Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sermest koyabilirseniz 3-4 bin fazla koyunda düşük km alın çok önemli tatlım sonra servis parası ile aynı kapıya gelir 40 bini geçmesin alacağınız araba bizimki 40 binde kaputu bile açmadık daha servis bakımlı sizinkide servis bakımlı olsun birde sen hatun başına servislerde sürünme zati her yıl rutin bakım var servislerde sürüneceğin

Allah netmesin kız delüü adam tatile gidelim diyor bizimki adamı almış ameliyat masasına yatırıyor :)
ben de tam diyecektim ki bayramda planınız ne bir bayram bulusması görünür mü ufakta
ona göre bilelim programımızı yapalım maviş hanım geliyor mu buralara ne oldu son durum ne

burpum zati üzerine koymus halimiz olacak bu
onbeş bin limit koymuştuk kendimize
senden sonra fikrimiz değişince dedik battı balık yan gider
yirmiye cıkalım güzel olsun temiz olsun
netten baktıgım modellerin kmsi düşüktü hep canım
elli binden fazla denk gelmedim hiç
genelde ya ögretmenler ya bayanlar kullanmıs
model yükseltmeye satıyor cogu da temiz aractı

evdeyizz sevim yarım gündü bugün mesai
zaten biz ögleye kadar calısıyoruz bu dönem ya daha erken gelmiş olduk
nasılsınız öykü cadımla bakiiim

Adet ağrılarım başladı yine,evlenince geçer dediler geçmedi,şimdi doğurunca geçer diyorlar,bence de geçer,hiçbirşeyim kalmaz
inş geçer beninide öyle kandırdılar canım
gelir inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq:
ben son hazırlıklarımı tamamlayayım kaçıyorum
kendinize iyi bakın hasta olmayın özellikle hamilelerimiz
bugün bir daha giremem herhalde öpüyorum hepinizi
hayırlı yolculuklar canım
sağlıklı bir cadı olcak sen ona bak hehe kime çekti acepsempatiksalakcinni
gelirsem oraya cadı bide kist diyor ulen bebekte beeeeeeeeeeeeeeeeee
eşim aradı az önce akşam yemeğe misafir varmış ..eşsiz 2 bekar gelecek
neyseki annemle şenol hahledecek
menüm hazır
tarhana çorbası
balık
piyaz
salata

başka gelmedi aklıma birşey

deniz bende bekar olurum geliyimmiiiiiiiiiiiiii çok güzel salata ve balığı ben alıyım gerisi senin olsun cokacimcoook

o zaman chicco ve kraft a bakalım derim ben
bide comfy ve maxima da guzel seyler tavsiye edebilirim.
3 te birine malolur sana hem.

mesela kraft ta twist var travel sistem ben bayılıyorum çünki içi pamuklu destegi var şilte.
hem portbebe gibi de kullanıyor ve 360 derece dönebiliyor.bunları yakından incelemelisin ama...
kraft ta matrix travel sistem olabilir.o da kullanıslı.
oto koltuğu da sana lazım oldugu için travel sistemler daha mantıklı bebegin pozisyonu degişmicek arabadan alıcan cat pusete koyacan.uyuyorsa terliyse cok pratik oluyor.
sadece puset dersen kraft horn ve star (sanırım burpun ablasıınınki sanırım)

öykü cadısı arasıra tıklatıyor sonra daha yok bekliyorum bişey yok geziyoruz artık gezme dedikse öyle uzak mesafe değil he mahallede başka yere anam olcak büyük cadı göndermiyor ben gizli kaçaıcam pazar günü kocişle hehe tabi hasbamı evde bulursak nasılsa artık başkan olmuycak

aa bak kraft twsiti de begenmiştim güzel diyorsun ona yani o daha makul fiyataydı seti 800dü sanırım
onların arabaya montesi nasıl oluyor peki
kraftın baska bir travelina baktım su bes yüz civarı olan begenmedim cok hantal agır araba kaldıramam bile ben onu
ayy herbir söyledigini kaydediyorum valla sayfa actım ayrı
cok işime yarayacak deneyimli hatunum tavsiyelerin

chicco da living trio sistem var sanırım semranın kiydi o
onun dısındakileri tavsiye etmem.
comfy spring ve maxima scoop maxima moov
bunları bi yere not et
netten de araştır yakından da bak

burp sende bnim gibi nekadar meraklısın kocişi kestirmeye bende öyle diyordum varikoselden ameliyetmı yaptırsak diye dr gerek demesine rağmen hemde kız git gezzzzzzzz delüüü

gez seviim yeter yattıgın biraz da sen rahatla artık
iyice acılmaya baslayınca haber ver de bulusalım madem :)

evet bencedeeeeeee çok güzel olurrrrr annemi hastaneye gidiyorum der kandırırım artık hehe ancak ona izin veriyor

saol bebim yazdım hepsini bir kenara bir ön araştırma yapalım bakalım eşim gelicek nasılsa
maası alınca da alırız artık kısmet olursa

matrix e de bak sen kraft o da kullanıslı ama twist daha güzel sen içine önem veriyorsun ya maxi cosi gibi o da yumusacık pamuklu kumaştan.
hepsini elle sür katla ac hamileliğin ilerlemeden canım
kraft twist yeni yılda 950 olacak diye duydum ben ama bilemiyorum listeler daha gelmedi
800 civarıydı en son

kız sen ananı kandırırsan yarın öykü sana napmaz cadıııı
unutma ne ekersen onu biçicen cocuga kötü örnek olma duyuyor seni:)=

vay canına bunlara da yılbası kazıgı giriyor demek
iyi oldu bak zaten aralıga kalmaz alırım önümüzdeki maası bekliyorum
geldigi gibi velede gidiyor bu paralar artık bize nanay

şimdide komşuya gideceğim o aradı çaya gelemem dedim dışarısı berbat gerçi 3bina aramızda
oda kısır börek kek yaptım dedi kısır için fizana giderim gerisi onlara pis boğazım ben ya kzımda öylemi olcak acep sempatiksalakcinni

sıkı giyin rüzgar ucuruyor insanı yakın da olsa üşütme iyileşemedin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…