Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

teşekkür ederim birtanem diğer boncuklarda arkadaşlarım için sizede değmesin nazar:)))

Kızlar güzel haberler bizi bekliyor sanıyorum,burp bence oldu bu sefer,inşallah Allahım inşallah yaaa.....

bilemiyorum tuanay sonuçta ortada fol yok yumurta yok :) ana fol foliküldenmi geliyormuş acep bak şimdi keşfettim elle tutulur bir adet gecikmeside yok testtede çıkmıyor henüz ama ne biliim helecan yaptım
özlem ders olsun bize bak ben sonucu alana kadar iş yapmıyorum bu sefer

bir yarım saaaate kadar idrar testi yaparım da söner havam :)))))))))))))))))))))))

burp sevindir bizi hadi benim moral ekslerde geziyor.yarını beklemek beni öldürecek sanırım banada dua edin yaa hatta hepimize edelim rabbim hepimizi güldürsün bizde bebişlermizin kokusunu damarlarımıza kadar çekelim inşaalllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh.aminnnnnnnnnnnn

ya kızlar benim her şeyim bir anormal demin ne yaşadık anlamış değilim eşim geldi banyoda testi yaptımm önce ilk çizgi çıktı sonra incecik bir pembelik gördüm o pembelik kabardı kabardı kapkalın bir pembelik oldu biz eşimle hobareeey geçtik içeriki odaya geberiyoruz mutluluktan hani insanın inanası gelmez ya tekrar tekrar bakar bir döndükkü hiç bir şey kalmamış sadece tek çizgi bu neydi şimdi aletmi bozuktu bir şey anladıysam arap oliiiim avatar resmimdeki gibi allah önce eşşeeğini kaybettirir sonra buldurur bize önce buldurdu sonra kaybettirdi

ay öyle şey mi olur ya ne demek öncesi sonrası allah allah... ya bu arada eşin bir tane mi test almış niye fazla almamış sende tis çoktu:))) hem bu testi bence sabah yap kesin olsun ... ay yine komşumu örnek vereceğim onunda akşamki silikken sabahki net çıkmış o nedenle sabah yap bence....

Burpcum test anormal, siz değilsiniz merak etme.Hemen yeni bir test ya da en yakın poliklinik net sonucu verir bize.

silik milik özlemim komşunun çıkmış benimki cillop gibi şimdi çizgi mizgi kalmadı o neydi öyle kocaman kalın bir iikinci çizgi kesin bozuktur yaaaa ikinciyide sabah yapacağım testin ne bileyim yaaa off bıktım vallaa

bencede zaten en sağlıklısı test gününü beklemek ama gelde anlat işte bulandırıyoruz kafamızı bir böyle maceram eksikti ama çok komiktik serap görmüş gibi ama prova yaptık salak gibi bi 30 sn kutlama yaptık :))))))))))))))

burpcum cnm bendede öyle olmuştuu 2 çizgi yayıldı kocaman bi kırmızılık vardı öyle kaldı ama ben o gün hasta oldum yanlıştı test
inşş sen öyle olkazsın cnm benim sabah aç karnına ilk idrarda çıkar derler sende sabah yap hayırlı haberini dört gözle bekliyorum valla canım benim

burpcum ya o test yanlış bence sen kalbini ferah tut yarın sabahtan yap hem zaten testlerde ne diyor sabah yapın diyor acele etme....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…