Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çıldırmış vaziyetteyim kızlar
sürekli bu ay olsun bu ay olsun deyip duruyorum bile bile
eşim de olur deyip duruyo
niye böyle oldu bilmem bugünkü hamile misafirim etkiledi heralde
durup dururken heyecan basıyo kalbim hızla çarpıyo

ve ben olmadığını biliyorum burp gibi oldum aynı şimdi ne iyi anlıyorum onu((
haftaya bugün çok üzülücem biliyorum
bile bile de çok istiyorum
keşke yapabilecek bişeyim olsa(((
mucize olsa. zor da olsa gelse bebeğim (((

ne güzel koşuşturmacalar bunlar allah eksik etmesin böyle sevinçleri:))
ay birtanem inşallah dediğin gibi olurda kuzuyu çeviririz ben yemesemde olur.... güzelce yiyin afiyet olsun şimdiden ... ılgaz kaçamağı iyi geldi sende moral toplayıp ,para kaybetmişsin ha opuyorumnanaktan

inanmıyorum ya
çok güzel hareketleri izliyoruz
2 tane hamile skeci var
havuçlu anne bile hamilee
zaten melekler korusundaki muallanınkini zor atlatmıştım:))

kızlar yaa bir şey oluyor rahim kasıılmalarım vardı ama son iki saattir artık dayanılmaz oldu sanki iltahabi bir durum var internetten araştırdım perviks iltihabı falan diyor yarın hem kurs var hem dersim var geçen hafta iptal etmiştim dersi yarın edemem inşallah bu ağrı geçer karnımın derinliklerinden sanki rahmimden döl yoluna doğru aşağıya doğru batmalar oluyor çok huzursuz edici bebeği geçtim kötü bir şey olmasa bari enfeksiyon dış gebelik falan ((((((((( şimdi uyumaya çalışacağım bu ağrıyla nasıl uyuyacağım bilmiyorum ama yarın erken kalkacağım
dua edin ne olur kızlar bir bu eksikti
semracım seninde rahmin tersti hamileliğinin ilk döneminde böyle bir şey yaşamışmıydın

canım kendini fazla kaptırma ama umutsuzluğa da kapılma ... inşallah miniğinin kalbi senden daha hızla atar:Saruboceq:

iyiakşamlar mavicim...mavi teyzoş iyiakşamlar..

denizcim h.g özledik seni yaww..canım üzülme nolursun,bak yarın kocişinin doğum günüymüş düşünme böyle şeyleri,onada hissettirme allah nasip ederse en yakın sürede seneye kocişine doğum gününde bebeğinizi hediye edersin.güzel şeyler düşünün güzel olsun...

lütfen denizcim iyi düşün içini sakın karamsarlık kaplamasın olucak ben eminim.dua ediyorum her gece yatmadan sizlere..

ben sana birşey diyeyim mi benim yan komşumda aynen böyle tarif ediyordu sanki bir güç rahmimi aşağı doğru çekiyor gibi diyordu aha bak hamile ayyyy inşalah sende öylesindir ya... daha önce hiç olmuş muydu sende böyle birşey? hem niye kötüye yoruyorsun hep bir kere de hayra aç şu ağzını....lmaz:

o derinleri tırmalayan bebeklerdir inşallaaaahhhhh
hiç korkme burp o batmalar iyiye alamet gör bak ben demiştim dicem inşallah

valla semram doğru söylemiş bu kezde ilaçtan derdin sen umutsuz vaka:)))

canım kendini fazla kaptırma ama umutsuzluğa da kapılma ... inşallah miniğinin kalbi senden daha hızla atar:Saruboceq:

biliyorum özlem genelden umutluyum ama bu aydan umudum yok
ama böyle oluyo engel olamıyorum
ne kadar geç yüzleşirsem o kadar iyi olacak gibi geliyo
bu ay olmayacağı belli ama
gönül işte
olsun olsun deyip adet günümde de dibi görmek iyi gelecek aklım başıma gelir de bi daha yapmam belki:)))

canım hayır yaşamadım ama benim en yakın arkadaşımda hamile,salı günü doğum yapıcak onunda rahmi ters oda gebeliğin ilk üç ayında çok ağrı çekmiş.rahimin fizyolojik yapısıyla ilgisi olabilirmi sence?doktorunu arasana canım hemen.dayanılmıcak bişyse..ılık bir duş al iyi gelir..

ya kızlar mükemmelsiniz vallaha ilaç gibisiniz inşallah siizin güzel gönlünüzden geçen gibidir sizleir çok seviyorum gene her zamanki gibi moral verdiniz bana öylemi diyorsunuz ama yerimde duramıyorum ağrıdan bir aksilik var gibi geliyor

ooooooooooooooooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
bütün kızlar toplandık toplandık toplandık
sorduk niye yıprandık yıııprandık yıprandık:)))))))))))))))
veletler ne hale getirdi bizi ada hariç:))

denizim desteğin için teşekkür ederim inşallah gerek kalmadan nasip olur canım ben beklemek durumunda olduğum için bu kararı aldım ama sizin böyle bir durumunuz yok ... herkes kendine en çok uyanı yapmak durumunda keşke bizde kolayca hamiş kalabilsek inşallah rabbim bizede verecek canım... şimdi senin tam olarak ne zaman başlıyor tedavi tatlım?

semracım ılık duştan sonra daha kötü oldu malesef bu bana sanki iltahabi durum gibi geliyor şimdi doktoru arasam ne diyeecekki yarın gel diyecek bende gidemem çok yoğunum yarın ://////

o kadar alışmışız ki aksiliğe bi gün biteceğini düşünmeye bile çekiniyoruz

haaaaaaaaa şöyle hizaya geeeeeeeeeeeelllllllllllllll
duşunu al ama semra nın dediği gibi ılık
mis gibi uyu mışıl mışıl
az kaldı:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…