aşılamanın 9.günü 7 çıkmıştı cumaydı pazartesi 0 oldu..bende o zaman öğrendim çatlatma iğnesinin içinde gebelik hormonu olduğunu
canım cumartesi yaptırabilirsin aslında 2 gün geçmiş olacak..
aşılamanın kaçıncı günü bugün?
özlemcim bizim okul taaa çankırının tepesin de kale nin altında
veliler göçebe çoğu zaman
bohçacılık falan yapıyolar
çadır kurup köylere gidiyolar
eee çocuklar da gidiyo çoğu zaman
1.sınıf işkence oluyo o zaman
ya özlem mavim çok zor bir mesleğiniz var ya iş anlamında değil bu gibi durumlarda dayanmak açısından gerçekten zor sizi bir kez daha gönülden tebrik ediyorum..
inşallah bir gün kendi çocuklarınıza da eğitim verirsiniz ya..
evet cnm 2 sinde çatlatma iğnesi vurundum 4 de aşılama oldum işte ama prengly 1500 yumurta oluşturma iğnesiymiş oda 15 bitti bu gün 3 günü işte
ben klomen kullandım cnm gonal f kullanmadım
yaaaaaaaaaaa bizim sevincimiz bile niye böyle buruk oluyor şimdi sevinsekmi sevinmesekmi yaaaa ama 0 değil ve adet görmedin mavim olsun benim ilk aşılamamda 22 çıkmıştı ama benim deli gibi kanamam vardı sonra 8 e düşmüştü sonra 33 e çıkmıştı sonra iki haftada düşmüştü ama 10 gün kanamam olmuştu yani gamzede böyle bir şey yok düşük yapıyor olsa kanaması olurdu inşallah değerlerinin katlanıdığını göreceğiz
gelde bekle şimdi
yaaaaaaaaaaa bizim sevincimiz bile niye böyle buruk oluyor şimdi sevinsekmi sevinmesekmi yaaaa ama 0 değil ve adet görmedin gamze olsun benim ilk aşılamamda 22 çıkmıştı ama benim deli gibi kanamam vardı sonra 8 e düşmüştü sonra 33 e çıkmıştı sonra iki haftada düşmüştü ama 10 gün kanamam olmuştu yani gamzede böyle bir şey yok düşük yapıyor olsa kanaması olurdu inşallah değerlerinin katlanıdığını göreceğiz
gelde bekle şimdi
yaaa kızlar ben bu gün evden çıktım birbuçuk saat araba kullandım iş yerinde bir oraya bir buraya pır döndüüm saatlerce ayakta beklediim sonra dönüştede tam iki saat araba kullandım bişi olmamıştır dimi
yaaa kızlar ben bu gün evden çıktım birbuçuk saat araba kullandım iş yerinde bir oraya bir buraya pır döndüüm saatlerce ayakta beklediim sonra dönüştede tam iki saat araba kullandım bişi olmamıştır dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?