Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bebingim ben gene abuk beslenmeye başladım annem bana sen gıdana hiç bir zaman dikkat etmedin ondan olmuyor cocuğun diyor ben hep bir tabak yemeğe pizza krakeri tercih ettim kahvaltı niyetine top keki afiyetle yiyebilirim ama son biryıldır dikkat ediyordum ama son bir haftadır gene zıvanadan çıktım şimdi yemek saati mesela pizza kraker eşliğinde baiyleysli kahve içiyorum :/

bu arada meleğim adetim daha yeni bitti hamile olmam imkansız tatlım daha denemedik bile

ben de uyumak istiyorum ama ah bir fırsat verseler
gelirken aksam arabada nasıl baygımdım
babam bişeyler anlatıyor garibim ben yarı duyuyorum yarı duymuyorum
ayıp olmasın o da uyumasın diye arada yakaladıgım kelimelerine sacma sapan yorumlar yaptım
cakmamıstır inşallah ayy araba alınca birini tutayım her gece dolastırsın arabada sessiz sessiz uyuyayım ne güzel hayal oh tepemden tepinen de olmaz valla

ya sevimim doğru diyorsun ama şimdiye kadar geze geze bu aşamaya geldik artık canım gezmek istemiiii bebiş istiiiiiii (((((((

burpum ah yemek düzeni konusunda senden farkım yok
kendimi bildim bileli kahvaltı etmem öglenleri de kahvaltı gibi geçiştiriim
buldugum tırı vırı şeylerle günü kapatır aksam yemeginde yemek bulursam yerim
ne kadar dikkat etmeye calıssam da su dönem
berbat beslenmeme ragmen bebiş nasıl büyüyor ya masallah diyeyim
buraya geldim geleli düzen gitti zaten

bebingim bizimki Chicco Trio Living Auto Fix Completo Travel Sistem Chic ama hiçç memnun değilim,ağır geliyor bana.katlanınca çokda küçülmüyor,atanın arabası ct03 mü ne vardıya ondan,oda 600 falandı ama hiç farkı yok bence,hemen hemen aynı,ben maxi cosi almadığıma çok pişman oldum,zafer sebeb oldu,çok hafif dedi,bende hamileyim diye kaldırmadım oysa ağır.1,5 milyar verdik boşa bence,doğru düzgün kullanmadık,seneyede baston alıcam roxy quiksilverin var ondan alıcam,bunuda naparım bilmem..

canım o bahsettiğim roxy marka baston varmı sizde,sanırım tr,de yok.kraft roxy değil,bildiğimiz quiksilver varya,onun roxy bölümü araba üretmiş,birinde gördüm,başka hiçbiyerde görmedim,güzel ve rahat görünüyordu.

totom uyustu oturmaktan kendime pofidik minder almam lazımm
rahat oturamıyorum artık hiç

evet ya aklıma gelmemişti hiç inglesina o da cok kaliteli dir
bizim burlarda bilen pek yok ondan hatırlayamadım sanırım katalogtan bi bulayım
chicco travel mı canım atanın ki cto2 travel sa eger o da cok hantal canım ya
en iyisi baston tabikisi ama bebeklerin büyümesi lazım.bazen yenidogana baston alıyor müşteriler sonra pişman oluyorlar

aah evetsanırım o canım cto2(yenidoğana baston olurmu beee!!!cahillermi neler.annem bastonu seneye bile kullanamazsın diorr abeee(

:))) ilahi zasacım hiç güvenilirmi zaferin gücüne kuvvetine :))))))) onlar için herşey hafif hehe sizin evde asansör var dimi yoksa en üstkata çıkarmak çok zor olur ablamın pusetide çok hafif katlanmasıda kolay birdek alt sepete ıvır zıvır koyup almak zor
araba koltuğuda ablam 4. koltuğu aldı kızına ağırlıklar değiştikçe ama belki şimdikiler daha kapsamlıdır daha uzun yıllar kullanacak şekildedir

zasacım ablam mama makinesi alacakmış sebze çorbası falanda yapıyormuş üstelik ısısınıda bebişe göre ayarlıyormuş sende bir bak istersen

araba koltukları arabalardan pahalı ya
daha büyük cocuklara göre olanlara bakındım da
yedi yüz bes yüş fiyatlar hep böyle

asansssör var evet,varda salak bişey yapmışlar,hiçbir kapının önünde değil asansör.1 kat altta veya 1 kat üstte başlıyor,gelirsen görürsün,değişik bişey:))kapının önüne koyuyorum en üst kattayım yaa,bi yan komşum var kimse görmüyor,çalınırsada çok memnun kalırım yani..

zasacım ablam mama makinesi alacakmış sebze çorbası falanda yapıyormuş üstelik ısısınıda bebişe göre ayarlıyormuş sende bir bak istersen

nasıl bişeymiş??bizde başlıcaz artık ek besinlere 2sinde dr randevumuz var o söyler heralde 5. aymız biticek.süt sağma makinası aldık cnm,avent aldık,biraz fiyatlı ama bir göğüsden 200cc çıkarıyor:))ne markaymış o mmaa makinası acaba??uraz başladımı ek besine??

ben oto koltuğunu mutttttllakkaaa maxi cosi alıcam,,hemde en pahalısında:))zafere inattt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…