özlem hanım nerelerde ya
bak zopalıcam seni ben hasta hasta laf yetiştiriyorum size
tuanay zaten ayrı adını bile anmıcam görecek
denizim sen gaf yapmısın kimliğini deşifre etmesen diyorum
özlem hanım facebook larda fink atılıyor buralara ugranmıyor neler oluyor anlat bakalım
cnm benim iiyim Allaha şükür bi güzel kavga ettim dün rahataldım:))))))
:))) hafiye misin sen ya yakalandım yine.... benim tarla olmuşta onu hallettim şekerim bitince geldim ... aslında açık bırakıyorum bazen işimi yapıyorum hep önünde değilim aslında....opuyorumnanaktan
eevet özlem hiç gözükmüyor ya ben denk gelemiyorum
ay canım ya güzel buldugun için beni çok mutlu oldum sinirim geciverdi.ah ben manken olacaktım da eşim engel oldu ayrılırız dedi adam cıktı işin içinden.fotomodel bari olsaydım ya
gamzecim niye kavga ettiniz anlamadım simdi ben.aaaa kızarım bak kavga yok
sen burp e dua ederken banada dua et lütfen.
özlemcim azcık akıllıyımdır ama kendime pek faydam olmaz.
denizin cay kararmıstır artık özlemcim yenisini demleyelim
bizde mi beklicez 36 yasına kadar Allah yazdıysa bozsun.
ay canım ya güzel buldugun için beni çok mutlu oldum sinirim geciverdi.ah ben manken olacaktım da eşim engel oldu ayrılırız dedi adam cıktı işin içinden.fotomodel bari olsaydım ya
gamzecim niye kavga ettiniz anlamadım simdi ben.aaaa kızarım bak kavga yok
sen burp e dua ederken banada dua et lütfen.
kız dükan kapanır amanın kimseler duymasın.Allah korusun cenaze bile olsa kapatmaz esnaf dükkanını.sanki 40 yıllık esnafmısım gibi konustum.duramam evde dükkan kapalı rahat edemem
ancak bırakabilirim onada zırt pırt ararlar bugun bi bankaya gittim 10 kere aradılar geri döndüm.
ilki oldu 2. ciyi düşünükoy sen özlemcim cünki arkası cabuk gelicek yol acılmıs olucak kazayla 3 bile olabilir yada üçüz.zor olur tek cocuk.yazık annesi.kardes iyidir.
37 yasında olan hatun ilk seferde tuturdu valla.ama takmıcakasın diyor o nasıl olcak
bizim topiği bi okutalım ne bu herkesin uykusu var.....
hem facede uyku olmuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?