Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
valla bende hiç sekmedi testler hep negatifti yoktu bir kez çifti gördüm ve hamiştim... bence sende hamişsin :)))

burpum mutlu oldun mu rahatladın mı eğer öyle bir ruh halindeysen bu bize yeter... en azından strres yapmadan rahatça beklersin pardon bekleriz:))) ama ben yarın geç gelirim hem sen kanda baktırsana daha kesin olur tatlım ya...

kızlar ben 2 aşılamadan sonra laporoskobi yaptıracağım kararsızım ne yapıyım sizce aranızda yaptıran varmı?

ben kanda cumaya kadar sabredeceğim onun negatif çıkmasını daha zor kaldırırım hazır adette olmamışken sabredeceğim kızlar

ezmag ben histeroskopi yaptırmıştım banada laporoskopi demişlerdi başka doktora gittim ara kanamalarım için biopside yapılmıştı aynı zamanda smearım kötü çıkmıştı osıra

az önce bir doktor tanıdığımız varda burda onla konuştum bana yaptır diyor rahim filmim temiz çıkmıştı ama dedim oda o filmde bazı hastalıklar gözükmez o daha detaylı dedi bence yaptır eğer birşey varsa bunu bilirsin ve boşuna beklemezsin dedi

o konsey yapanların be ta.................
gerisini siz tamalayın hayret bişey bi telde cevap vermeye üşeniyorlar fırcayı cekmek lazım
zamanında arasalar bi zahmet böyle olmaz
anaaaaaaaaa
cok sinirliyim napsam ki

canım malesef öyle
yok gaf yapmadım ya bilerek yazdım canım nolcak ki..dünyada bir tane yok ki ..
boşver umrumda da değil artık..
o cevabı verene ben lafımı bilirdim de bakma şimdilik sesim çıkmıyor bir gün tepem atacak gideceğim şikayete ozaman görecekler..

dikkat et desemde nasıl dikkat edceksin
canım eşin ne iş yapıyor mahsuru yoksa ben beraber çalışıyorsunuz diye düşünüyordum..

bak canım o da 36 yaşına kadar beklemiş ama hak etmiş artık darısı inşallah bize........ çayı koy geliyorum bak....

beklerim canım ama pek keyifli bir çay olmadı sabahtan beri konuşmuyorum keyfim yok eşimde gidiyor geliyor niye keyfin yok konuşmuyorsun diye başımın etini yiyo..
elimde değil ki içimden gelmiyor..

kızlar ben 2 aşılamadan sonra laporoskobi yaptıracağım kararsızım ne yapıyım sizce aranızda yaptıran varmı?

bana yapıldı canım ama 4 cm kistin alınması için yapıldı aynı anda da histerokopi yapıldı..ama senin hiçbirşey olmadığı için bakılacak değil mi yani ultrasyonda görülmeyen başka bir sorun var mı diye herhalde..

denizim ya üzme kendini ne olur dikkat et sıkma canını...

sağol canım ya elimde değil ki canım çok sıkılıyor ve eşimle konuşup onu da sıkmak istemiyorum..çok anlayışlı bir kocam var allahtan sabahtan beri komiklik yapıp benimle uğraşıyor birazdan tavla atıcaz benim keyfim o zaman geliyor hep ben yendiğim için:))

burpcum sormuştum ama heyecandan atladın galiba transferin kaçıncı günü bugün 10.gün mü tahminen
elindeki testi sabah yaparsan yaz bize hemen
ben çok umutluyum ya bu sefer olacak..:hooray:

bizz geldikkkkk...
ada çok iyi teyzoşları.800 gr olmuş,boyuda çok iyi tam olarak boyunu soramadım.çok şeker yüzü var bi görseniz çok tatlı,fot. var ama cdye çekilemedi.o yüzden face koyamıyorum.ama genel olarak sağlık durumu iyi.bana gelince kilo alışım son gaz devam..dr şekerden şüpelendi.şekerli su içtim.bu gece belli olucak.yarın doktorumla konuşucam.ama ablam havadisleri almış(herzamanki gibi)labratuardaki arkadaşından öğrenmiş şuan kontrol ediliyomuş şeker de yokmuş,iyi görünüyo demi,ş arkadaşı,ama yarın doktor daha doğrunu bilir.yani anlıcağınız benim kilo meselemde şımarıklığımdan oluyor heralde..)

ya burp noldu gelmedi dimi kırmızıcıklar...ohhhh ben sana demedim mi?bu kez oldu bil.test yarınmı?ya heyecanlandım şimdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…