Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
özlemcim bizim okul taaa çankırının tepesin de kale nin altında
veliler göçebe çoğu zaman
bohçacılık falan yapıyolar
çadır kurup köylere gidiyolar
eee çocuklar da gidiyo çoğu zaman
1.sınıf işkence oluyo o zaman

15 günü

ya özlem mavim çok zor bir mesleğiniz var ya iş anlamında değil bu gibi durumlarda dayanmak açısından gerçekten zor sizi bir kez daha gönülden tebrik ediyorum..

inşallah bir gün kendi çocuklarınıza da eğitim verirsiniz ya..

gamzecim pregnly de de hamilelik hormonu var sanırım
ama değer yine fazla hem adette olmadın
umudunu yitirmeee
2 gün sonra yeniden aynı yerde test yaptır

tanıdık doktorumda yok malesefff

internette baktımda aşılamayla hamile kalanları onların değerleri çok yüksek 100 lerde benim çok düşük kesin bu ayda olmadıı son aşılamamda tutmadı iştee(

vay elekçi seni:))))

senin işin bayağı zormuş ya gerçi burada ben hiçbir okulda öyle çok üst düzeyde bir eğitim olduğuna hiç inanmıyorum ... doğudaki çocuklar cin gibiydi ay bunlar şapşal ya...

bizim işimiz sabır ve vicdan işi , gönül işi bu özelliklerden yoksun olan biri asla öğretmen olamaz ha olur ama öğretmencik olur:))) canım çok teşekkür ederim evet bende öyle düşünüyorum hangi sınıfı okutursam okutayım yavrum için 1 e dönerim ... annem bende o hatayı yaptı ama ben yapmam şimdi kadıncağız çok üzgün....

yaaaaaaaaaaa bizim sevincimiz bile niye böyle buruk oluyor şimdi sevinsekmi sevinmesekmi yaaaa ama 0 değil ve adet görmedin gamze olsun benim ilk aşılamamda 22 çıkmıştı ama benim deli gibi kanamam vardı sonra 8 e düşmüştü sonra 33 e çıkmıştı sonra iki haftada düşmüştü ama 10 gün kanamam olmuştu yani gamzede böyle bir şey yok düşük yapıyor olsa kanaması olurdu inşallah değerlerinin katlanıdığını göreceğiz
gelde bekle şimdi

evet cnm 2 sinde çatlatma iğnesi vurundum 4 de aşılama oldum işte ama prengly 1500 yumurta oluşturma iğnesiymiş oda 15 bitti bu gün 3 günü işte
ben klomen kullandım cnm gonal f kullanmadım

canım yanlışın var prengly zaten çatlatma iğnesi..
sen en son çatlatma iğneni ayın 15 inde olmuşsun çok erken etkisi geçmemiştir daha
preglny normalde 2 kutu verilir 3000 lik sana belirli günlerde az doz vermişler
bu tedaviyi ilk defa duyuyorum böyle 2 günde bir çatlatma iğnesi mi olur ya
sen iğneleri karıştırmış olmayasın 2 günde bir vurduğun gonal f olabilir mi acaba çatlatma iğnesi bir kere vurulu ondan 36 saat sonrada aşılama yapılır..
kafam karıştı..

senin neyin doğruydu ki tatlım ya ama maşallah çok dirayetlisin ben senin yerinde olsam paralardım kendime ederdim ne güzel sen hala dimmdiksin...

yaaa kızlar ben bu gün evden çıktım birbuçuk saat araba kullandım iş yerinde bir oraya bir buraya pır döndüüm saatlerce ayakta beklediim sonra dönüştede tam iki saat araba kullandım bişi olmamıştır dimi

ama özlemcim bende okadar olgun karşılayamadımki hatırlamıyormusun ne isyanlar yaptım

sağl cnm yardımın için çok ilginçmiş sen,n değerlerin sen kürtaj oldunmu peki?
benden pek umut yok inşş sende yüzümüz güler

sen böyle özensiz davranmaya devam et şekerim neden adın kısırköylü herkes anlar... anacım senin dikkat etmen gerek fıstığım benim dinlen rahat ol ki herşey yolunda gitsin...

inşalalh olmamaıştır stresesokma kendini ama dikkat et biraz da araba kullanman dan birşey olacağını sanmıyorum otobüslerde gideceğine arabanla gitmen daha iyi

ya burpcum senin kimyasal mıydı ilki düştüğünde kürtaj olmadın değil mi kendi mi düştü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…