Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay bak taze sogan alacaktım unuttum ya kısır diyince sen hatırladım
yarın benimkine mercimek köfte yapam diyordum adam seviiy özlemiştir
ben yemem dermişimmm:=)

ben yapmasamda o bana daha neler yapcak kimbilir sermestim baksana daha gelmeden neler yaptı allahım acısını göstermesinde böyle masum yalanlar söylesin ama gerçekten çok kötü he ama anneme söylesem gönderirmikine

sen gel sana da yaparım kuzum elcegizimle yediririm hem de
hadi git gezmlere tadını cıkar afiyet muhabbet olsun

iyiyim bebingim bomba gibiyim şükür sizden güzel bir haberde alırsam şu 4000li sayfalarda ohhhhhhhhhh değmen keyfime

bir iş turu daha atıp geldim
baileysli kahvami içiyorum kahva molası

sana iyi muhabbetler sevimcim bendede kısır var ananem yapmış

sermest mercimek köftesine baylırım bennnnnnnnnn agzımın suyu aktı hemennnn

kraft ın oto koltuklarına yasa önü zam gelmişti bebek arabaları nerdeyse 2 yıldır zam görmüyordu
sadece bazı modellerede gelebilir
bi de ilk piyasaya tanıtım fiyatıyla cıkar satsın diye sonra normal fiyata cekerler

oyy kuzuum bu topikte herkes seviyor o mereti de hee
gelin hepinize yaparımm da yediririm de

afiyet olsun keyifci hatun seni
baileys olmazsa olmaz dimi kahvede....
kayınvaliden aklımageldi kaydirigubbakcemile3
ona benzermişsin ilerde:)

ya ama gidemeiyorum siz burdasınız kız arayıp duruyor hani size bahsetmeştim onunda çoçuğu olmuyor pkolu 4ayda bir adet görüyo kızlar bakın adat olmak bile çok güzel demekki en azından her ay yumurtluyorsunuz busefer kaçtım

tsk ederim canim simdi agrilarim yok sadec saatlerce böyle deliksizin uyumak istiyorum asiri uykum var sürekli uyuyorum diyebilirim canim sen nasilsin? dr. felan gidiyormusun tatlim?

bende şimdi eve geldim eşimin arkadaşının hanımı çağırdı yemeğe işten oraya geçtim. anaaa nerdesiniz.... hatunlarrr

oo balcigim evedende girebiliyorsun artik cok sevindim tatlim.....

ben son hazırlıklarımı tamamlayayım kaçıyorum
kendinize iyi bakın hasta olmayın özellikle hamilelerimiz
bugün bir daha giremem herhalde öpüyorum hepinizi

hayirli yolculuklar canim allah kazasiz belasiz gitmek nasib etsin tatlim

güzel haberlerine cok sevindim canim demek kizin olacak peki isimi ne olacak tatlim?

hamile olabilirmisin canim:))) yani böyle agrilar illaki kist olacak diye bisey yok canim

tatlim bence bu ameliyattan korkmayin benim esim oldu ve tanidigim bir sürü kisiler var herkes cok memmun tabi esimde bence fazla arastirmayin arastirdikca kafaniz sürekli karisip duracak ha buarda yurt disi tatile giderseniz buraya gelin mutlaka beklerim kapim herzam acik canim ne zaman isterseniz buyrun gelin

cadı kahve bize yasak sus s
sermsetim saol tatlım ellerine yüreğine sağlık diyelim yemiş kadar oldum
bebingim sende afiyetle ye annein yaptığı gibi olmaz hiç bir şey
bu sefer kesin gittim ama gidemiyorum szi buldum ya burda

aha bi cadı daha meleğim hoş geldin bana güle güle kendine iyi bak aman iyilleş
öpüldünüz fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

melekcim aldıgın ilaçlardan uyukn geliyordur vucudun dinlenmek istiyor demekki sen de ona kulak ver ve dinlen canım.iyileş biran önce

sevim çok pis kıskandım kek börek ve kısır üçlüsü yaa çok kıskandım kulaağa çok güzel geliiiiii

melekcim doktorlar hep gerek yok dedi tatlım o yüzden bunca yıl yaptırmadık ne biliiim yaaa kocişte yaptıralım diyor yaptıralım madem yaa off
sen anlatsana tatlım hastaneye yatmışsın geçmişi okuyamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…