Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
semracım ya ada'mız demek 800 olmuş ha ne güzel:))) ikinizinde sağlıklı olması çok iyi çok sevindim... inşallah sorun çıkmaz canım ama bence çıkmaz .... adacık bizi üzmez çünkü... yüzüde güzel ha allah sana bağışlasın canım benim...

ben geldim kızlar maluım misafir vardı yemekten sonra mutfakta oturdular nete giremedim

burp güzel olacak herşey coşacağız yakında
anladın pozitif olduğunu test yapmıcam diosun dimi=)))))))

özlem tuanay semra öpüyorum kızlar

benim de çok uykum var
işin kötüsü bizim anten bozulmuş tv çalışmıyo sohbet etmek zorunda kalıyorum oooooooooooffffffffff((((((((
az daha oturuym erkenden yatıcam bugün

gamzecim denizim s,zi de öptüm
halayımız yakındır dimi

bebingi unuttum canım seni de öptüm
menüm
yoğurt çorbası
fırında tavuk patates
pilav
yaprak sarması dünden kalan

öyle işte çorba yarına da yeter
naparım yarın düşünmedim yarın okuldan tüyolar alırız

öptüm sizi şekerler

sağol özlemcim.darısı sizlere inşallah.bugün gerçekden çok farklıydı çok değişmiş,doktorumun ultrasonuda da çok iyi sanırım bundanda kaynaklanıyor,bebeğin heryeri çok net görünüyor.elindeki parmaklarındaki çizgiler bile çok belirgindi,çok güzeldi yani.inşallah hiçbirimizn yavrusu bizleri üzmez,bu kadar emek harcıyoruz dimi ama..

maşallah semracım adamıza maşallah ipek kızımıza güzel kızımıza kilosuda çok güzelmiş senin kilolarında şiştir tatlım kız çocuk şişirir anneyi bol bol su iç yaşında genç bünyende kilolu değil eskisi gibi olursun inşallah
benim transferin 9. günü aslında çıkana çıkıyor idrar testi ama ne biliiim off herşeye hazırlıklı olmak lazım ama kötü haberi alıncada ateş düştüğü yeri yakıyor nafile oluyor tüm söylemler

çarşamba perşembe cuma fullum kızlar hemde yarın hem kurs var hem dersim var giremeyebilirim tabiki müjdem olursa ne yapar ne eder girerim :)))))))))))))

mavi menümüz hereyiyle aynıymış ama benimki toplama yemek yapmıyorum sarma ablamdan diğerleri annemden pişti olmuşuz :)))

ben geldim bupcum eşimin ısrarıyla recep ivedik e gittik inanılmaz çok güldüm buna ihtiyacım varmış çıkışta eşim bide gelmek istemiyodun diyo neyse iiki gitmişim valla çenem ağrıdı... semracım maşallah kızını gördün mutlu oldun kilosuda gayet ii canım benim inş hayırlısıyla yakında dokunarak öperek koklayarak seveceksin kızını hayırlı doğumlar olsun inş...
burp o kırmızı çıktıysa bebiş(ler)geliyo hayırlısıyla hadi bakalım hayırlısı sen çok ama çok dikkat et kendine....

gamzecim ben laporoskopi oldum tüplerede baktılar kistimide aldılar birde sol yumurtalıkta çok az yapışıklık varmış onu açtılar normal ultrasonda gözükmeyen her sorun gözüküyo canım bunda histeroskopide oldum temiz dediler ama ypışıklık laporoskopide belli oldu canım....

canım benim amin duaların kabul inşallah sen et hamişlerinki kabul olur derler canım... ay ben yerim onun ellerini parmaklarını ya ne güzeldir yumuş yumuş ya canım benim ay olsada görsek artık ben iyice sabırsızlanıyorum artık haberin olsun:))) evet rabbim hiçbirimizin emeğini boşa çıkarmasın inşallah....

mavişim sen bayağı yorulmuşsun canım ya .... iyice dinlen sen bak daha okul var hemde mini mini birlerle:)))

nursincim sağol canım iyi dileklerin için,bende aynısını sana diliyorum..

özlemcim valla senmi benmi..doğsada görsem yaa..ama yok hamile olmakda çok güzel,keşke 19 ay hamile olabilsek..

burpcum senin tam tarih 26 şubattı değil mi ben yanlış mı hatırlıyorum ? ay canım ya inşallah güzel habere çok az kalmıştır....... hobareyyyyyyyyyyyyyy

Hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooobbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nursincim sağol canım iyi dileklerin için,bende aynısını sana diliyorum..

özlemcim valla senmi benmi..doğsada görsem yaa..ama yok hamile olmakda çok güzel,keşke 19 ay hamile olabilsek..

öyle tabi ama kavuşmak daha güzel bence:))) onu yaşadım şimdi kavuşma aşamasına bir an önce geçmek istiyorum.....:Saruboceq:

oooooooooooo semram sen yapmışsın hobareyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy..............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…