özlemcim canım beni hoşgeldin özledik eksikliğin nasıl hissedildi
demin burada bahsedince canım çekti birde moralim bozulmuştu çaktırmadan temizlik yapayım dedim banyolara mutfaklara daldım ama benim cadı nasıl anladı ya bu adamdan hiç bir şey kaçmıyor ama saolsun bendedim o yaptı banyom mutfağım mis gibi oldu biraz olsun stres attım dışarı çıkmakta istemiyorum bütün hafta işti kurstu koşturacağım ve bugün son dinlenme şansım
sen nasılsın özlem? günaydın cnm
inşallah dilekleriniz kabul olur kızlar. Allah en kısa zamanda yollar bebişlerinizi.umudunuzu kaybetmeyin lütfen. bakın ben bebeğimi kaybettim doğmasına çok az bi zman kala.tüm hayallerim uçtu gitti. şimdi çok özlüyorum onu ama yalvarıyorum Rbbime bi kardeş göndermesi için. içimde biriktirdiğim sevgiyi d eona vericem. anne olmayı çok istiyorum ve umudumu taze tutmaya çalışıyorum. Allah ne mucizeler kadir. bol bol ua edin. duyucaktır sesimizi.
üzülmez olurlarmı biz birtane oyuncak aldık bu tedaviye farklı başlayalım belki uğur getirrir diye her gün o oyuncak elinde ağlayarak karnımla konuşuyor nasıl içi titriyor anlatamam
özlemcim şimdi rahat oolma nedenin hedeflediğin bir tedavi dönemi var ve ona kadar kendine psikolojik olarak tatil verdin bende iki aylık arada bile tamamen unutmuştum herşeyi insan tedavide değilken daha rahat oluyor ama tedavi dönemi coşuyor hormonların etkisimi bilmiyorum
bu arada adet günüm yarınmış ben 22 sini salı sanıyordum henüz adete dair bir belirti yok ama tedaviden dolayı geç olabilir bir çok kişinin 7. gün çift çizgisi çıkmış üzülmemek elde değil bu günlerde atlatılır elbet insan herşeye alışmıyormu keşke çift çizgiyi görmek nasip olsada bu söylediklerimi yedirseniz bana tek tek yada sizden bir pozitif haberi gelsede şu vahim psikolojiden kurtulsak
rahmimin kıpırtısını çözdüm normalden fazla su içiyorum dolayısıyla idrar torbam baskı yapıyor o yüzden rahmim kııpır kkıpır kasılıyor
afferim bana ama günde bir bir buçuk lt su içiyorum bir haftada bir bardak su içmeyen benim için bu iyi bir sayı
kızlar ben biraz önce adet oldum bu ayda olmadı çok cnm sıkılıyor sürekli ağlamak istiyorum hiç bir zaman yüzün gülmedi ne evliliğinde ne de yaşantımda çok çaresizim herşey üzerime geliyor bazen yaaşamak bile istemiyorum
kızlar misafirlerim vardı bugün 8 aylık evli biri vardı günde hamileymiş sevindim ama çok buruldum geçen ay gün ondaydı bu ay hamile
eee bu ay gün bendeydi ben de bidahaki ay hamile olarak gitsem ya güne:)))))))))))))
kadın ben istemiyodum eşime bahane uyduruyodum falan dedi ben de öyle deme sakın falan dedim ama renk vermedim
daha kürtaj olalı 3 ay oldu beklicem dedim onlara
ooooooooooofffffffffffffffffffff
böyle işte bu kargaşa da bile açıldı hamilelik konusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?