Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
tüh tek umudun da giti desene semra öyle deme bizim arkadasın apartmanından calındı güvenligi de vardı hem merdivenleri silen kadın almış götürmüş:)

ne yalan söyleyeyim benim de aklım maxi cosilerde hala hehe

al canım maxi cosi al.ben aynı parayı verdim ama chicco hiçde güzel bir marka değil.

bende yok canım aama sorarım istersen?
kim satıyor türkiyede öğrenmeye calısırm.

sermest bebekelr uyumyınca arabada gezerken uyur onun gibi istiyorsun sen kızın sana araba kullandır kendı uyur bence :)

burp senin reflün yok mu nasıl böyle besleniyorsun
ben bi tane kacırsam öğün bi ıvır zıvır yesem dünyamı karartıyor midem
hem doymam ben ıvır zıvırla yeemegin üsütne yerim :)

maxi cosi cok farklı tabikde kızlar ama pahalı yurt dısında ünlüler kullanıyor düşünün artık adam milyon dolar kazanıyor.

semracım kafama takıldı senin pusetin mekanizması az yer kaplıyor olması gerek cok da hafif

amanın
az zamanda çok işler yapmışsınız hatunlar yetişemiyroum hızınıza
aşağısı kalabalık

henüz başlamadı tatlım ama ablam şimdiden alacak detaylarını sorarım ona makinenin

burpcum geçmiş olsun canım dikkat et
allahın izniyle birşey olmaz çekirgeye:))

oto koltugunda paraya kıyın ikicilerde de rahat rahat kullanırsınız kızlar

semra sen niye burp a katılmadın bakıyım :)

cnm bizim arabanın bagajına sığmıyor,maxi cosilere görede ağır,hem çocuk,hem anakucağı,hem arabayı alıp inemiyorum 1 kat aşağı.orda incelediğimde arabanın bagajına sığar dedik ama sığmadı,ama benim arabanım bagajıı çok küçük öyle düşün yani.aklım maxi cosilerde kaldı,çokda pahalı değildi,hemen hemn aynıydı bizimkiyle.

allahım şimiden korktum ben o ya markalar modeller bebk malzemeleri fiyatları falan oowwww..
allah kolaylık versin hamişler
biz olmadan para döküyoruz olunca en mok yiyeceğiz o zaman:))

Son düzenleme:
8 kişi görüyorum aşagıda gözlerime iananmıyorum hobarey varmıs gibi oldu bugun ssüper yaaaaaaaaaa

bebingim asıl ben çok yemek yersem reflüm azıyor eğilince bile midem ağzıma ekşi ekşi geliyor ama çokta aç kalamam midem ağrır hemen öyle minik minik yiyince rahat ediyorum dolduramam midemi mahvolur aynen iade eder yediklerimi

denizim biz de döktük paraları kalmadı artık maaş geldigi gibi gidecek anca tek yolu bu
Allah kolaylık versin herkese hayırlı bol kazanc versin insallah

bünye narin ya ondan burpum kuş gibi de beslenirmiş küçük küçük aman da aman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…