bugun hiçbirşey yiyecek vakit bulamamıstım onun için biraz kacrıdım yaaa
tatil nasıldı sen anlat
bende bazen senin yerinde olmak isterdim özlemcim
herşeyn zorlu bir tarafı var sonucta...
ne güzel koşuşturmacalar bunlar allah eksik etmesin böyle sevinçleri:))Ben geldim şekerler,inanın o kadar yoğun bir dönem geçiriyorum ki,cuma Kıbrıstan döndüm.Dün kuzenimin düğünü vardı,koşuşturmaca içindeydik.Bugün eşime biraz vakit ayırdım,yazık ilgisiz kaldı kaç gündür :) İşte böyle...
ÖSLEMİM tatlım sen de hoşgeldin.Ilgazın havası iyi gelmştir inşallah.Bence sizin işiniz mayısa kadar kesin olacak.Bir kuzu çeviririz artık,adak ya sen yiyemezsin,biz senin karşında güzelce yeriz :)
Burp,seni bu sefer daha pozitif görüyorum sanki,inşallah Rabbim,sonucu da pozitif olur.Boşver son ana kadar,sonucu alıncaya kadar hamile gibi hisset kendini.
Bebing,tatlım seni çok özledim,seni yarın arayacağım bir sesini duymak istiyorum yaaa...
Nursimcim ve Gamzecim,hayal kırıklığınızı çok iyi anlayabiliyoruz,aynı duyguları hep beraber yaşadık.Ama inançlı kullarız.İçimiz kan ağlasada,hayırlıısı buymuş,hayırlısı olsun deriz.Umarım sevinçli hayırlarla karşılaşırız tez zmanda inşallah...
Denizcim,bebek yüzlü arkadaşım,sen nasılsın tatlım,seni de çok özledim...
Mavicim,bu ayın doğal sürprizi senden gelse ne hoş olur...Sende bu umut ve istek ve inanç varken,ben neden olmasın diyorum sadece..Büyük ihtimal olacaktır da...
Geriye Semram kaldı,temizlik bitmedi galiba güzel anne,sen nasılsın???
çıldırmış vaziyetteyim kızlar
sürekli bu ay olsun bu ay olsun deyip duruyorum bile bile
eşim de olur deyip duruyo
niye böyle oldu bilmem bugünkü hamile misafirim etkiledi heralde
durup dururken heyecan basıyo kalbim hızla çarpıyo
ve ben olmadığını biliyorum burp gibi oldum aynı şimdi ne iyi anlıyorum onu((
haftaya bugün çok üzülücem biliyorum
bile bile de çok istiyorum
keşke yapabilecek bişeyim olsa(((
mucize olsa. zor da olsa gelse bebeğim(((
inanmıyorum ya
çok güzel hareketleri izliyoruz
2 tane hamile skeci var
havuçlu anne bile hamilee
zaten melekler korusundaki muallanınkini zor atlatmıştım:))
kızlar yaa bir şey oluyor rahim kasıılmalarım vardı ama son iki saattir artık dayanılmaz oldu sanki iltahabi bir durum var internetten araştırdım perviks iltihabı falan diyor yarın hem kurs var hem dersim var geçen hafta iptal etmiştim dersi yarın edemem inşallah bu ağrı geçer karnımın derinliklerinden sanki rahmimden döl yoluna doğru aşağıya doğru batmalar oluyor çok huzursuz edici bebeği geçtim kötü bir şey olmasa bari enfeksiyon dış gebelik falan((((((((( şimdi uyumaya çalışacağım bu ağrıyla nasıl uyuyacağım bilmiyorum ama yarın erken kalkacağım
dua edin ne olur kızlar bir bu eksikti
semracım seninde rahmin tersti hamileliğinin ilk döneminde böyle bir şey yaşamışmıydın
kızlar yaa bir şey oluyor rahim kasıılmalarım vardı ama son iki saattir artık dayanılmaz oldu sanki iltahabi bir durum var internetten araştırdım perviks iltihabı falan diyor yarın hem kurs var hem dersim var geçen hafta iptal etmiştim dersi yarın edemem inşallah bu ağrı geçer karnımın derinliklerinden sanki rahmimden döl yoluna doğru aşağıya doğru batmalar oluyor çok huzursuz edici bebeği geçtim kötü bir şey olmasa bari enfeksiyon dış gebelik falan((((((((( şimdi uyumaya çalışacağım bu ağrıyla nasıl uyuyacağım bilmiyorum ama yarın erken kalkacağım
semracım seninde rahmin tersti hamileliğinin ilk döneminde böyle bir şey yaşamışmıydın
burpcum yaaaa sen 6. günde çift çizgi görsen inanıcakmısın ki sanki,o zamanda diceksin ki ilaçların etkisii::--((
canım 6. günde çift çizgimi olur.ben 12. günde bile görememiştim 15. günde kanda öğrendim daha sonra tekrar şu zımpırtı testten yaptım şu çift çizgiyi görrim die ancak 16.- 17. günde gördüm,halada saklıyorum .
inşallah seninde aynen benim gibi olucak,ama olumsuz olursan olmaz bunu böyle billl..
canım kendini fazla kaptırma ama umutsuzluğa da kapılma ... inşallah miniğinin kalbi senden daha hızla atar:Saruboceq:
o derinleri tırmalayan bebeklerdir inşallaaaahhhhh
hiç korkme burp o batmalar iyiye alamet gör bak ben demiştim dicem inşallah
ya kızlar mükemmelsiniz vallaha ilaç gibisiniz inşallah siizin güzel gönlünüzden geçen gibidir sizleir çok seviyorum gene her zamanki gibi moral verdiniz bana öylemi diyorsunuz ama yerimde duramıyorum ağrıdan bir aksilik var gibi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?