yoksam gamzecim sen mi nazar degirdin bana
ben cok inanırım nazara sürekli ananeme babama okuturum kendimi eşimede rahatlarım öyle[/QUOT
aşk olsun cnm ben feddan bir insanmıyımda nazarım değecek ben sana iltifat ediyorum sen ne diyorsun değmez nazarım benim tam tersi bana nazar değer biri evin güzelmiş der o gider ben bişey kırarım bende inanırım nazara hemde ben yazımın sonuna nazar boncuğu ekledimlmaz::1closedeyes:
evet ya bende tam onu soracaktım ne oldu geldimi misafirler
neler hazırladı diyee
amanın yoksa özlem sende mi hamilsein uyku durumu filan
ah düşünsenize bu ay herkesler hamile ne gülerim
biraz hafiyelik var tabi ozaman bizim sayvereliniortakfayıda acık bırak benim psikolojim rahat etsin
kızma örtmenimolumunekankayizsmile
gamzecim benim senin avatardaki gibi maviş gözlü bebeğim olması için genetigimizle oynaanması lazım yada kocam süphelenir yani ikimizde esmer sayılırız.
ama suda var benim anam babam tarafı bayagı sarısın hatta ben dısında herkes renkli gözlü
eşimin tarafındada az da olsa var eee
ozaman ihtimal dahilinde mavi olmasada ela olabilir
tatlı cadı seni ayyy sen nasıl kavga edersin ki şaşırtma beni çok yumuşak huylu gibisin ....
valla bende ilk gördüğümde öyle dedim çok şekersin maşallahhhhhhhhhh ....
gamzeeeeee benide unutma ha....:Saruboceq:
valla var yaaaa ben girmesem bu yazıları kim yazıyor :)) kızacam bakopuyorumnanaktan
yaaaaaaaaa sen öyle san ben eşime gelince caanavar kesiliyorum kötükedihüso:mymeka:
benm tersim b..kt..r kaydirigubbakcemile3..
öylee yaa tatlım Allah başımızdan alı komasın seni
özlem bende karadenizliiyim ama karadenizllierin yüz karası çay içiyorum iki günlük çayı keyifle içerim :))) apaçık ve bir çay fincanına 4 tepeleme tatlı kaşığı şeker koyarım :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?