eveeet bende de olmuştu
adet sandım ama sonra hiç bişey gelmedi
tam adet gününde olmuştu
inşallah gamzenin de böyle olur
hoş geldin deniz
geçmiş olsun üzücü şeyler yaşamışsın
aramızda ilk aşılamada hamile kalan sadece bi kişi var semra
inşallah aşılamaya gerek kalmadan gelir bebeğin ve bu defa sağlıkla kucaklarsın
hoşgeldin deniz topiğin iki denizi oldu sende çok zor şeyler yaşamışsın allah bir daha yaşatmasın böylesini kucağına almayı nassip eder inşallah
bence ilk aşılamada hamile kalmıştım ama kimyasal gebelik yaşamıştım sonra ilk micro denememde negatif ikinciyi beklemedeyim 6. günüm transferimin ancak sen kendiliğinden hamile kalabilmişsin ve kesinlikle aşılama dene derim öyle söyledikleri gibi aman aman başarısız bir müdehale değil heleki sizin gibi kendiliğinden hamile kalabilenler için mutlaka tüpden önce denemen gereken bir uygulama
kızlar yaa bana kızacaksınız ama benim moralim çok bozuk eşimde kızıp duruyor bana ya ben nasıl dayanacağım allahım ne beter bir şeydir bu başımızdaki biz bide maddi manevi bittik 7 aydır milyarlar harcadık yaşım geliyor 33 e ve rezervlerim zaten az bizden bukadar heralde burada biter bizim işimiz en fazla bir yıl içinde toparlanır birdaha deneriz ama ne fayda olmayınca olmuyor
üzülmez olurlarmı biz birtane oyuncak aldık bu tedaviye farklı başlayalım belki uğur getirrir diye her gün o oyuncak elinde ağlayarak karnımla konuşuyor nasıl içi titriyor anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?