Aşılama 2010'un Umutlu Savaşçıları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bende sevindim kalabalığı görünce aklıma tatil olduğu geldi heralde bu yoğunluğu tatile borçluyuz neredeyse kadro tam
çankırılı örtmenler eksik

yoklama kacagı kimler var bakiiim
özlemden ses yok maviş ense yapıyor herhalde tatil diye sevim miasfirlikte
nbnh yol hazırlıklarında bal ögleden sonra fırsattan istifade kactı gezmelere
melegim geldi gitti bir ara
ayy hep böyle cümbüş olsun burası

denizim teşekkür ederim tatlım allah hiç birimize kaza bela vermesin

melekcim sormuşsun şekerim doktora gidiyor musun diye
geçen hafta gitim 1,5 cm kist çıktı..

dimi sermestim bak ders çalışacaktım nerdeee şimdi bu kalabalık bırakılır gidilirmi :)

sevimcim götürüyor şimdi kekleri börekleri:))ooh yarasın mercana afiyet olsun

ya asıl şu bebiş malzemeleri amerikada bedavaydı kocişle çook pis aklımız kalmıştı ne oyuncaklar ne kıyafetler vardı yiğenime koca bir bavul dolusu eşyayla gelmiştim orası süper bir hamile kalsam bir turda bebişim için gideceğim ahtım var (((

avent en iyi pompa zaten semra gule gule kullan
o bütçenize fazla gelirse weewell ve lansinoh çift göğüs var onlarda iyi

gitme zatiii özlüyoruz seni yogun hatunum
herkes kalsın bakiiim sohbet zamanı kacak istemem

hatta kızlar ben doğumuda orada düşünüyordum bir aralar sigortamı onagöre yaptırmıştım yurt dışı doğumu karşılayan cinsten çifte vatandaş olsun velet diye ama şimdi tek vatandaş olsun onada razıyım

sağol cnm.aslında ben para vermedim,bi tanıdığımzdan geldi,ama hiç açılmamışdı..parasını veriyimdedim kabul etmedi,bende hediye alıcam ona.

kıızm amerikaya filan gidemezsin sen hamile kalırsan yok artık gitme yegenin eskileri yeter

cok yemek feci oluyor bendede az az sık sık en iyisi zaten ama saglıklı seyler yeme sartıyla

zasacım ablamın madella kızından kalmaydı çok gürültülü diye birtane daha spariş verdi belki teknolojisi gelişmiştir diye oda aynı çıkınca geri verdi bende söyliyeyim madem senin aldığın sessizse ondan alsın birde onun için önemli olan hafif ve pratik olması işe getiriyor çünkü

süper olur valla.ben önceden çok isterdim ama kısmet olmadı kızıma çift vatandaş olmak,ama zafer yolunu bulucak ab vatandaşı yapıcakmış,bi arkadaşının kızını yapmılar,konsoloslukda tanıdıkları varmış,nasıl olucaksaa!!

güzel bi hediye olmuş o zaman semracım.

cankırı hatunlara herhalde tam gun egitim yaptırıyorlar

aa medellayı o kadar methediyorlardı iyi değil miymiş yani
ben de gerekirse ondan alırım diyordum çalısırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…