Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet ya bende tam onu soracaktım ne oldu geldimi misafirler
neler hazırladı diyee
amanın yoksa özlem sende mi hamilsein uyku durumu filan
ah düşünsenize bu ay herkesler hamile ne gülerim

ay inşallah canım ya hamiş olsam keşke:))) inşallah dediğin gibi olurda burada kahkahalar atarız......

cnm benim iki halamın çocukları evlendi onların ikisininde gözü ela babannenin gözü mavi 2 tane çocukları oldu bir gör maviş mavişş bazı insanlarında kadının renkli aama coçuğunun renksiz
benimde yeşil gözlerim eşimin ela annem abim yşil gözlü ama benim bebeğiminde nasıl olur bilemem inşş olurda sana söylerim:)

ya cadolozlar arkamı dönmemle kaynatmışsınız
jbase canım saol heyecandan manyamış durumdayım

bebing tepene tepene çıksın müşteriler inşallah maşallah daha ne istiyorsun delinin zoruna bak müşteri olsun işte bol kazanç demek sonra en pahalısından bebiş yaparsın o paralarla hatta inşallah beleş olur ya

özlem bende karadenizliiyim ama karadenizllierin yüz karası çay içiyorum iki günlük çayı keyifle içerim :))) apaçık ve bir çay fincanına 4 tepeleme tatlı kaşığı şeker koyarım :)))))

gamzecim senin kırmıızılar çekilene kadar yandı kocacın bence senin kırmızılar uzun sürecek tatlım çünkü kimyasal gebelik yaşıyorsun bence tatlım yoksa neden çıksınki kanda o değer ki bu da iyi bir şey en azından boş geçmemiş tutunmuş geçici olsada benim doktorum çok olumlu yorumlamıştı aşılamada kimyasal gebeliği

iyiyim gamzecim ne olacak benim halim bu hafta beni tımarhaneye tıkamazlarsa hiiiiiiç tıkamazlar

topiğimiz mubarek güzellik yarışması gibi facelerde görünce çok şaşırmıştım hekez birbirinden güzel sanki toplanmış özellikle

özlem bende karadenizliiyim ama karadenizllierin yüz karası çay içiyorum iki günlük çayı keyifle içerim :))) apaçık ve bir çay fincanına 4 tepeleme tatlı kaşığı şeker koyarım :)))))

sen nasıl karadenizlisin ya bayat çay içilir mi sen hiç rizede botanik parkta çay içmedin mi yani? ben şekeri keseli 10 yılı geçti alıştım artık şekerli içemiyorum valla:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…