında....
bende de muştayken 2 tane vardı ama ikiside ilk dönem okudu... dert etme sen onlarda okur ....

gamze sen en son hangi gün yaptırdın çatlatma iğnesini?10 gün geçtiyse korkma ama yakın bir zamansa moralini bozma ama herşeye hazır ol birde kimseyle paylaşma ailenden sonrası kötü oluyor canım ya..
inşallah bebişin seninledir dularaım seninle ..

cnm çatlatma iğnesini vurunana kadar 15 gün oldu ama 3 gün arayla prengyl 1500 iğne vurdum oda en son 15 de bitti 3 günü bu gün bu günde adet olmam lazım olmadım
bilmiyorum valla çıldıracam

bende çok severim ya hele yazı denizden çıkmayayım bayılırım..

denizim kaynaştırma demek yaşının özelliklerini göstermiyo demek
yani seviye olarak geri
rapor çıkarılıyo o öğrenciye sınıfta bırakılmıyo yaşıtlarıyla öğrenebildikleri kadar öğreniyolar

kız küçükken havale geçirmiş bi de daha yeni öğreniyo türkçe konuşmayı sınıfa ilk geldiğinde kalem açıp çöpünü yiyodu yazık kızıma

canım doktor dedi ki fazla umutlanma diye söylüyorum three line yapısı oluşmamış 1-2 aya düzelir
hamile kalmazsan çok üzülme dedi((

canım hayırlısı sen onu takma olacağı varsa olur bu ay olmazsa inşallah marta ..
doktorda ne söyledi yani taktın kafana sende..

bu arada kaynaştırma ne demek?bildiğimiz dilden konuşun bakim:))

inşalla canım ya allah gönlüne göre versin....

kaynaştırma eğitimine malesef bazı gelişimleri yetersiz olan öğrenciler giriyor... bende zihinsel engeli olan ,birde algıda sorun yaşayan 2 öğrenci vardı... zihin engeli olan çocuk doğum esnasında oksijensiz kalmış yazık yavrum ondan öyle yani nefessiz kalmış ve beyne oksijen gitmeyince hasar oluşmuş bayağı uğraşmış ailesi.... ama o bile ilk dönem yoğun bir çabayla okudu...

gamzecim ben bu dediklerinin hiçbirini yapmadım o nedenle malesef yardımcı olamıyorum((

deniz senin kaç çıkmıştı değerin o zamn cnm

aşılamanın 9.günü 7 çıkmıştı cumaydı pazartesi 0 oldu..bende o zaman öğrendim çatlatma iğnesinin içinde gebelik hormonu olduğunu
canım cumartesi yaptırabilirsin aslında 2 gün geçmiş olacak..
aşılamanın kaçıncı günü bugün?

anlamadım 2.si derken en son iğnenei 2 şubattamı oldun çatlatma ama bak gonal f falan değil..

evet cnm 2 sinde çatlatma iğnesi vurundum 4 de aşılama oldum işte ama prengly 1500 yumurta oluşturma iğnesiymiş oda 15 bitti bu gün 3 günü işte
ben klomen kullandım cnm gonal f kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…