Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nursim eğlenmene sevindim tatlım ... gerçi ben o adamı hiç sevemedim nedense hani böyle dayatma gibi tanıdık ya belkide ondan... ben beyazı seviyorum sadece en efendisi o diğerlerini sevemedim çok uğraştım ama olmadı:)))

aaaa hep ben yazmışım :)))
,
kızlar ben çıkıyorum öptüm hepinizi..... en çokta ADAyı:)))opuyorumnanaktan

evet özlemcim,sendende alırız belki.hepinizden alıcağıma eminim bu haberi ama zamanını kestiremiyorum.ama olucak inan en kısa sürede olucak.ada da seni öptü..

selam kızlar..
aksam cok hastaydım uyudum erkenden.şimdide durumum pek parlak sayılmaz.
ama mecburen idare ediyorum işte.ablamda inanmadı hasta olduguma depresyondayım sandı dil dökecek halim yok oysa ki.görseniz acırsınız halime.pacavra gibiyim ya.bu senede sürekli hasta oldum bi türlü kurtulamadım.guzel kaynatmısınız dun gece...

tuanay bi gösterip cekmiş yine kendini acaba yazılanları okuyor mu geçiştiriyor mu bilemiyorum
bi aşılama yaptırdı gerisi de gelmedi...hiç bahsetmiyorda kapattı heralde bu meseleleri...

semracım masallah gunler azalıyor butun hamileler keske devam etse daha uzun surse diyor.bi yandan da biran once kavusmak istiyor.saglıkla kucagına al inşaalllah canım..

mavişim menü çok guzelmiş burp le nasıl pişti oldunuz hayret ya.bi zahmet misafirlerin sen evde yokken pişiriversinler yemekleri sende iki gun rahat et canım.

burp um valla senden normal bişey beklemiyordum acıkcası tam tahmin ettiğim gibi oldu.
senin afacanlar bayagı yaramaz olacaklar herhalde.sabret canım ya şimdi kan testi yaparsan deger yukseldimi diye sürekli tekrarlaman gerekicek boşver stres olursun.zaten yogunmussun anlamazsın gunler geciverir cumaya ne kaldı ki.

valla ben toplama yemek sen toplama yemek iyi geciniyoruz canım ya...
Allah razı olsun verenlerden...

habertürkü okudunuzmu kızlar.diyor ki.mikroenjeksiyonla gebelik saglandıgında kısırlık bebege gecer.çünki doğal olarak dölleme saglayamayan sprem dölletilir ve genetik bozukluklarıda bebege tasınmıs olur.
ne desem bos.doğal yoldan olmaasınımı beklicez bu durumda.

Günaydın kızlar,günaydın bebingcim;öncelikle çok geçmiş olsun tatlım.Üzüldüm hasta olmana ama stres ve üzüntü insanın bağışıklık sistemini gerçekten göçertiyor.Ablamız da olsa bazen üzülebiliyoruz mantıksız ama bu elde olan birsey değil.Bu arada hergün yazmasamda amin olun ki tüm gelişmeleri takip ediyor ve okuyorum.Ama bazen insan yazacak birseyi olmayınca sadece susuyor ve okumakla yetiniyor.Bu arada bu hafta kalp damar açısından probemli kuzenim vardı ya, o doğum yaptı hayırlısyla ve çok tatlı bir oğlumuz oldu.Çok şükür sorun çıkmadı.
Bana gelince,bebek sahibi olmayı çok istiyorum.Bir kez aşılama yaptırdım sonra da hemencecik pes ettim.Çok yakın bir dostum var.Kadın-doğum uzmanı.Tayini çıktı Nevşehire.Dün aradı beni,bir güzel kalayladı.Sanki 3 tüp bebek uygulaması yaptırmışta negatif sonuç almış gibi konuşuyormuşum.Çok kızdı.Mart ayında Allahın izniyle 2. aşılamamı yaptıracağım sanıyorum.Bana kalırsa direkt microya geçmek istiyorum ama eşim ve doktor arkadaşlarım izin vermiyor.Hayırlısını diliyorum herkes ve kendim için...ışte böyle kızlar.ınşallah Burptan güzel haberi alırızda,bu kötü ve karamsar tablo beyazlaşmaya başlar ve bizim de biraz umudumuz olur....

Semracım,Ada gerçekten çok güzel ve akıllı bir kız olacak ve ben ıstanbula geldiğimde onu görmeden gitmeyeceğim söz veriyorum....

evet cnm üniverste hastenesinin prosüdürü işte 2 aşılama sonra laporodkobi sonrada iğne tedavisiymiş ama ben korkuyorum yaa pek güvenmiyorum oraya

beklerim canım ama pek keyifli bir çay olmadı sabahtan beri konuşmuyorum keyfim yok eşimde gidiyor geliyor niye keyfin yok konuşmuyorsun diye başımın etini yiyo..
elimde değil ki içimden gelmiyor..

canım senden kıymetli hiç bir şey yok üzme kendini boşver

cnm benim yaaa yerim ben onu ayy o doğunca çok tatlı olur buruşuk buruşuk küçücük elleri ayakları ağzı gözüü ayyy kız bebekleri çok seviyorum biraz büyüyünce altında bez bide etek giyiyorlar popoları sallaya sallaya yürürler ya bayılırım çok tatlı oluyorlar
şkerin çıkmadına sevindim cnm kilo aldıysan al cnm sende bebekte sağlıklı olsunda sonra verirsin

cnm bizde gittik recep ivediğe gülmekten öldük gözlerimden yaş geldi ben sonucu almadan gitmiştim sevgililer gününde moral olsun die o gün oldu sadece

hım anladım cnm sağol bende yaptıracağımda dediğim gibi hastaneye güvenemiyorum pek ama biraz ara verdikten sonra haziranda yaptırnmayı düşünüyorum benimde rahim filmim temiz çıkmıştı laporoskobi daha detaylı yaptırmayı istiyorum
histeroskopidemi aynı cnm?
bu arada hemşerim senin facebookun varmı bi ssen yoksun varsa msjla gnder cnm istersen tabi

merhaba arkadaşlar
15+3 hft iken geçen yıl mart ayında sorun nednei ile gebeliğim sonlandırıldı. 10 aydır hala tekrardan olmadı. bende artık aşılama yaptırmaya karar verdim. hormon kan testlerim falanda sorun yok. eşimin değerleride normal. dr birde hsg çekelim. p.tesi hsg çektireceğim.olmazsa yumurta takibi çatlama iğnesi falan o da olmazsa birkaç ay sonra aşılama dedi. ama ben artık daha fazla oyalanmak istemiyorum onun için yumurta takibi falan yerine hsg den sonra direk aşılama istiyorum diyeceğim doktora. bunun aşamaları yok değilmi direk aşılama yaparlar.

cnm benim yaa geçmiş olsun inan nazarımmı değdi sana die üzülmeye başladım
kendine iiyi bak cnm yakın olsaydık inan bakardım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…