Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semra, bebing ve mavişim mis gibi otuun bakalım ohhhhhhhhh sıra bende ama canım hiç istemiyor bugün hava çok kötü....

burp sana katılıyorum bende çamaşır suyumanyağıyım saki kullanmayınca temizlenmiyor gibi geliyor....

eveeet bende de olmuştu
adet sandım ama sonra hiç bişey gelmedi
tam adet gününde olmuştu
inşallah gamzenin de böyle olur

cnm benim kendimden umudum yok ama senden çok umudum var inan sen bir kere hamile kalmışın kesin bir daha kalırsın ben hiç yaşamadım 2.5 senedir hiç tık yok bende o yüzden biraz zor olur

cnm
iiyim ama sana bişey naatmıştım yaa adet olucamı anlıyorum bazı şeylerden die onlar gerçekleşiyor cnm ondan korkoyorumda adet olucam diyorum ishalde oluyorum aarda aradad kabız ayyy bişey anlamadım valla ayyy olsamda kurtulsam yaa yarın gitmesem dokrora hastenedende bıktım

burp cnm sen nasılcın cnm ne olur moralini bozma bak olucak ben inanıyorum ben tüp bebek yaptırsam daha çok umutlanırım cnm sen tam tersisin ama byle yapma ben seni gördükçe inan ikimizde bu ay hamile kalıcağız die çok umutlanıyorum inan ne olur böyle yapma inan kendimden çok seni düşünüyorum Rabbim emeklerini umutlarını yarıda bırakmasın inşş

özlemcim canım beni hoşgeldin özledik eksikliğin nasıl hissedildi
demin burada bahsedince canım çekti birde moralim bozulmuştu çaktırmadan temizlik yapayım dedim banyolara mutfaklara daldım ama benim cadı nasıl anladı ya bu adamdan hiç bir şey kaçmıyor ama saolsun bendedim o yaptı banyom mutfağım mis gibi oldu biraz olsun stres attım dışarı çıkmakta istemiyorum bütün hafta işti kurstu koşturacağım ve bugün son dinlenme şansım

cnm benimm eşinde haklı yapma ona
onlarada yazık
ben çok üzülüyorum kendimi çok yıpratıyorum benim kadar üzülmüyor hep ben çekiyorum diyordum ama oda çok üzülüyormuş nasıl ağlıyormuş iş yerinde abisine anlatmış benim yanımda ağlamıyor cnm üzülüyorum die

canım gamzecim bir tanem hiç öyle tüp başarılı aşılama daha başarısız diye yaptırmış olduğun uygulamayı hafife alma bak ben ilk aşılamada tutturmuştum kendi salaklığımdan düşürdüm 3 ssaat dağ tırmanışı yaptım aşılamayı küçümsediğim için hemde o 3 saat okadar zorlanmıştımki haayatta okadar zorlandığımı hatırlamıyorum salak gibi işte
senden pozitifi aldık bile canım eminim gerisi gelecektir ben bilmiyorum böyle umutsuzum işte çok kötü ama bir türlü pozitif düşünemiyorum malesef

cnm nie o kadar kendini yordun keşke gitmeseydin ama cnm olacak olunca oluyor bence o bebek düşecekse yattığın yerdede düşer benimde ilk aşılamamda kimyasal gebelik demişti doktor sormuştum nie düştü die sağlıksız gebelikler rahime tutunamaz düşer dedi
bakma bende çok umutsuzum olmuyacak hissediyorum çünkü ama sizin yazılarınızı okudukça acaba diyorum umutlanıyorum

kızlar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. umarım bi an önce gelir bebeişim gerçi şuan beklemedeyim. ama olmazsa denicem aşılamayı hazirn başında. demek sadece bi kişi ilk aşılamada hamile kaldı. insan umut arıyo. ben kendiliğimden hamile kaldım ama fazla strese girmeden bebişim gelsin diye aşılama olucam bikaç dnemeden sonra.olma şansı daha yüksek diye. inşallah öyledir.benim eşime bi problem yok. bende de yuumurtalığım polikistik görünümdeymiş ama o sendromu taşımıyorum. adetlerim düzenli,kilo problemmim ,sivilcelenme,tüylenem yok. sadece çok sayıda yumurtam oluyo genelde hepsi aynı anda büyüyemiyomuş.ilaca da geyet ii cevap vermişti.4-5 yumurtam olmuştu. aşılamayla olur diye kendimi inandımaya çalışıyorum ama kaptırmak da istemiyorum.olmadı sonra yumurta takibiyle devam ederim dimi.tüpü denemk için zaten yaşım erken daha.2 sene falan olmazsa dnerim tabi. Allahtan tıpta çareelr tükenmiyo.

sen de beklemedesin galiba. aam umutsuzluğa kapılmış gibisin. yapma. bak nekadar şansı yüksek bir deneme tüp bebek. beklemek insanı kasıyo tabi aam strese girme.biraz oyalanamay çalış film izle bol bol kafan meşgul olsun bebişlerin göbüşüne yerleşirken. sanırım ikiz olma ihtimali var. inaşallah bu kadar bekelyişin sonu çifter çifter mutluukla gelir.

üzülmez olurlarmı biz birtane oyuncak aldık bu tedaviye farklı başlayalım belki uğur getirrir diye her gün o oyuncak elinde ağlayarak karnımla konuşuyor nasıl içi titriyor anlatamam

üzülmez olurlarmı biz birtane oyuncak aldık bu tedaviye farklı başlayalım belki uğur getirrir diye her gün o oyuncak elinde ağlayarak karnımla konuşuyor nasıl içi titriyor anlatamam

ayy cnm ya ağlattın beni aynı sende benim gibisin bizde aşılamada uğur getirsin die sarı renkli bebek ayakkabısı aldık ilkinde olmadığında onu alıp elime ağlamıştım bana nie yardım etmedin die çok zor çoookkk Allah düşmanımın başına vermesin böyle bişeyi

gamzecim yarın sen mutluluktan ağlayacaksın canım benim hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ama inşallah güzel sonuçlar alınca bu günleri hatırlamayacağız biel allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…