Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
boncukların cok guzel özlemcim masallah...

burrp hadi haberini bekliyoruz....ah bi çift çizgi cıksa dimi

nursimcim hayırlı olsun terfin ne guzel daha cok yuksel inşallah.tabi girememen üzüyor beni olsun iş daha önemli

kızlar bu bile bir şeydi benim için biliyorsunuz aksilikler peşimi bırakmamıştı bir gün olsun umutlanamamıtım bile inanın bu bile benim için önemliydi bu bile yeter bana iki gün gecikmiş olması bile yeter

iyi akşamlar arkadaşlar.bugün aşılmamın 12.günü kahverengi lekem geliyor şimdi test yaptırma imkanım yok yarını beklemem lazım.böyle kanaması olupta hamile olan varmı ne yapmalıyım yaaa lütfen yardım edin.

bunu hatırlatırım sonra sana ona göre bakklaelaelaelaelae

asağıda 6 kişi var inanamıyorum....

semra bebişini görüyor şimdi
hadi şeker fotoları yolla bize

hanaa aynı ağrıdan başladı gene demekki banyodan sonra oluyor bu ağrı bukadar tesadüf olamaz

kızlar siz benim ilk aşılamanın detaylarını bilimiyorsunuz dimi sibelce deydim ben

ilk aşılamada 75 puregonla fıstık gibi 3 yumoşoluştu herşey yolunda gitti hiç bir aksilik çıkmadı bende hiç şans vermiyordum aşılamaya öylesine denedik aşılama çok başarılı oldu ne ağrı ne sızı ertesi gün denize gittim yüzdüm gezdim dağa tırmandım 3 saat kaybolduk şelaleyi ararken çok yorulmuştum neyse herzamanki gibi erkenden kırmızılar teşrif etti hemde eşimin doğum gününde ağlayarak pasta üfledik hastane beni zorla teste çağırdı gittim kan verdim ultrasona girdim orada iki tane kist gördü doktor ben aşılamam negatif diye cevap vermiştim bir sonraki aşılamayı planladık doktorla eve geldim birgüzel baiyleysli kahve içtim nasıl attlıyom zıplıyoum alt kata merdivenleri üç beş atlayarak iniyorum müzik koydum tepindim tatilden dönmüştük bavulu yerleştirdim ağır kaldırarak hani aşılamada kastım ya biraz kendimi acısını çıkarıyorum saat 4 de bir telefon hamilesiniz ama düşük yapıyorsunuz demesinmi allaaah benim kalbim güm güm hemde o ultrason çıktısındki iki zımbırtı ikiz bebişmi diye kalbim yerinden fırlayacak bana progynex iğne vurun dedi ben iğnenin adını yazdım kağıda atladım arabaya ama yok kaza yapacam manyak gibi kullanıyorum ışıklarda ki çocuklardan su aldım bir alay para verdim mutluluktan içeyim dedim heyecandan heryerime döktüm hastane hastane dolaştım merkez evime uzak o saatte gitmek istemedim eve yakın hastaneleri dolaştım allahım çıldıracaktım hiç bir yerde bulamadım en sonnunda eczanenin birinde buldum yalvar yakar vurdurttum iğneyi yasak normalde biliyorsunz salak kız zaten biber biber yaktı bir hafta adım atamamıştım yanlış yapmıştı iğnyi neyse iki gün sonra bir test daha yapıldı değer düşük çıktı bu sefer ben iğne vurdurmayacağım dedim madem değer bukadar düşük mümkün değil çıkmaz dedim zaten deli gibi kanamam vardı 10 gün sürdü kanamam
kan değerlerim 22 den 18 e 33 e 17 ye gibi oynadıda oynadı tam bir ay gün aşıırı kan tahlilli yaptırdım deeğerim sıfırlanmadanda ikinci aşılamayada geçemedik ki okul açılmadan aradan çıksın istiyordum stresten geberiyordum 0 landığında mutluluktan havalara uçmuştum yani herşeyin hayırlısı kızlar
az çekmedim yaaaa (((( bunda olumluyu alsamda böyle şeyler yaşamaktan korkuyrum korkularımız hiç bitmiyor

bebing sen beni transferde görseydin berbat bişi yaaa transfer çiş manyaa oluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…