Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya o kadar ilacı yükledim adet düzenin şaştı niye kendimi helak edeym daha eşimin durumunun ne olduğu bile belli değil .... inşallah iyilerşmiştir ve hçbir şeye gerek kalmaz bakalım bize düşen görevi yapalım gerisi allahtan......

özlem süper karar bence
iiiinşallah gerek kalmıcak aşılamaya

bugüün çıldırdım ya çok istiyorum bebeğimin benimle olmasını
niye böyle oldu anlamadım bu ay çok istiyorum
ve üzülüyorum olmıcak diyeeee

canım valla iyi geldi.. inşallah güzel dileklerin beni bulur canım ya.... mayısa kadar gelsin kurban keseceğim unutursam siz hatırlatın :))) evet olumluyum neden çünkü 1 yıldır yaşadığımı ben biliyorum ve ben istiyorum diye olan değişen bir şey yok bıraktım kendimi ben artık olayın akışına ne yapayım.... ohhhhhhh kafam kulağım rahat sefam olsun..... rabbim bana da verir inşallah emanetimi:)))

öyle canım ya o kadar ilaç acı ne gerek var ... verecek olan rabbim aşılamaya gerek kalmadanda verir sonuçta.... inşallah olur canım ya aşılamada benim canım çok yanmıştı tekrar yaşamak istemiyorum n olur rabbim daha fazla kimseye aratma:Saruboceq:
bende senin gibi o kokuyu hissetmek istiyorum ay benim biyolojik saat çok fena çalışıyor .... gel bebeğim ne olur bekletme anneyi babayı....:CüvCüv:

ben kaçtım özlem yarına kıyafet hazırlıcam
yine okul var yarın(((
salı da kayınvalidemler

hafta sonuna da adet gelirse
vay halime
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canlarım bugun cok yogundu bi türlü giremedim simdide kayınvalidemlerdeyim
haber vereyim size dedim yatmadan okurum sekerler yemek hazırlanıyor yardım etmek lazım

valla dayanamadım sekerler okudum napıyım bekleyemeceyecekt
m
diyceklerki " geline bak bişeyler yazıp duruyor hahahah cok komik hoşuma gitti

gamzecim üzüldüm canım ama her şer de bir hayır vardır böyle düüşün.senin önce esinle sorunlarını halletmen lazım belki bu yuzden olmuyordur bebeğin.sen herşeyden önelisin lütfen üzme kendini
özlemim hoşgeldin özledik seni
tuanay hanım hala yok cicişler napsak

canım bende sizleri özledim:)) tuanayı sen zopala....

kayınvaliden neler yapmış bakalım ohhhh ne güzel anneler yanlarında keyif sizin valla .... yazık banaaaaaaaaaaaaaa........ afiyet olsun güzelce ye ama kaçırma tatlım....

bugun hiçbirşey yiyecek vakit bulamamıstım onun için biraz kacrıdım yaaa
tatil nasıldı sen anlat

Ben geldim şekerler,inanın o kadar yoğun bir dönem geçiriyorum ki,cuma Kıbrıstan döndüm.Dün kuzenimin düğünü vardı,koşuşturmaca içindeydik.Bugün eşime biraz vakit ayırdım,yazık ilgisiz kaldı kaç gündür :) ışte böyle...
ÖSLEMıM tatlım sen de hoşgeldin.Ilgazın havası iyi gelmştir inşallah.Bence sizin işiniz mayısa kadar kesin olacak.Bir kuzu çeviririz artık,adak ya sen yiyemezsin,biz senin karşında güzelce yeriz :)
Burp,seni bu sefer daha pozitif görüyorum sanki,inşallah Rabbim,sonucu da pozitif olur.Boşver son ana kadar,sonucu alıncaya kadar hamile gibi hisset kendini.
Bebing,tatlım seni çok özledim,seni yarın arayacağım bir sesini duymak istiyorum yaaa...
Nursimcim ve Gamzecim,hayal kırıklığınızı çok iyi anlayabiliyoruz,aynı duyguları hep beraber yaşadık.Ama inançlı kullarız.ıçimiz kan ağlasada,hayırlıısı buymuş,hayırlısı olsun deriz.Umarım sevinçli hayırlarla karşılaşırız tez zmanda inşallah...
Denizcim,bebek yüzlü arkadaşım,sen nasılsın tatlım,seni de çok özledim...
Mavicim,bu ayın doğal sürprizi senden gelse ne hoş olur...Sende bu umut ve istek ve inanç varken,ben neden olmasın diyorum sadece..Büyük ihtimal olacaktır da...
Geriye Semram kaldı,temizlik bitmedi galiba güzel anne,sen nasılsın???

sağol tuanaycım iyiyim.temizlik bitermi yawwww..ama bugün bütün gün yattım,sadece akşam terasda balık yaptım onun dışında hiç bişey yapmadım.sen nasılsın?kıbrıs nasıldı?ohh gezdin geldinn.bende istiyorum tatile gitmek yaaaa....belki 23 nisanda artık:-(

burpcum yaaaa sen 6. günde çift çizgi görsen inanıcakmısın ki sanki,o zamanda diceksin ki ilaçların etkisii::--((

canım 6. günde çift çizgimi olur.ben 12. günde bile görememiştim 15. günde kanda öğrendim daha sonra tekrar şu zımpırtı testten yaptım şu çift çizgiyi görrim die ancak 16.- 17. günde gördüm,halada saklıyorum .
inşallah seninde aynen benim gibi olucak,ama olumsuz olursan olmaz bunu böyle billl..

oooh be nihayet yakaladım birini
denizim ada ve annesi ii akşamlar kızlaaar

tuanay güzel dileklerin için sağol tatlım inşallah

sonunda gelebildim
ilk önce deniz arkadaşım hoşgeldin anlattıklarını okurken gözlerim doldu buna inan içinde her hareketini hissetiğin bebeğini kaybetmek çok zor olsa gerek..aramıza tekrar hoşgeldin..

tuanayım canım hoşgeldin kıbrısta yaşanmaz ama gezmek için güzel bir yer.. zaten ne kadar ki ülkenin bir ucundan bir ucu 2 saat.. 1 günde gezilir..haa dağın tepesindeki tanka çıkmak biraz zaman alabilir..
bu arada bende seni çok özledim:)))

gamzecim ne desem boş bu olayı 3 kere yaşadım2 aşılama 1 tüp bebek..
şimdiden kahredersen olmaz ki bence nursimin dedikleri doğru biraz kafanı dinle eşinle kendinize zaman ayırın her şey yoluna girer bebeğin geleceği zamanda var bizde onu bekliyoruz tatlım..

semracım ALLAH KAVUŞTURSUN ağlama sakın adayı da üzme 2 ay sonra tekrar kavuşacaksın ne mutlu sana..evi de güle güle kirlet..

özlemcim tatil iyi gelmiştir değişiklik olmuştur ne güzel....ve deee aldığın kararı bende destekliyorum inşallah tedavilere gerek kalmadan kendiliğinden gelir benimde kistimin yineleme olayı olmasa bende 6 ay falan beklerim ama göze alamıyorum 3. ameliyatı kaldıramam...

bebişim beni en çok sen merak etmişsin çok mutlu oldum çok yoğun bir hafta sonuydu öncesinde temizlik misafir dünde bebiş göremeye gittik ordan da başka arkadaşlara sabah 5 te geldik malum 2 de kalktık pc yi de hallettik normal yaşantıma döndüm çok mutluyum..

burpcum tek umudumuz sen kaldın ne olur artık şu şanssızlığımızı kıralım bize umut ol tekrar içimize heyecan dolsun..senin için dua ediyorum canım benim...

mavimcim inşallah bu ay olmazsa önümüzdeki ay deneme şansın var benim o da yok eşim martın ilk haftası gidiyor yine çekilmez 60 gün bu sefer 15 gün daha fazla bende adet olunca ilaca başlayacağım mantıken...

ortam kalabalık valla iyi kaynatmışsınız hafta sonu..
ben tekrar bunalıma girdim kızlar eşimin de yarın doğum günü saat 12 yi geçmeden düzelmem lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…