bana yapıldı canım ama 4 cm kistin alınması için yapıldı aynı anda da histerokopi yapıldı..ama senin hiçbirşey olmadığı için bakılacak değil mi yani ultrasyonda görülmeyen başka bir sorun var mı diye herhalde..
beklerim canım ama pek keyifli bir çay olmadı sabahtan beri konuşmuyorum keyfim yok eşimde gidiyor geliyor niye keyfin yok konuşmuyorsun diye başımın etini yiyo..
elimde değil ki içimden gelmiyor..
bizz geldikkkkk...
ada çok iyi teyzoşları.800 gr olmuş,boyuda çok iyi tam olarak boyunu soramadım.çok şeker yüzü var bi görseniz çok tatlı,fot. var ama cdye çekilemedi.o yüzden face koyamıyorum.ama genel olarak sağlık durumu iyi.bana gelince kilo alışım son gaz devam..dr şekerden şüpelendi.şekerli su içtim.bu gece belli olucak.yarın doktorumla konuşucam.ama ablam havadisleri almış(herzamanki gibi)labratuardaki arkadaşından öğrenmiş şuan kontrol ediliyomuş şeker de yokmuş,iyi görünüyo demi,ş arkadaşı,ama yarın doktor daha doğrunu bilir.yani anlıcağınız benim kilo meselemde şımarıklığımdan oluyor heralde..)
ben geldim bupcum eşimin ısrarıyla recep ivedik e gittik inanılmaz çok güldüm buna ihtiyacım varmış çıkışta eşim bide gelmek istemiyodun diyo neyse iiki gitmişim valla çenem ağrıdı... semracım maşallah kızını gördün mutlu oldun kilosuda gayet ii canım benim inş hayırlısıyla yakında dokunarak öperek koklayarak seveceksin kızını hayırlı doğumlar olsun inş...
burp o kırmızı çıktıysa bebiş(ler)geliyo hayırlısıyla hadi bakalım hayırlısı sen çok ama çok dikkat et kendine....
gamzecim ben laporoskopi oldum tüplerede baktılar kistimide aldılar birde sol yumurtalıkta çok az yapışıklık varmış onu açtılar normal ultrasonda gözükmeyen her sorun gözüküyo canım bunda histeroskopide oldum temiz dediler ama ypışıklık laporoskopide belli oldu canım....
selam kızlar..
aksam cok hastaydım uyudum erkenden.şimdide durumum pek parlak sayılmaz.
ama mecburen idare ediyorum işte.ablamda inanmadı hasta olduguma depresyondayım sandı dil dökecek halim yok oysa ki.görseniz acırsınız halime.pacavra gibiyim ya.bu senede sürekli hasta oldum bi türlü kurtulamadım.guzel kaynatmısınız dun gece...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?