Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tisim geldi ama yapmıyorum kocişin gelmesine biriktiriyorum idrar testi getirecek ama çıkmasada söz hiç üzülmeyeceğim semramdada geç çıkmış ya kanda çıksa bile çıkmayabiliyormuş benim kimyasaldada öyle olmuştu kanda çıktı idrarda çıkmadı üstelik benim ki geç yerleştirildi ya geç döllenme sayılır allaaaam olabilirmiki hamile ve ben kavramı bir araya gelebilirmi hanaaaa düşüncesi bile bir garip
benim kırmızılar mümkün değil gecikmez normalde çünkü 2-3 gün önceden kahverengi kanama gelir ama maşallaaah bembeyaaaaaaaaaaz maşallaaaaah allahım nooolur şu topiiin yüzünü güldür
eminim her biriniz benden fazla sevineceksiniz bunu yürekten hissediyorum çünkü herbiriniz için ben öyle hissediyorum havalara uçarım en azından bu uğursuzluk kalkar üzerimizdeki

valla bilmiyorum cnm bu ilk aşılama gibi değil ama fazla günü geçmedi bende bir anlam veremiyorum neden o kadar yüksek çıktı bide o kadar spermi veriyorlar kesin döllenir bence

ay canım yerim senin boncukklarını anne baba bebiş maşallah inşallah
sen bir sorsana bana 5 yaşında gittim rizeye türkiyenin gap hariç heryerini defalarca didik didik ettim ama rizeye hiç gitmedim aama kapsamlı bir tur planlıyorduk ama malum bebiş gelcek ertelemek lazım

ay inaşallah güzel bir haber alırız senden adamı kalpten götürmede:))) neden olmasın seni yazdan beri tanıyorum bir ara hamiştin o nasıl oldu peki?

ne güzel belirtiler bunlar ya ayy yırt artık şu karanlığı.........

eee bebingim bana az geliyosun demiş haklısın tatlım uyku düzenmin feleği şaştı... gözüm açılmıyor valla.. önceden işte yazıyodum şimdi işyerinde masa değiştirdim yani terfi ettim sayılır kanal operatörü oldum bir ay böyle geçicek., orasıda açıkta ve abilerle çalışıyorum pek açamıyorum ondan giremiyorum evde oluncada uyuyorum bide ev işi hiç bitmiyo be güzeller....
sanırım gamzemide faceden görmüşsünüz bende istiyorum... aman ha susunda topiğimizin fıstıklarına nazar değmesin.....

inşallah canım ya .... ha bu arada bizim enişte de rizeli nişan var demiştim ya hatırlarsan o da rize üniversitesinde yeni başladı göreve.... senden yani...
ben rizeye bayıldım hatta yerleşmeyi bil düşündüm valla bak....
boncuklarım güsel dimi:)))

aslında esim kıskanç sayılmaz ama kacırır baskaları diye korkmuştur
aman napalım gecmiş gitmiş mevzular
kocaya bagırmak yok cicim.
tatlı tatlı gecinin gelmesinler sagdan soldan.
bu arada hani idrarda cıkmıyor filan ya hemencecik gebelik ablamın cıkmıs günü geçmiş tahlili yapmıs tak diye çift çizgi.ben simdi hastayım ya bunlaıma girdim sandı yazık ya onun içinde üzülüyorum

kızlar yetişemiyorum sizlere azcık yavvaşşşşşşş:)))))
ben gidiyorum şekerler hepinizi öptüm kendinize iyi bakın yemek yiyeyim geleyim .:)))
bye byeee

cnm kanda 50 den yukarı olursa idrarda çıkıyormuş değerleri çok yükselmiş demkki ilk aşılamada bende yaptım çıkmadııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…