Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gamzecim benim senin avatardaki gibi maviş gözlü bebeğim olması için genetigimizle oynaanması lazım yada kocam süphelenir yani ikimizde esmer sayılırız.
ama suda var benim anam babam tarafı bayagı sarısın hatta ben dısında herkes renkli gözlü
eşimin tarafındada az da olsa var eee
ozaman ihtimal dahilinde mavi olmasada ela olabilir

bebingim vücudun sinyal veriyorsa kapat tükanı 2 gün dinlen be güzelim yazık sana....
vay be 37 yaşında ve ilk seferde tutturdu ha maşallah valla ...
benim de hayalim hep tek çocuktu ama eşim isteyince bende 2.yi düşünmeye başladım sanki ilki olmuş gibi:)) genç anne olamazdım ben zaten....
3 ay uyumakta ne biz sensiz ne yaparız ya....
burpa dediğin aklıma geldi de güldüm delirir valla evim içinde benim tatlım ya ama çok şirin olur bence...

burpum ya aç önümüzü artık ben koşa koşa gelmek istiyorummmmmmm ......... ilk kez geciktim diyorsun çok umutlandım valla ben ve de çokkkkkkk heyecanlıyım ay ne olur olsun ya....

kız dükan kapanır amanın kimseler duymasın.Allah korusun cenaze bile olsa kapatmaz esnaf dükkanını.sanki 40 yıllık esnafmısım gibi konustum.duramam evde dükkan kapalı rahat edemem
ancak bırakabilirim onada zırt pırt ararlar bugun bi bankaya gittim 10 kere aradılar geri döndüm.
ilki oldu 2. ciyi düşünükoy sen özlemcim cünki arkası cabuk gelicek yol acılmıs olucak kazayla 3 bile olabilir yada üçüz.zor olur tek cocuk.yazık annesi.kardes iyidir.
37 yasında olan hatun ilk seferde tuturdu valla.ama takmıcakasın diyor o nasıl olcak

özlem hanım nerelerde ya
bak zopalıcam seni ben hasta hasta laf yetiştiriyorum size

tuanay zaten ayrı adını bile anmıcam görecek

denizim sen gaf yapmısın kimliğini deşifre etmesen diyorum

kızma bana canım ya... 2 gündür öyle bir uykum varki anlatamam gözümü açamıyorum ben...

sonucta ilaçlar illa geciktircek diye bişey yok biliyorsunuz ben iki seferdede erken olmuştum.
haydi burp haydiiiiii
yalnız bu hamile kalınca bizi unutur yok suram agrıdı yok midem bulandı

evet ya bende tam onu soracaktım ne oldu geldimi misafirler
neler hazırladı diyee
amanın yoksa özlem sende mi hamilsein uyku durumu filan
ah düşünsenize bu ay herkesler hamile ne gülerim

özlem hanım facebook larda fink atılıyor buralara ugranmıyor neler oluyor anlat bakalım

:))) hafiye misin sen ya yakalandım yine.... benim tarla olmuşta onu hallettim şekerim bitince geldim ... aslında açık bırakıyorum bazen işimi yapıyorum hep önünde değilim aslında....opuyorumnanaktan

:))) hafiye misin sen ya yakalandım yine.... benim tarla olmuşta onu hallettim şekerim bitince geldim ... aslında açık bırakıyorum bazen işimi yapıyorum hep önünde değilim aslında....opuyorumnanaktan

biraz hafiyelik var tabi ozaman bizim sayvereliniortakfayıda acık bırak benim psikolojim rahat etsin

valla bende ilk gördüğümde öyle dedim çok şekersin maşallahhhhhhhhhh ....

gamzeeeeee benide unutma ha....:Saruboceq:

cnm önemli birşey değil azcık bağırdım çağırdım stres attım hepsi bu kadar dur yine sinirlenme geçti gitti arada gelir bana sağdan sağdan iştee
cnm gerçekten manken olmadım fotomodel olsaydın ii olurdu
eniştee kıskanç desene eee ne yapsın byle fıstık gibib birini bulmuştaa nasıl kıskanmasın dimi yaaazemuszemus

ay ben hiç anlamam ki şekerim bizde hiç esnaf yok(
evet şu yolları bir açsam 6 aylık olsun yapacam valla.... nasıl takmayalım ya keşke rahat olabilsek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…