topiğimiz mubarek güzellik yarışması gibi facelerde görünce çok şaşırmıştım hekez birbirinden güzel sanki toplanmış özellikle
gamzecim senin kırmıızılar çekilene kadar yandı kocacın bence senin kırmızılar uzun sürecek tatlım çünkü kimyasal gebelik yaşıyorsun bence tatlım yoksa neden çıksınki kanda o değer ki bu da iyi bir şey en azından boş geçmemiş tutunmuş geçici olsada benim doktorum çok olumlu yorumlamıştı aşılamada kimyasal gebeliği
tisim geldi ama yapmıyorum kocişin gelmesine biriktiriyorum idrar testi getirecek ama çıkmasada söz hiç üzülmeyeceğim semramdada geç çıkmış ya kanda çıksa bile çıkmayabiliyormuş benim kimyasaldada öyle olmuştu kanda çıktı idrarda çıkmadı üstelik benim ki geç yerleştirildi ya geç döllenme sayılır allaaaam olabilirmiki hamile ve ben kavramı bir araya gelebilirmi hanaaaa düşüncesi bile bir garip
benim kırmızılar mümkün değil gecikmez normalde çünkü 2-3 gün önceden kahverengi kanama gelir ama maşallaaah bembeyaaaaaaaaaaz maşallaaaaah allahım nooolur şu topiiin yüzünü güldür
eminim her biriniz benden fazla sevineceksiniz bunu yürekten hissediyorum çünkü herbiriniz için ben öyle hissediyorum havalara uçarım en azından bu uğursuzluk kalkar üzerimizdeki
evet bu yıl bizim evde 3 boncuk olacak... anne , baba ve bebişş boncuğu:)))) aman nazar değmesin...
ay canım yerim senin boncukklarını anne baba bebiş maşallah inşallah
sen bir sorsana bana 5 yaşında gittim rizeye türkiyenin gap hariç heryerini defalarca didik didik ettim ama rizeye hiç gitmedim aama kapsamlı bir tur planlıyorduk ama malum bebiş gelcek ertelemek lazım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
bende çok şaşırmıştım yuh dedim bu kadarda güzellik olmaz dedim yani:)))
cnm önemli birşey değil azcık bağırdım çağırdım stres attım hepsi bu kadar dur yine sinirlenme geçti gitti arada gelir bana sağdan sağdan iştee
cnm gerçekten manken olmadım fotomodel olsaydın ii olurdu
eniştee kıskanç desene eee ne yapsın byle fıstık gibib birini bulmuştaa nasıl kıskanmasın dimi yaaazemuszemus
evet hepsii seçilmişşş özelliklede ben :)))))))))))))))))))))))))
aslında esim kıskanç sayılmaz ama kacırır baskaları diye korkmuştur
aman napalım gecmiş gitmiş mevzular
kocaya bagırmak yok cicim.
tatlı tatlı gecinin gelmesinler sagdan soldan.
bu arada hani idrarda cıkmıyor filan ya hemencecik gebelik ablamın cıkmıs günü geçmiş tahlili yapmıs tak diye çift çizgi.ben simdi hastayım ya bunlaıma girdim sandı yazık ya onun içinde üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?