özlem doğru bir karar almışsınız allah sonunu güzel nasip eder inşallah baksanıza bu tedaviler tamamen hikaye para tuzakları resmen hastaneleri ilaç firmalarını zengin ediyoruz
mavicim haklısın biraz erken test yapmış olabilirim ama çıkmayınca çıkmıyor işte sonuç umarım treee line zımbırtın normale dönmüşsündürde bari sen görmezsin kırmızıları
mavicim canım inş en kısa zamanda gelir meleğin ama ne çok taktın sen şo three line olayına kendini hiç üzme tatlım bikere geldi bebiş yine gelicek....
özlemcim hoşgeldin ooohhhh ne ii yaptın hava değişimi olmuştur sanada kararın çok güzel zaten sen olumlusun inş bebiş gelicek mayısa kadar tatilde zor olan hamilelik başlangıcınıda geçirirsin allahın izniyle alhım hepimizin gönlüne göre versin....
burp bi kaç gün daha sık dişini zaten çok yoğun hatunsun nasıl geçtiğini anlasmamazsın hafta içinin zaten test gününe ne kaldı şurda şimdiden kendini ve eşini ve bizleri üzmeye hakkın yok ona göre....
özlem süper karar bence
iiiinşallah gerek kalmıcak aşılamaya
bugüün çıldırdım ya çok istiyorum bebeğimin benimle olmasını
niye böyle oldu anlamadım bu ay çok istiyorum
ve üzülüyorum olmıcak diyeeee
gamzecim üzüldüm canım ama her şer de bir hayır vardır böyle düüşün.senin önce esinle sorunlarını halletmen lazım belki bu yuzden olmuyordur bebeğin.sen herşeyden önelisin lütfen üzme kendini
özlemim hoşgeldin özledik seni
tuanay hanım hala yok cicişler napsak
oooh be nihayet yakaladım birini
denizim ada ve annesi ii akşamlar kızlaaar
tuanay güzel dileklerin için sağol tatlım inşallah
ben kaçtım özlem yarına kıyafet hazırlıcam
yine okul var yarın(((
salı da kayınvalidemler
hafta sonuna da adet gelirse
vay halime
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?