Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
inşallah dilekleriniz kabul olur kızlar. Allah en kısa zamanda yollar bebişlerinizi.umudunuzu kaybetmeyin lütfen. bakın ben bebeğimi kaybettim doğmasına çok az bi zman kala.tüm hayallerim uçtu gitti. şimdi çok özlüyorum onu ama yalvarıyorum Rbbime bi kardeş göndermesi için. içimde biriktirdiğim sevgiyi d eona vericem. anne olmayı çok istiyorum ve umudumu taze tutmaya çalışıyorum. Allah ne mucizeler kadir. bol bol ua edin. duyucaktır sesimizi.

canım benim teşekkür ederim valla benimde aklım hep sizde kaldı ne yaptılar diye:)))
iyi olmuş canım ya temizlik iyidir dün çok yorulmuşum sanırım bugün canım hiçbir şey yapmak istemiyor miskin miskin oturuyorum hava da kapalı hiç sevmem huzursuz eder beni çok canlı bir yapım var bu hava beni bozuyor ya(( beni bu havalar mahvetti:)))

sen nasılsın özlem? günaydın cnm

iyiyim canım ama sanırım sen pekte iyi değilsin ... ya olan birşey yok değil mi şimdilik eee neyi taktın kafana boşver yarın herşey belli olur zaten ... inşallah hobareyyyyyy günüdür yarın.....opuyorumnanaktan

hikayen beni çok üzdü tatlım ama maşallah sen güçlüsün ve inşallah rabbim sanada emanetini göderecek... dua etmek gerek evet buna gönülden katılıyorum....

üzülmez olurlarmı biz birtane oyuncak aldık bu tedaviye farklı başlayalım belki uğur getirrir diye her gün o oyuncak elinde ağlayarak karnımla konuşuyor nasıl içi titriyor anlatamam

ben kendim çok severim peluş oyuncakları bebeği duyan tüm sevdiklerim almıştı şimdi bizde de oyuncakları, kıyafetleri,havlusu, battaniyesi var ama kendisi yok((
eskiden bakar koklardım olmayan kokusunu şimdi elimi bile süremiyorum hatta sürmüyorum ... böyle davranınca kendimi üzüyor ve yoruyorum şimdi saldım çayıra mevlam kayıra modunda mutlu mutlu hatta şaşkın şaşkın dolanıyorum ortalıkta sank hafızam silindi hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum.... ne yapayım elden gelen birşey yok dua ediyorum,meryem suresini okuyorum 32 tane oldu dün okuyamadım ((
bende bebeğimle her gün konuşurdum ^kuzucum^ diye hatta ders anlatırken içimden sende dinle de öğren yavrum derdim mavi anlatınca bende eskiye döndüm işte( rabbim hepimize inşallah tekrar yaşatır da kucağımıza almayı nasip eder.:Saruboceq:

özlemcim şimdi rahat oolma nedenin hedeflediğin bir tedavi dönemi var ve ona kadar kendine psikolojik olarak tatil verdin bende iki aylık arada bile tamamen unutmuştum herşeyi insan tedavide değilken daha rahat oluyor ama tedavi dönemi coşuyor hormonların etkisimi bilmiyorum
bu arada adet günüm yarınmış ben 22 sini salı sanıyordum henüz adete dair bir belirti yok ama tedaviden dolayı geç olabilir bir çok kişinin 7. gün çift çizgisi çıkmış üzülmemek elde değil bu günlerde atlatılır elbet insan herşeye alışmıyormu keşke çift çizgiyi görmek nasip olsada bu söylediklerimi yedirseniz bana tek tek yada sizden bir pozitif haberi gelsede şu vahim psikolojiden kurtulsak
rahmimin kıpırtısını çözdüm normalden fazla su içiyorum dolayısıyla idrar torbam baskı yapıyor o yüzden rahmim kııpır kkıpır kasılıyor
afferim bana ama günde bir bir buçuk lt su içiyorum bir haftada bir bardak su içmeyen benim için bu iyi bir sayı

merhaba kızlar nasılsınız aklım hep size pc yi daha kuramadık yeni baştan kuruyoruz
nette onda takılı ayarlar için 2 dk taktım size bakayım diye..
sabha karşı geldik ama uyuyamadım şimdi de sersem gibiyim bebek ziyaretinden başka arkadaşlara geçtik 5 günlük bir bebek görünce dumur oldum kucağımdan indiremedim çok tatlı çok güzel off çok üzgünüm bilemezsiniz..ufacık sesi çıkmayan ağlamaları herşeyiyle mükemmell..
yazdıklarınızı okuyamadım pc işini halledelim hepsini okuyacağım..

gamzecim yarın güzel haber bekliyorum..hayırlısıyla..

kızlar ben biraz önce adet oldum bu ayda olmadı çok cnm sıkılıyor sürekli ağlamak istiyorum hiç bir zaman yüzün gülmedi ne evliliğinde ne de yaşantımda çok çaresizim herşey üzerime geliyor bazen yaaşamak bile istemiyorum

gamzem üzülme canım ama tam anlamıyla gelmediyse kırmızılar sakın moralini bozma.... neden bu kadar karamsarsın tatlım yapma böyle hayatta çok daha acı şeyler var ben bu sabaha karşı bunu daha ii anladım güzel allahımın elbet bir bildiği var sakın hayatta yüzüm gülmedi diye düşünme.... eğer olmazsada üzülme tatlım bana kalırsa önce evliliğinle ilgili problemlerini hallet daha sonra tekrar başla tedavine stres altında hiçbişey olmuyo malesef....benim bir arkadaşım evlenir evlenmez hamile kaldı evliliğindede problemler oldu ve 1 yıl doldu ayrıldılar şimdi umursuz bir babayla büyüyecek çocuğun psikolojisini düşün .... onun için tatlım üzme kendini ve öncelikle eşinle arandaki problemlerini hallet canım...hayat herşeye rağmen devam ediyor bunuda unutma sakın...

evet eşimin ameliyatından sonra inanılmaz rahatladım bana düşen bir sorumluluk yok sonuçta işte bu gerekmiş bana... hatta dün ılgazdan dönerken şöyle yeni bir karar aldık şimdi açıklıyorum ilk kez:
biz mayıs'a kadar kendimiz deneyeceğiz hem 6. ayda daha net sonuçlar alınabiliyormuş o zaman aşılama yapacağız hem marttaa değerleri düzelecek diye bir şey yok sonuçta rabbim martta verecekse aşılama ile de normal yollada verir diye düşündük neyi denersek deneyelim garantisi var mı? sonuçta O biliyor değil mi? bizde böyle düşünüyoruz artık belli mi olur belki gelir bizim meleğimizde hem 1 kez olmuştu şimdide olur inşallah ayy bilmiyorum ama dünden beri çok umutluyum ama tabi şimdilik....
sen kendini dinleme herkesin aynı anda belli olur diye bir kural mı var sanki ... seninki sonuçta accık geç gölündü eee geçte yerleşir belki o zaman öyle düşün şekerim umutsuzluğa şimdiden kapılma keyfini çıkar ... olmazsa zaten hep beraber üzülürüz ama yeter ben artık hobareyyyyyyyyyyyyy demek istiyorum yasak sana negatif sonuç.... su içmen iyi ben zaten normalde 3 lt içerim belki daha fazla ben çok severim suyu hele yazın yanımdan hiç ayırmam:))) vsu bebiş içinde iyidir ....

klava:klava:
canım benim ya üzülme demek neye yarar bilmiyorum ama kader deyip geç demekki böylesi daha hayırlısıymış öyle düşün... hiç isyan etme ne olur ne demek hiç yüzüm gülmedi gülecek bir gün inan rabbim hepimizin sabrını sınıyor işte ne olur isyan etme bari bu sınavdan kolayca geçelim canım.... bebekte belki sizin biraz büyümenizi bekliyordur ha ne dersin... önce eşinle evliliğini oturtun sonra düşünün birde sorunların arasına bunu da eklemeyin.... yaşamak bile istemiyorsun da ne demek zopalarım bak...klava:

gamze adet olmadım deyince kesin hamile o gelen de yerleşme kanaması diyodum
çok üzüldüm anlatamam
çok umutluydum
ama üzülme isyan etme
bi gün gelecek
bence biraz kendi haline bırak
sizinki sebepsiz di dimi???

kızlar misafirlerim vardı bugün 8 aylık evli biri vardı günde hamileymiş sevindim ama çok buruldum geçen ay gün ondaydı bu ay hamile
eee bu ay gün bendeydi ben de bidahaki ay hamile olarak gitsem ya güne:)))))))))))))

kadın ben istemiyodum eşime bahane uyduruyodum falan dedi ben de öyle deme sakın falan dedim ama renk vermedim
daha kürtaj olalı 3 ay oldu beklicem dedim onlara

ooooooooooofffffffffffffffffffff
böyle işte bu kargaşa da bile açıldı hamilelik konusu

1 hafta var adetime hiiiç gelmese yaaa
bebeğim gelse bu ay çok istiyoryum
herşeye rağmen (three line denen zımbırtı)sıkıca tutunsun bebeğim ve sağlıkla gelsin

buuuurp kızım 6.günde idrarda çıkarmı yavrum olmayacağını bile bile yaptın
sanırım siz demiştiniz semra da kan testinden önce yapmış negatif çıkmış diye
eeeeeeeeeeeeeee
o zaman
bekle canıııım geleceeeekleer

gamze çok üzüldüüm canım yaa nedir bu topiğin talihi yaaa inanamıyorum artık yaa tatlım muhtemelen zaten düşük yapıyorsun sen kan yapııcı şeyler ye uzun sürebilir adeyin

özlem doğru bir karar almışsınız allah sonunu güzel nasip eder inşallah baksanıza bu tedaviler tamamen hikaye para tuzakları resmen hastaneleri ilaç firmalarını zengin ediyoruz
mavicim haklısın biraz erken test yapmış olabilirim ama çıkmayınca çıkmıyor işte sonuç umarım treee line zımbırtın normale dönmüşsündürde bari sen görmezsin kırmızıları

aaaaahhh aaaahhhhh
bugün hamile kadını görünce içim cızzz etti bi de bi abla var 44 yaşında olmamış cocuklar eşi tüp bebek te yaptırmıyomuş
anlayacağınız çok tuhaf bi muhabbet oldu

çok istediğimi anladım bebeğimi
çççoooooookkk çoooooookkk
sen de bekle canım böyle sabırsız oldukça günler geçmiyo Allahtan çalışıyoruz da oyalanıyoruz
hafta sonu geçmek bilmiyo düşüne düşünee

mavicim canım inş en kısa zamanda gelir meleğin ama ne çok taktın sen şo three line olayına kendini hiç üzme tatlım bikere geldi bebiş yine gelicek....
özlemcim hoşgeldin ooohhhh ne ii yaptın hava değişimi olmuştur sanada kararın çok güzel zaten sen olumlusun inş bebiş gelicek mayısa kadar tatilde zor olan hamilelik başlangıcınıda geçirirsin allahın izniyle alhım hepimizin gönlüne göre versin....
burp bi kaç gün daha sık dişini zaten çok yoğun hatunsun nasıl geçtiğini anlasmamazsın hafta içinin zaten test gününe ne kaldı şurda şimdiden kendini ve eşini ve bizleri üzmeye hakkın yok ona göre....

e hadi geçmiş olsun bakalım.... inşallah öyle olur canım sende hamiş hamiş gidersin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…